Целулит - 6 тема

• 100 727
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря ти за включването, Алена  bouquet

# 241
  • София
Алена, вендузите само от интернет магазини ли могат да се закупят?

# 242
  • София

Четете и малко по-назад в темата преди да питате.
   В магазини Самоздрав се продават. За София - такъв има в Централни хали.

# 243
  • София

Четете и малко по-назад в темата преди да питате.
   В магазини Самоздрав се продават. За София - такъв има в Централни хали.
Сърдечно благодаря! Работя в непоследствена близост до Халите, така, че още днес ще си ги закупя.
Извинявам се, че не съм изчела всичките теми, но нямам физическата възможност. Не се сърдете.

# 244
  • в 1001-та нощ
В сайта на Самоздрав са упоменати и магазините, които имат в страната, този в Халите май беше на етаж (-)1 - не съм ходила, но мисля така е коментирано  Peace Предполагам ще те упътят, ако попиташ  Peace

# 245
  • София
Да, за вендузите има инфо, няколко мнения назад Simple Smile
Защо се получава това влошаване на положението, при масажите и продължителен период ли е?

# 246
  • на острова на мечтите
a.l.e.n.a , Благодаря ти много! някак си не можех да си го представя как да го правя този масаж.
Ананас гел, много ме заинтригува!

# 247
  • в 1001-та нощ
Да, за вендузите има инфо, няколко мнения назад Simple Smile
Защо се получава това влошаване на положението, при масажите и продължителен период ли е?

Когато има и твърд целулит (фиброзни изменения на съединителната тъкан и врастване в мастна и т.н.) и мек целулит (задържани течности в тъканите), първо се дренират задържаните течности и лъсва твърдия целулит. вижда се, докато не се "разбие"  Peace

# 248
  • Sofia
вижда се, докато не се "разбие"  Peace

Ако целулитът е многогодишен, за жалост, това "разбиване" отнема страшно много време, дори и да се спазва стриктен хранителен режим и да се спортува. Confused На мен много професионалисти са ми казвали, че понякога и година не е достатъчна... Е, разбира се, всичко е индивидуално и това, което влияе на един за година, на друг може да се отрази за едва няколко месеца, така че пълен напред в борбата с целулита за всички дами! Peace

# 249
  • София
Благодаря, момичета!  Hug Да, пълен напред!

# 250
  • София
Взех си вендузите.  Peace
Жената от магазина каза, че трябва да си закупя и антицелулитно масло на Икаров. Не си купих. Много ме заинтригува Антицелулитния гел - Кройтерхов. Предполагам мога да се мажа с него и да масажирам с вендузите?
В началото на темата гледах клипчета за начина на захващане на вендузите за кожата. Ръцете обаче са болезнена зона (поне за мен), пък и минава лимфа (от вътрешната страна). Това малко ме притеснява.
Първо мисля да пробвам масажа на корема - 10 мин. по посока на час. стрелка.
Забравих да спомена, че се успокоих ( не, че бях особено притеснена за целулита) и хапнах една баничка със спанак.  ooooh!

# 251
  • София
С антицелулитният гел едва ли ще можеш да правиш масажи, най-добре е с масло, олио. Трябва да е мазно за да се движи лесно вендузата. После може да нанасяш гел.

Аз съм ползвала на Икаров, бебешко олио на Джонсанс бейби, дори и обикновено олио.

# 252
  • в 1001-та нощ
pumpal   Hug хубаво е да си спокойна  Peace защото хормонът на стреса трупа мастни запаси подкожно Simple Smile

Гелът не става за масажи, както е писала мацката преди мен, той не е мазен, но можеш да го ползваш след масажа  Peace

Аз си правя масажно масло - от базово масло и избрани етерични масла  Peace

# 253
  • София
Какво се цели с чая от джинджифил в случая - аз съм го пила със съвсем друго предназначение?

# 254
  • в 1001-та нощ
Отводняващо действие  Peace ускорява метаболизма и т.н. в този план  Peace

Ти за какво го ползва?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт