Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Ла Лече Лига (ЛЛЛ) и каква помощ предлага?
Как да съхранявам правилно изцедената кърма?
Какви са препоръките за позицията при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Ла Лече Лига (ЛЛЛ) и каква помощ предлага?
-
Как да съхранявам правилно изцедената кърма?
-
Какви са препоръките за позицията при кърмене?
-
Какви са преживяванията на други майки с положителен тест за стрептококи?
-
Какви са препоръките за грижи за новородени бебета и грижа за бебето след раждането?

Пак няма да се излиза днес, само довечера сме на гости у свеки и това ще ни е разходката. Спретнах се одеве да боядисам яйцата и въпреки че хич не ми се занимаваше, в крайна сметка станаха много хубави и чак съжалих, че сварих само 10.
боядисахме яйцата и ние

Да видим днешните как ще ми се отразят на фигурата, да не запея в понеделник - "Моите баджаци...цели козунаци"...
От там какви сънища санувах вечерта..няма да ви обяснявам, че ще стане много дълго но сестра ми вече 2-ри ден се смее след като и разказах.
Вчера бях правила торта и вечерта така се натъпках, че после ми се ревеше.Обаче ми е къса паметта и на обед ще направя същата грешка
!
...
... Този ремонт изпи всички средства и време почти, само да не вземе бебчо да ни свари по бели гащи
Бяхме на вилата при баба ми и благодарение на дъждовете от предишните дни беше страшна кал навсякъде.

ама тц...не било писано да е днес. Държаха ме около час и взеха че се разредиха 

честито юначе, Missmall! Щастливо и безгрижно детство на малкия-голям мъж Иван, както и на каката Албена!
бързо оздравяване на Ники 
А, девойките минаха и те по реда си, Люся по-леко, Калина една идея по-тежко. Вай, вай, вай - не пропуснахме и тоз път великденския вирус.