Звездни компромати- 206 част

• 56 773
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Зов за завръщане?

# 616
Да, да, да. Много ми се гледа.   bouquet Благодаря.

# 617
Нино Тино, конската глава е класика на класиките, нещо като хлебчетата на Чарли Чаплин. А от телевизията се грижат да не забравяме, точно преди една- две седмици повтаряха всички части на Кръстникът по Кино нова.

# 618
 Tired

Не съм гледала филми от.............. последно преди 3 години, мисля изтеглих всички серии на Тюдорите и ги изгледах буквално за няколко нощи.

# 619
  • в морето до колене
Ееее, то това не е Филм, Нино.  Simple Smile
Сериалите са друга бира...

Ако не теглиш торенти специално и не ходиш на кино, то поне по телевизията не гледаш ли по някой филм от време на време.  newsm78

# 620
# 621
  • Бургас

Каква страхотна новина  Party
Дано се оправи човека напълно.

# 622
Ееее, то това не е Филм, Нино.  Simple Smile
Сериалите са друга бира...

Ако не теглиш торенти специално и не ходиш на кино, то поне по телевизията не гледаш ли по някой филм от време на време.  newsm78

Да, да сериал е. Всъщност излъгах. Гледах него време и Кралица Марго, Елизабет двете части, Небесно царство, Крал Артур, Папесата /не съм много сигурна дали по това време/ това е. Бях на такава вълна.

Иначе гледам - Дисни и Картун  Mr. Green И мачове.  Нищо, де, още малко и ще наваксам.
От новите филми, дето излизаха по кината нищо не съм гледала.
На кино ходя с голямото дете - сещаш се. Но аз обичам анимации.  А и Хобит от тия за големите. Първата част. Бях бременна с второто. Направо умрях от яд, тъпотия.

Иначе по телевизията не гледам филмите, не са ми в подходящото време. А и като гледам искам да не ме прекъсват.

Оная нощ гледах един с Ричард Гиър и Шон Конъри, ама не от началото. И преди години съм го гледала. Не знам как се казва.

# 623

Дано не е  Praynig Иначе, в зората на филмоправенето са изпозвали доста примитивни и стандартни начини да озвучават. Например, удар по лицето се е наподобявал чрез удар по бут место зад кадър, капене на вода- един чичко чмокаше с пръст по бузата си.

# 624
капене на вода- един чичко чмокаше с пръст по бузата си.

Joy

Ох, бе, каква дума  Hug

# 625
  • в морето до колене

Иначе гледам - Дисни и Картун  Mr. Green
...
На кино ходя с голямото дете - сещаш се. Но аз обичам анимации.  А и Хобит от тия за големите. Първата част. Бях бременна с второто. Направо умрях от яд, тъпотия.

Това с Дисни и Картун е по дифолт  hahaha

Щом ходиш с голямата на анимации, значи не са три години все пак.  Wink

П.П. Едно време бях гледала специално филмче, как "изобразяват" разни звуци в руските анимационни филмчета. Голяма забава беше - 90% от нещата нямаха нищо общо с реалния произход на нужните звуци.

# 626
# 627
  • София
Много се радвам за Шумахер. Не съм фенка на Ф1, нито на него специално, но ми беше едно такова подтискащо.

# 628

Щом ходиш с голямата на анимации, значи не са три години все пак.  Wink

Simple Smile Да отхвръкне малкото и ще наваксам и ще дойда в темите за филмите да ви чета често.

Дано Шумахер се възстанови максимално  Praynig Много силно се надявам.

# 629
  • Once there was a Hushpuppy...
Нино, и аз бях така - само бейби тв и другите такива..
Скрит текст:
Но, от около година и нещо наваксвам с филмите, ама те много гледат във филмовите теми Crazy. Едвам ги настигам да си кажем по нещо Peace за някой филм.

Общи условия

Активация на акаунт