Звездни компромати- 206 част

• 56 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Поне да бяха хубави. Кич.

# 526
400 лв, видях в сайта на http://www.pepina.bg/damski-obuvki/sportni-obuvki/damski-sportni … ecove-kamani.html, неслучайно е писала откъде ги  е купила  Joy

# 527
400 лв, видях в сайта на http://www.pepina.bg/damski-obuvki/sportni-obuvki/damski-sportni … ecove-kamani.html, не случайно е писала откъде ги  е купила  Joy

По-фини намеци прави, казваш  Laughing.

# 528
# 529
Венета Райкова
Не можах да спя откакто ги видях снощи в сайта на Пепина М!! Вече са мои!! Колко малко ми трябва за да съм щастлива хихихих
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10296867 … 91325622811_n.jpg

Венета не спира да ме изумява, разбирам да е някой тийн така да се вълнува за едни кецове, чак и не се наспала, горката..... и веднага се похвалила във фейса, дано и аз след 40 не изперкам като нея

Ценатаааа, къде е цената?!?
Срамота, само 400лв...  Naughty

# 530
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кандидатките за селфита- да не забравите, освен нацупените устни и да си нарисувате вежди (може и някой китеник на главата за разкош), иначе дисквалификация  Naughty.
Само не ми се смейте, но... онзи ден си рисувах вежди да видя как ще съм по модата Laughing (те моите са дебели де, но докарах размерите на Кара с малко чернилка отгоре Laughing). Ами ужасно беше- за такава вежда си трябва фино лице.

# 531
Баси аз за 400,00лв няма да се мръдна,камо ли да купувам Rolling Eyes

# 532
Aз ако си нарисувам вежди, сестроооо, ще съм като от мах'лата. И нацупена не мога.

Венета какво изперкуляса така?

# 533
  • София
Тази грозотия не бих обула за нищо на света. И за без пари да ми ги дадат, няма да ги нося.  Crossing Arms

# 534
  • Once there was a Hushpuppy...
Aз ако си нарисувам вежди, сестроооо, ще съм като от мах'лата. И нацупена не мога.

Венета какво изперкуляса така?

Е, ето - виждате ли че е трудно Crossing Arms пък... не съм само аз да ми трудно Tired
Айде, пускайте тема, да се понаучим на къде да гледаме и как да нацупиме повечко устните...

# 535
Тази грозотия не бих обула за нищо на света. И за без пари да ми ги дадат, няма да ги нося.  Crossing Arms

Това с тия капси ли са, какво - мода ли е? Егати кича.

# 536
  • Бургас
Венета нали има син. Представям си я на стари години /особено в менопаузата/ със снахичката  newsm43

# 537
  • In The Middle Of Nowhere
Кичозни, но пък Галиано  Stop Ако само гледах снимката без надписи и цени, щях да си помисля, че са най-обикновени от някой битак, съвсем сериозно. На визия не струват и 20 лв, дано поне да са удобни за тези пари.

# 538
Венета нали има син. Представям си я на стари години /особено в менопаузата/ със снахичката  newsm43

Ше и купува кецки и гуменетки, кво, не е лошо.

# 539
  • софия
Е, Laughing без пари ако ми ги дадат,ще се прежаля да ги нося в парка до нас.

Общи условия

Активация на акаунт