МАЙ месец наближава - до срещата мечтана време не остана

• 44 823
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Честито на Вели, Тарталетка, Тея, Мимси , Малко ангелче и ако има някоя друга също   bouquet Пожелавам ви всичко най най, много да ви радват и слушат Simple Smile
Още колко много бебета са се родили и чакаме още много Simple Smile Вече си влезнахме в месеца и всеки ден трябва да има бебета  newsm68
Майчета Каролка се изгуби, и аз нали не влизах много, да се е появявала?
Сега започвам да чета за раждането, за тапи, води и болки и всичко , че ми е първа бременност и нищо не ми е ясно.
Мишка ти имаш ли болки или само ти падна тапата?

# 331
  • София
И едно въпросче към вече раждалите майчета: Колко време след като ви падна тапата родихте?
Две седмици преди да родя. Peace Като ме приеха с 6 см. разкритие и водите ми не бяха изтекли.

Скоро говорих с една приятелка, на която при второ раждане не е падала тапа.

Днес ми е термина, а за момента няма изгледи да посрещаме беба.  Sad

Утре съм на преглед при новата докторка, при която ще раждам, понеже моята е извън страната до 12.05.

Леко раждане на всички Май-чета

# 332
Здравейте,
Много благодаря   bouquet за пожеланията за месечинката на нашата до вчера неродена мома  Wink
Мяуче не ти е лесно, но пък в моите очи си герой Simple Smile и аз имах моменти, в които се чудех да заемаме или да купуваме кантар, после се отказвах...а ММ все повтаряше " расте", ама аз като съм цял ден вторачена в нея, как да разбера разликата Simple Smile и си разчитам на памперсите - броя пишкани/ акани Simple Smile

Zeldelina, браво  Crazy по забавлявали сте се подобаващо, изкарахте сватбата - сега вече мисля, че можем да дадем карт бланш на бебчето да се ражда  Party

Бейли, аз забелязах при Дари как с времето тя самата си подобри подхода към гърдата ( както и аз най-вероятно започнах по-адекватно да й я предлагам). Сега като е гладна, хич и не мисли за игра и плюнчене - от раз засмуква малката пиявичка Wink

Mishka при мен тапата падаше наравно с контракциите  newsm78 не съм добър пример за сравнение. Само спокойствие и като дойде момента-концентрираш се и слушаш доки  Hug вс ще е ок

Miglena уви Каролка се изгуби т.е тук не е писала от много отдавна (дано вс е ОК) но покрай ФБ много май-чета не са писали във форума

Майка зайка успех утре и сподели как е минал прегледа ... Пък той денят още не е свършил Wink а и те бебоците нали обичат малките часове Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 17:59 от monicat

# 333
  • София
mishka88, аз не съм много критерий, ама пак ще си кажа - с Ники тапата ми се точеше повече от седмица и накрая пак не тръгна раждането самичко, ами се наложи да го предизвикват. Та явно при всеки е различно. Когато и да тръгне, ще стискаме палци да мине бързо и безпроблемно. Heart Eyes
monicat, честита месечинка на Дарето. Hug

И ние днес се разхождахме... до Икеа, че трябваше да купим разни кутии за детската стая. Та му виках на моя мъж, че станахме модерни и ние - на разходка из МОЛ-а вместо из парка. Добре, че нашите взеха Ники да го водят на вилата на едни роднини, та поне детето цял ден е навън, да не ми е съвестно, че държа затворен у дома.

# 334
Mishka, успех, леко и максимално безболезнено раждане като настъпи момента, стискам палци Simple Smile!

# 335
Ще бъда кратка...
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ!
Искаме снимков материал,  ако може!?!  Simple Smile 

Аз още си чакам реда....

# 336
Благодаря на всички мами за хубавите пожелания! Да ви се връщат тройно! Това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало! Heart

# 337
Благодаря за пожеланията и подкрепата:hug:!

От 4 сутринта съм с контракции на 10 мин. и продължителност от 40 сек. до 1.5 мин. Откакто станах и се раздвижих станаха на 5 мин., но  продължителността намаля. Сега пак са на 10 мин. с продължителност около 30 сек. Та се чудя да ида ли до болницата или да изчакам, понеже започнаха да се разреждат. Не ми се иска да отида и да ме върнат или по-лошото да ме оставят да лежа, а раждане да не тръгне. Не знам какво да правя Crazy!

Ако изчезна за повече от два дни, ще знаете къде съм Wink. За съжаление от болницата, няма да мога да се включа, но при първа възможност ще пиша. Пожелавам леко раждане на всички, на които им предстои! Ако е фалшива тревога, пак ще пиша.

# 338
  • София
С теб сме, mishka88, стискам палци всичко да мине бързо. Grinning
Честно казано аз бих изчакала вкъщи докато пак зачестят контракциите, ама пък ако имаш някакви притеснения, иди да те видят.

