Звездни компромати- 206 част

• 56 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
И аз харесвам горепосочените дами - най-вече заради излъчването, което имат Simple Smile Към тях прибавям и Рийз Уидърспуун - почти винаги е усмихната и това буди усмивка също Grinning

# 376
  • София
Уау! Венета не прилича чак на себе си. Попринцип не ми е никак симпатична, но на тези снимки ми харесва.
А Николета ooooh! Кофти дрехи, кофти фотограф, кофти снимка. Кожата ѝ има поне 4 различни цвята.

Добре де.... Вече започнаха да приличат на рисувани портрети тези снимки.... Много рисуване, много нещо

# 377
Не мога да не споделя:

прекрасна Мерил  Heart Eyes

# 378
# 379
# 380
# 381
  • София
Ако бях мъж...  Crazy Не мога да си представя да харесам някоя от типа на Вики Бекъм. Щях да си падам по знойни красавици точно като Вергара.
Ооо, на Мила Кунис вече доста й личи бременността. Мисля, че Аштън ще е готин и грижовен татко.

# 382
Ако бях мъж...  Crazy Не мога да си представя да харесам някоя от типа на Вики Бекъм. Щях да си падам по знойни красавици точно като Вергара.
Ооо, на Мила Кунис вече доста й личи бременността. Мисля, че Аштън ще е готин и грижовен татко.
Споделям вкуса ти  Blush

# 383
  • София
Камалия   Hug

Катрин Зита хич не ми харесва как остарява.

# 384
Споделям вкуса ти  Blush
Естествено. Peace

# 385
Момичета, сега гледах прогнозата за времето по Нова с Никол Станкулова и ми прави впечатление, че има ясно изразено коремче. За втори път ми прави впечатление това, та се запитах проблемът само в моя телевизор ли е или пък е бременна.  Thinking В Интернет няма нищо по въпроса, което е странно, но тя беше много кльощава и не мога да повярвам, че се е оставила да напълнее. И секси дупенце е направила... Mr. Green

# 386
Наистина..София в тази фотосесия е направо зашеметяваща Crazy.. Винаги съм я  харесвала Heart Eyes

# 387
Наистина..София в тази фотосесия е направо зашеметяваща Crazy.. Винаги съм я  харесвала Heart Eyes

Аз не я харесвам сега, много ми е груба с този цвят на косата и тези вежди. Но въпросната фотосесия показва точно какво й отива Simple Smile красива жена  Peace

# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт