Отговори
# 570
Честит рожден мила Дива! newsm59

Пожелавам ти да си много здрава, щастлива, да имаш много късмет и
усмивката да не слиза от лицето ти!

Весел празник!  party006

Скрит текст:

# 571
Дива,  Heart Eyes
Скрит текст:

Бъди жива и здрава и всяка твоя мечта нека стане реалност!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  

Весел и незабравим празник!   Party Time dazzler1  Hug

Дъга,  

Изгледах и аз фрагмана, ами интригуваш ми се видя, като фрагман.
Това му е и целта- да държи интереса на зрителя активен. newsm78 Joy
Епизода ще каже това което ще се случи всъщност. yes
Приятни празнични и почивни дни за всички! Hug

# 572
Здравейте и хубав ден на всички! wavey

Марги Hug

Честит рожден и на теб,мила приятелко! newsm59

Да си жива и здрава и много щастлива!

За съжаление хотелския нет, който ползвам  момента не ми позволи снощи да кача преведения фрагман в YT. То вече няма смисъл,но все пак ще го сложа.

http://youtu.be/N-gLjhgo_ng

# 573
Добро и усмихнато да е утрото ви, дружки !  Hug

Скрит текст:

И щом в темата ни има празник, няма как да не е хубаво !  Hug

Честит празник, Дива !  newsm51
От сърце ти пожелавам здраве, късмет, сбъднати мечти ! И още много, много щастливи рождени дни, споделени с любими хора и верни приятели !  Hug

Скрит текст:

На мен фрагмана ми хареса. Очертава се напрегнат епизод, а аз мисля, че за филма е добре да има динамика на действието !  Peace

Благодаря на всички, които споделят в темата !   bouquet
Прекрасен ден ви пожелавам !  Hug

# 574
ДИВА newsm59  party023 newsm38
 Да си здрава ,щастлива и много обичана,мила   love001  love001  love001

Чакам с нетърпения превода на нашето прекрасно филмче Thinking Laughing

# 575
Добро утро. Hug Hug Hug

ГоспожатаHeart Eyes  мерси за кафенцето.   bouquet

Дива, Hug честит рожден ден.   bouquet  Бъди здрава и щастлива. Hug

Благодаря за фрагмана и за превода.  bouquet  bouquet

Приятен ден на всички.  bouquet

# 576
Добро утро на всички,благодаря за фрагмента   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ  bouquet

# 577
  • Попово
Добро утро на всички,благодаря за фрагмента   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ  bouquet

newsm10 newsm51 smile3525 nbirthday

# 578
Дива Hug

Много здраве, щастие и късмет!!

# 579
Здравейте. Hug
Дива, ЧРД.  bouquet
За съжаление в момента с интернета с който съм не мога да изгледам фрагмана Rolling Eyes но гледайки снимките съм обнадеждена, че отново, ще видя усмивки на лицата на Сеит и Шура.

# 580
  • AMS

Привет, дружки!
Благодаря за поздравленията!
Маги, да си здрава и щастлива!!!

# 581
Докато чакаме превода, да оцветя темата Wink Hug

# 582
Аира,  Hug прекрасни колажи, благодаря, че ни украси с тях !  newsm51

Изгледах епизода - от сърце благодаря на подругите за превода !   bouquet

На мен, серията ми хареса. Вярно е, че нямаше голяма динамика, но не беше и скучна . Много нови герои, места и случки нахвърляха в този епизод, ще трябва време да ги “смелим“ и да свикнем с тях.
Съмненията, които ме бяха обзели относно чувствата на Сеит към Шура, тотално се разсеяха - обича я така, като в първия миг, в който я зърна . И не съдя само по погледа му, когато слизаше по стълбите, за да се присъедини към тържеството - в този миг сякаш земята спря да се върти за него, не съществуваше нищо и никой, няма мисия, няма опасност, няма нищо друго ....само и единствено любимата му Шура !  Heart Eyes

Но аз видях обич и загриженост у него през цялото време, като че ли чувствата му са по- улегнали, но и по- дълбоки . След всички преживени премеждия, след непрежалимите загуби, въпреки чувството на вина, което се прокрадва понякога у него, Сеит Еминов обича това момиче и иска то да е спокойно и  щастливо . И му е дяволски трудно да прикрива притеснението си, несигурността си и унижението, което го изгаря отвътре, че за момента не може да  и осигури почти нищо . А тя, милата, с типичната чувствителност на влюбена жена, е готова да направи всичко, само и само той да не се тревожи, да не понася сам несгодите, да му бъде опора и да го подкрепя, така, както той е за нея .