# 339
  • София
Здравейте на всичи и благодаря за хубавите пожелания. Ние сме си вече вкъщи и се напасваме един на друг.
Честити бебовци на Тея, Вели, Мимси и Малко Ангелче!      bouquet   bouquet Да ви растат здравички и много щастливи.
Соник, честит ти пожден ден на патерици! Здраве, любов и скорошна прекрасна радост! Hug
Мони, честита месечинка на малка Дари! Да те слушка много и да расте безгрижно!

Набързо да разкажа
Скрит текст:
Бяхме на преглед към 2 часа на 27ми. На тоновете се видяха контракции на 4минути, които аз не бях усетила. Докторът ме прати да се разхождам и каза към 4-5 да мина пак да видим дали пък няма да се раждаме. Малко се беше увеличило разкритиего, но отново неболезнени контракции на около 4 минути. Пита ме дали да ме приема или отивам на нощен тур и реших, че не искам да го насилвам. Доктора ми звънна към 8, вече решил, че явно няма да е днес, обаче в 9 му се изтипосах вече с леки болки и контракции на 2-3 минути. Разкритие - 5см. Приеха ме, оправиха ме и ме сложиха да си лежа на тонове. Поставиха ми катетър за епидурална и подготвиха системата и зачакахме. Нищо, нищо, нищо иитака до 12.30- 01.00 и изведнъж ме заболя. 5 контракции по-късно вече пуснаха упойката и системата. В 1.44 след 3 напъна се роди бебчо. Супер бързо, доста спокойно и въпреки това до последно не вярвах, че ще успея. Даже бях готова да им кажа, че се предавам като видях, че изкарват раменца...  хайде, ще допиша след малко, че тук май ни наляга глад.

Ух, хапнахме му Simple Smile Голяма драма имах аз в болницата като ми станаха гърдите на камък и имах чувството, че ще се пръсна. И някакъв ужас - запушили се каналите и няма изцеждане. Не става нито с ръчна помпа на авент, нито с електрическа медела. И сестрите ме цедиха на ръка - няма такава болка - те стискат, аз рева и така цяла нощ и цял ден. Капах ми на 2 пъти оситоцин и после цедене след всяко ядене. Едно безкрайно кърмене-цедене-кърмене-цедене. Обаче ме оправиха де - живи и здрави да са сестрите. Та,за мамите, на които им предстои раждане - усетите ли напращяване веднага казвате, че ака не се хване навреме следва кошмар.

Поздрави от нас с бебе Макс и голямо гуш на всички бебчовци

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 13:22 от tartaleta123

# 340
 Здравейте мамчета!Влизам само на бързо да се похваля,после ще ви изчета назад .
На 28.04 в 12:57 се роди моя син Мирослав,3260 гр. и 50 см.Беше с планово секцио и всичко мина ОК.Вече сме си в къщи.Ще пиша после с подробности,ако ви интересуват! newsm51 newsm68 newsm44 newsm10

# 341
хайде, мила mishka, скоро ще е срещата с бебчето Simple Smile стискаме палци всичко да мине леко и чакаме новинки от теб Hug
manichka   bouquet честито бебче! да расте Мирослав здрав и силен мъж! Да ви радват и двамата с каката!
като имаш време, сподели Simple Smile

tartaletka Simple Smile очкаваме част 2 след като хапнете Simple Smile

# 342
Здравейте и от мен майчета Hug,

поизостанах и аз от темата,но няма как.И нашата бебка реши да излиза преди термин Party

Та така,появихме се и ние на 29 сутринта в 4:30.Леко,безпроблемо и естествено раждане.На другият ден си бяхме вече у дома,кърмим се усилено вече,жълтеницата ни вече почти премина.

МНОГО СЪМ ЩАСЛИВАААА..... Crazy

Имаме си и други майчета с бебоци ....честито на всички ,желая много усмивки и само приказни моменти с малките съкровища.

Monicat,не съм забравила....с сигурност ще споделя моето немско раждане с мамите тук Heart Eyes

# 343
Здравейте майчета  Hug
Минавам само на бързо да видя как сте. Аз днес и утре съм сама защото пуснах ММ малко на последна почивка до вилата.  Mr. Green Но пък колата си е при мен та мисля малко да пообиколя кафетата днес и утре.   food010
Майка Зайка май не му с излиза на бебока - харесва си му вътре.  baby_neutral
mishka88 дано всичко мине бързо и скоро да гушнеш бебчо!  newsm30
tartaleta123 чудесно раждан си имала. Как ми с иска и мойто да мине толкова бързо  Praynig
manichka11 честито бебче! Да расте здраво и голямо и много да ви радва!  bouquet
Bakimoto честито бебче и на теб! Всеки ден все повече бебоци си имаме което е супер! Heart Eyes Ще чакаме да разкажеш какви са мерките и как е минало.   bouquet

# 344
Да попитам вече раждалите мамита  passifier passifier за болницата кой номер паперси взехте ?

Общи условия

Активация на акаунт