Звездни компромати- 206 част

• 56 850
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
От 5те не харесвам само Карли Клос, въреки приликата и с Тейлър Суифт, която много харесвам.

# 346
# 347
  • София
Не съм от почитателките на Г.Полтроу, но много ме е яд, когато хубави двойки се разпадат.
Не знаех, че бебето на Гуен Стефани се казва Аполо. Надявам се, че е без номерче отзад.  Mr. Green

# 348
Не съм от почитателките на Г.Полтроу, но много ме е яд, когато хубави двойки се разпадат.
Не знаех, че бебето на Гуен Стефани се казва Аполо. Надявам се, че е без номерче отзад.  Mr. Green

Няма номер  Laughing.
Apollo Bowie Flynn Rossdale.

# 349

Няма номер  Laughing.
Apollo Bowie Flynn Rossdale.

Последният да затвори вратата  Rolling Eyes

# 350
# 351
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обаче и Джакман проявява склонност към извънмерна активност в социалните мрежи Laughing.

# 352
  • срещу двата комина :)))
Обаче и Джакман проявява склонност към извънмерна активност в социалните мрежи Laughing.

абе, той е доста по-обран  Sunglasses някои кифли не се спират  Joy

# 353
Още една снимка на Бионсе и Джей Зи от Коачела

# 354
Скоро бяхте пуснали снимки но Бионсе на клоните на едно дърво,тогава коментирахме краката и ,че била страхотно слаба,сега виждам други по едри бедра.................

# 355
  • София
Скоро бяхте пуснали снимки но Бионсе на клоните на едно дърво,тогава коментирахме краката и ,че била страхотно слаба,сега виждам други по едри бедра.................
Мдааа, и на мен ми направи впечатление. Според мен Бионсе си е "едър кокал" и дори временно и да свали някое и друго килце, отново ще си връща мощните бедра.

# 356
# 357
# 358
  • Варна

За мен това е доказателство, че онези снимки не бяха любителска семейна фотография от почивката.

# 359
  • София
Божкеее,гледам Кали по БТВ,ми тя е ужасна!Устни,вежди,зъби.....

Общи условия

Активация на акаунт