Звездни компромати- 206 част

• 56 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
От ФБ на Венета
Венета Райкова:Събота от 23.30 ч. в "Горещо" за първи път ще си лея куршум!! Знаех си, че трябва да отида при Стефчето, единствения духовен лечител , на който вярвам!! Оказа се, че има много от какво да ме изчиства и две от чакрите ми бяха пробити!!
Cvetanka Popkina Вени,ми нали ходжата те изчисти бе,от къде тез гадости още в теб????
Венета Райкова: той изчисти магиите, а Стефчето оправи чакрите!! страшна работа, аурата ми отдясно е била много ударена!! ами лоши хора, по цял ден ме атакуват ама не знаят Стефчето как оправя всичко хахахах нека им, всичко се връща

Това някакъв майтап ли е или сериозно си вярва, женицата #Crazy #Crazy #Crazy

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Айде, пускайте тема, да се понаучим на къде да гледаме и как да нацупиме повечко устните...
па заповядай Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=778372.0

# 542
  • София
Това с тия капси ли са, какво - мода ли е? Егати кича.
Оф, мода е. Гледам вчера една застаряваща девойка (смятай по-стара и от мен, хаха) - цялата в капси: яке, обувки, гривни, колан, дънки...  Crazy

# 543
Въх мари майко, пак няма да съм пу модата.

# 544
  • Бургас
Венета нали има син. Представям си я на стари години /особено в менопаузата/ със снахичката  newsm43

Ше и купува кецки и гуменетки, кво, не е лошо.

Или ще си правят селфита на фона на шопски салати и ракии.
Ама това само при положение, че снахичката е послушна и гледа с овче очарование модерната си свекърва, обляна в капси и топло-студени вълни.

Въх мари майко, пак няма да съм пу модата.

Моля те, не се излагай. Всяка уважаваща себе си жена трябва да прилича на капитониран диван, ако иска да е по модата.

# 545
Венетината снаха ако се размине само с шопски салати, ракии и кецове с капси пак добре, ама ако вземе да я мъкне по ходжи, лечители, врачки и баячки да и настройват чакрите, леят куршуми и развалят магиите  Sick

# 546
На Селфитата ви искам с капси! Иначе сте демоде!
Венето, гледай да ги не накапеш новите кецки /еб..и думата/ на барбекюто!
А и лакирай камъните, да не паднат! Whistling

# 547
Аз пък харесвам капси. В края на 80-те също бяха модерни. Цялата в капси - не, но едно нещо с капси с кеф бих си облякла/ обула.

# 548
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, зарязахте новините за звезди тук, за да се пренесете в селфи темата Laughing

# 549
На Селфитата ви искам с капси! Иначе сте демоде!

имам една чанта с капси  Embarassed

# 550
Много красива Ирина  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 17:49 от Алетеа

# 551
  • I want it all and I want it now.
инфантилна Много си хубава  Peace

# 552
Роберто Кавали с приятелката си

Ума Търман без годежен пръстен след слуховете, че се е разделила с годеника си

Мила Кунис

Ким К., отзад

Джей Ло

Гуен Стефани

Никол Шерцингер

Ванеса Паради

Лейк Бел и съпругът и очакват първото си дете

Кристи Търлингтън с мъжа си интересно е, че сестра и е омъжена за брата на съпруга на Кристи

Джесика Алба

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт