Целулит - 6 тема

• 100 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Извинявам се ако повтарям въпроси Sad но не мога да прочета всичко. Разгледах ги тези медузи, но аз имам следният проблем, че посинявам от всичко, дори и от лек удар, а като го гледам това с медузите направо ми прилошава. Не ми се ходи синя цяло лято. Sad

# 256
  • в 1001-та нощ
Вакуумът може да е много лек. Ако е намазано добре, правиш лек вакуум и внимаваш - би следвало да няма синки. След масажа - прилагай хепароид зентива - в началото - докато свикнеш

# 257
  • София
Предполагам става въпрос за вендузите, не медузи. Да споделя моя опит, в началото посинявах много, но ми беше достатъчно мазно. В последствие започнах да слагам повече масло и сега нямам синини. Също така е добре веднъж, като направи вакум да не го изпускаш. Синините се получават там където правиш вакума.

# 258
  • София
Ти за какво го ползва?  Rolling Eyes
Има много добро противовирусно действие - при настинка и грип (чаят се приготвя по подобен на описания от теб начин), настърган с мед джиджифилът е страхотен срещу кашлица. Явно има много приложения:))

AleksandraNikolova, аз съм същата, посинявам само от лош поглед:), без да е необходимо да се удрям някъде. Пробвам масажите от 4 дена, със същия страх като теб, но положението не е трагично. Имам малки петънца натъртвания, но предполагам кожата ще свикне до седмица - две и масажите няма да водят до посиняване. А и предполагам, както е споделила koikoii, при по - лек натиск и мазна кожа няма да има проблем.
Само че мен доста ме заболяват ръцете и въпреки съвета на koikoii често изпускам вакуума. Предполагам е необходим и повече тренинг.

# 259
Аз също посинявам много лесно по принцип, но от вендузите, въпреки че доста мазохистично се третирам, няма кой знае какви посинявания (има малки и бързо минават). Има доста болка обаче, може би защото цялата съм една голяма "проблемна зона"  Joy

# 260
Здравейте! Вчера по обяд, след душ и аз за пръв път си използвах новите медузи  hahaha Нанесох маслото на Икаров отдолу. Привечер ми се получи лек обрив на единя крак над коляното (червени пъпчици и се виждат и връхчета). Днес имам и по двете бедра разпръснати и не са малко. На някой случвало ли му се е и от какво може да се е получило  Confused
Иначе съм чела, че често се получават синини и затова внимавах и поне това избегнах  Praynig

# 261
OneAndOnly да не би някоя съставка от олиото на Икаров да не ти понася на кожата  newsm78
Изчакай да ти мине обрива и пробвай да си направиш масаж с друго олио и виж дали ще ти се появи обрив отново. Можеш да ползваш и бебешко олио за тяло, то също е мазно и е подходящо за масаж с вендузите.

# 262
OneAndOnly да не би някоя съставка от олиото на Икаров да не ти понася на кожата  newsm78
Изчакай да ти мине обрива и пробвай да си направиш масаж с друго олио и виж дали ще ти се появи обрив отново. Можеш да ползваш и бебешко олио за тяло, то също е мазно и е подходящо за масаж с вендузите.

Маслото на Икаров съм го ползвала и миналата година като след масаж даже се увивах и с фолио и никога не се е получавала някаква реакция.. Сега няколко пъти се мазах с новото шишенце и вчера включих и вендузите. Дали е било, защото са нови и е трябвало нещо да ги дезинфекцирам..  newsm78 По корема и д-то нямам нищо, но на бедрата и колената имам няколко "гнезда" по 3-5 пъпки и по няколко разпръснати. Направо..  Не е болка за умиране, но е неприятно  Confused

# 263
Здравейте отново ! Моята борба с целулита върви все по-добре, почти съм я преборила тази гад  Laughing Щастлива съм, че попаднах на този форум и купих вендузите Simple Smile Сега намерих нещо интересно и ще се радвам ако споделите, ако имате опит с подобна комбинация:
 "Ако използвате тази смес от етерични масла 4 - 6 пъти седмично в продължение на 2 - 3 месеца, можете напълно да се отървете от целулита и да стегнете кожата на корема и седалището си. Освен това, ще успеете да заличите и стриите в най-забележимите им участъци. Ако бъдете постоянни, ще се радвате на двоен ефект подхранване на кожата с етерични масла и приятен масаж в домашни условия.

За целта смесете 100 милиграма маслиново масло заедно с 20 милиграма от всяко едно от следните етерични масла: розмарин, хвойна, бадем, лимон и карамфил. За точност може да използвате спринцовка за еднократна употреба. В резултат трябва да получите общо 200 милиграма антицелулитно масло. Съхранявайте го при стайна температура, но на сухо и тъмно място."

Та, мисля си, като свърша антицелулитният крем на Крайерхоф да опитам и тази комбинация от масла, че и корема ми е в стрии Sad

# 264
OneAndOnly в твоята ситуация аз бих измила хубаво вендузите, бих ги дезинфекцирала и след като минат пъпчиците бих повторила със същото олио и с вендузите за да видя дали отново ще ми излезнат въпросните пъпчици. И понеже съм упорита, ако излезнат отново ще пробвам с друго олио и отново с вендузите. Ако с другото олио не се обрина, бих се намазала само с олиото на Икаров за да видя дали пък нещо с него не е наред, щом и преди си го ползвала и не е имало проблем.
Donka Andonova, задължително скоро ще пробвам комбинацията от етерични масла. Предполагам, че ще става за масаж с вендузите.  Simple Smile

# 265
Sivi и аз така мисля да направя. Пуст инат  Mr. Green Просто исках да разбера дали и някой друг е имал такъв проблем, от какво е как бързо да го разреша.
Довечера ще намажа пъпчиците със салицилов спирт+хлорнитромицин  Peace

# 266
Sivi и аз мисля че ще е перфектен за вендузите Simple Smile Пускам ви линк към статията Simple Smile

http://saveti.framar.bg/%D1%81-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D … D0%B5%D1%86%D0%B0

# 267
  • в 1001-та нощ
OneAndOnly,

етеричните масла са силен алерген, маслото на Икаров съдържа такива, а при масажа се активира кръвообращението - вероятно това се е получило.

Алергиите се отключват в даден момент, може вчера да си нямала, днес да имаш и така  Peace

Аз не бих го ползвала повече  Peace Виж кои етерични масла съдържа и ги избягвай  Peace

# 268
OneAndOnly,

етеричните масла са силен алерген, маслото на Икаров съдържа такива, а при масажа се активира кръвообращението - вероятно това се е получило.

Алергиите се отключват в даден момент, може вчера да си нямала, днес да имаш и така  Peace

Аз не бих го ползвала повече  Peace Виж кои етерични масла съдържа и ги избягвай  Peace

Снощи не съм третирала обрива с нищо, но днес са се успокоили нещата. До утре сигурно почти няма да се забелязва. Не смятах, че е от маслото, тъй като новото шишенце го ползвах вече 2-3 пъти.. Ще те послушам, въпреки че то май доста масла има в него и може да не остане нещо, което да мога да използвам...  Благодаря  Hug

# 269
  • в 1001-та нощ
Кое точно е твоето масло - 3 вида са?

Общи условия

Активация на акаунт