Звездни компромати- 206 част

• 56 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
 Аз пък днес гледах снимки в профила и, великденски, с бебчето. Много сладки, а бебето е одрало на мъжа и кожата.

# 361
# 362
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето това е човек, който винаги оправдава възлаганите му очаквания Mr. Green

# 363
  • In the shadows of my mind
Това дали е истина - Лейди Гага без грим и фотошоп  Tired

# 364
# 365
Тъкмо гледах Кейт Мидълтън и си мисля как изобщо няма разлика с преди забременяването и сега и ми хрумна - тя Мидълтън ли си остава след брака? Не си сменя фамилията така ли?

# 366
Уау! Венета не прилича чак на себе си. Попринцип не ми е никак симпатична, но на тези снимки ми харесва.
А Николета ooooh! Кофти дрехи, кофти фотограф, кофти снимка. Кожата ѝ има поне 4 различни цвята.

# 367
  • София
Я да хейтна Николета, че предната седмица не се сещам да съм го правила.  Mr. Green
Имах удоволствието да изгледам част от предаването й в събота (Азис великодушно ще го пропусна  Whistling). Та чудя се, таз Николетка защо се чекне така зверски докато говори. Всъщност това й е най-малкият проблем. На моменти нищо не й разбирах - дикцията й е просто ужасна.

# 368
Я да хейтна Николета, че предната седмица не се сещам да съм го правила.  Mr. Green
Имах удоволствието да изгледам част от предаването й в събота (Азис великодушно ще го пропусна  Whistling). Та чудя се, таз Николетка защо се чекне така зверски докато говори. Всъщност това й е най-малкият проблем. На моменти нищо не й разбирах - дикцията й е просто ужасна.
аз не мога да пропусна Азис Mr. Green с този златен зъб си е баш циганин,мангал

# 369
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледайки снимката на Нииколета, все повече се убеждавам, че някои платове стават само за нощници.

# 370
Аз си помислих, че си е по нощница жената. Whistling

Сестрата на Кара Делевин.

# 371

Тази жена, Джулия Робъртс и Дженифър Анистън както и да изглеждат винаги са ми много, много симпатични. Излъчват ми нещо много готино  Heart Eyes

# 372
  • София
Сара Джесика ми е позитивна. И това е напълно достатъчно, за да я харесвам.  Grinning
Джулия Р. и Анистън - също.

# 373
Сара Джесика ми е позитивна. И това е напълно достатъчно, за да я харесвам.  Grinning

Много, нали. Много естествена изглежда, абе, чаровница.  Grinning

# 374
  • Sofia
сестрата на Кара не ми харесва,никак,има лоша кожа и не е фотогенична Naughty

Общи условия

Активация на акаунт