Звездни компромати- 206 част

• 56 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На моите селфита са цяла нос и очи, кой да забележи дали устетата са нацупени Laughing

# 511
  • Once there was a Hushpuppy...
Значи ще даваш уроци, Джой.. Peace
Или, ако имаме още по-вещи да ни кажат как да си направим свестно Mr. Green селфи Laughing

# 512
  • София
Опитах се да си направя селфи, ама не ми се получава..
Това да не ти е "айде щрак и готово". Трябва сериозна практика и тренировки. Хайде дерзай и да пуснеш едно селфи след време.  Laughing  Hug (Що не си отворим тема за форумски селфита?!  Mr. Green )

# 513
# 514
  • Once there was a Hushpuppy...
Това да не ти е "айде щрак и готово". Трябва сериозна практика и тренировки. Хайде дерзай и да пуснеш едно селфи след време.  Laughing  Hug (Що не си отворим тема за форумски селфита?!  Mr. Green )
Хайде, ще е яко! hahaha

Имам едно, мъжа ми ме снима рошава и нацупондрена, можех да ви го представя за селфи Mr. Green Joy Joy Joy Ма не мога да лъжа hahaha

# 515
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Давайте, давайте тема за селфита, можем да борим Франко след известна практика hahaha

# 516
  • Варна
Когато мисля как да си начупа устните забравям на къде съм насочила обектива... hahaha
Когато мисля за обектива и за снимането пък забравям да се нацупондря...... hahaha
Баси, колко съм некадърна ooooh! ooooh! ooooh!

Това е като секса, като шофирането. Практика, практика, практика му е майката  Mr. Green

# 517
(Що не си отворим тема за форумски селфита?!  Mr. Green )

Аз съм със селфи на аватар  Joy

# 518
  • Berlin
Аз да ви върна към веждите на Зейнеб.  Laughing По принцип нали правилото е да почват от мислена линия от ноздрите нагоре (не мога да го обясня),а нейните още малко ще се съберат. Това ли е модата сега? Изобщо не мисля, че на някой му отиват такива вежди чак.

# 519
Маги Желязкова, отново много гневна нещо ooooh!
(коментара под снимката)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=248089468710629&set= … ype=1&theater

Ако имаш възможността някой ден, да я чуеш как говори в ежедневието си. Направо  Sick Sick

Като Жени Калканджиева в ежедневието  Sick

# 520
Давайте, давайте тема за селфита, можем да борим Франко след известна практика hahaha
Аааа този няма преборване. Бияча е така да се каже! Mr. Green

Ако знаете Жени каква е лисица, винаги се държи както и изнася. Псува и е вулгарна да, но ако иска е мазна, мазница лисица! Има страшно променливо държание.

# 521
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
http://www.popsugar.com/Celebrity-Selfies-2013-32637331#photo-32637380
малко звездни селфита от 2013 Wink

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 15:15 от marquise

# 522

Горканчо, сигурно му е паднала батерията на телефона.

Кандидатките за селфита- да не забравите, освен нацупените устни и да си нарисувате вежди (може и някой китеник на главата за разкош), иначе дисквалификация  Naughty.

# 523
Венета Райкова
Не можах да спя откакто ги видях снощи в сайта на Пепина М!! Вече са мои!! Колко малко ми трябва за да съм щастлива хихихих
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10296867 … 91325622811_n.jpg

Венета не спира да ме изумява, разбирам да е някой тийн така да се вълнува за едни кецове, чак и не се наспала, горката..... и веднага се похвалила във фейса, дано и аз след 40 не изперкам като нея

# 524
Венета Райкова
Не можах да спя откакто ги видях снощи в сайта на Пепина М!! Вече са мои!! Колко малко ми трябва за да съм щастлива хихихих
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10296867 … 91325622811_n.jpg

Венета не спира да ме изумява, разбирам да е някой тийн така да се вълнува за едни кецове, чак и не се наспала, горката..... и веднага се похвалила във фейса, дано и аз след 40 не изперкам като нея

Ценатаааа, къде е цената?!?

Общи условия

Активация на акаунт