Хареса ми и как завъртяха интригата - Курт се закле да пази тайната дори и от Шура, а ще е принуден да я споделя с Айше. Това със сигурност ги прави близки по някакъв начин, но далеч не по този, който кара Шура да ревнува и да гледа с подозрение към момичето . Ще ми е интересно как ще развият по - нататък тази развръзка, биха могли да направят интересни моменти . Разбирам и увлечението на Айше  - чичо Али така го описа, че възбуди интереса и още преди да го е видяла.  И още щом го зърна, попадна в плен на тези невероятни очи  Crazy/ кой не би ?!/, а и след като спаси честта и живота и, както и този на баща и, след като отърва всички от сериозни неприятности - ми за нея, той се превърна в абсолютен герой !
Много е красива тази актриса, очите и изгарят като въглени направо ! Смугла, с чувствени устни ....хич няма да и е леко на Шура, че и на Сеит . Wink

Вкараха ни и в типичната за турските дизита кухня, ако на някого е липсвала, да не страда . Бобът, баклавата и шербета - познато и любимо на драгия турски зрител .  Peace
Честно казано, обаче, на мен също ми стана приятно и ми хареса - в тези сцени имаше много топлина, уют и спокойствие и редуването им с напрегнатите, покрай изнасянето на оръжието, беше много уместно.
Настроението, което цареше във владенията на Бинназ, дава измамно донякъде, но все пак го има, усещане за семейство, за сигурност и за топлина, така нужни на нашите герои, а и на всички . Шегите, закачките, трескавата подготовка за вечеринката - жените бяха във вихъра си, в своя свят, далеч от проблемите на мъжете, на войната, на революцията... Макар и за малко, всички забравяха за напрегнатото си и изпълнено с тревоги и работа ежедневие .
Много ми хареса как са развили образът на Гюзиде - толкова сърдечна и добродушна, сега ми е още по- симпатична от преди . Безпогрешно улови притеснението на Шура от въпросите на Бинназ и и се притече на помощ . Знаейки, колко е тежко да си далеч от родната земя, от близките си и любими хора, веднага се опита да я приобщи към семейството си, постара се да не остава сама, за да не и е тежко . Ще се радвам да станат приятелки - ще се утешават и ще си помагат .

Иска ми се да кажа и няколко думи за Лола / някак не може да ми се превърти езика да я нарека баронеса, за нея друга “ титла“ е по- подходяща/ - типичен пример за човек, който няма нито принципи, нито морал, нито ценности . Единствената и цел, е да оцелее, при това без да наруши стандарта си, независимо от обстоятелствата и виждаме, че е готова на всичко за това . Що за човек трябва да си, че да питаш разтревожено за мъжа, когото уж обичаш, а след две минути да си легнеш с приятеля му ?
И що за мъж трябва да си, че да поискаш жена, която шепне името на най- големия ти кошмар и въпреки, че знаеш, че той е в ума и,  да я пожелаеш ?! Изключително аристократично, благородно и достойно поведение и от двамата .  ooooh!

Още нещо исках да споделя, но стана вече много дълго и ще оставя и за после !  Blush

# 583
Здравейте! wavey

Сериалът „Курт Сеит и Шура“ би всички рекорди в страните от Близкия Изток. След излъчването на първите две серии сериалът стана най-рейтинговия турски сериал от излъчваните досега в Близкия Изток. Рейтингът продължава да се покачва, а сериалът вече се излъчва в 22 близкоизточни държави. Желаем успех на сериала и по-нататък.

Източник: http://vk.com/diziturk

# 584
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 Урааа за нашето сериалче
Госпожата,дай линк моля те,или кажи къде да гледам с руски суб,предварително благодаря Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт