Целулит - 6 тема

• 100 710
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Здравейте дами   bouquet Да Ви попитам гела на КРОЙТЕРХОФ ,може ли да се използва ,но без вендузи само така за масаж,ще има ли ефект ,хубав ден Simple Smile

Той не е предназначен за употреба с вендузите – за тях ти трябва олио, например – това на Икаров. Peace

# 286
Здравейте дами   bouquet Да Ви попитам гела на КРОЙТЕРХОФ ,може ли да се използва ,но без вендузи само така за масаж,ще има ли ефект ,хубав ден Simple Smile

Той не е предназначен за употреба с вендузите – за тях ти трябва олио, например – това на Икаров. Peace

Страхотно,защото се чудех дали да си го взема,значи тези дни ще отскоча до аптеката  Peace

# 287
Нахлувам в темичката да ви попитам на какъв антицелулитен крем да се спра.Използвах елансил страшно доволна останах и има видим резултат и промяна.Спрели са го от производство обаче .Намерих си го онлайн но се замислям дали да не си взема някой друг и да изпробвам и друг .
Вариантите са ми
NUXE - Body, Оформящо олио за тяло против целулит за коремната област и бедрата ето и съдържанието му http://po-krasivi.bg/bg/product/1620/nuxe-body-oformyashto-olio- … bedrata#item_1971
Отново да си взема Елансила http://www.enzo.bg/elancyl/cellu-slim-krem-gel-protiv-celulit/ щ се радвам да кажете мнение.Масажи си правя в нас с едно масожрче Simple Smile).И съм доволна и имам резултат и то голям и забележим.Всичкото това съм го съчетала с режим на хранене , много вода  и много спорт , плюс сутрешно тичане Simple Smile

# 288
Привет от мен !

Моята борба с целулита е все по-успешна Simple Smile В упътването към вендузите, пише че се препоръчва употребата им само за месец Sad
Вие, колко време сте ги ползвали най-много ?

# 289
Иаз бих искала да знам, колко време трябва да се ползват, и след някаква интензивна серия от масажи, ако се разредят процедурите, ще се запази ли ефекта? Благодаря за отговора?

# 290
  • в 1001-та нощ
Аз ги ползвам от години, вкл. и по време на бременността  Peace

# 291
Аз ги ползвам от години, вкл. и по време на бременността  Peace

Всеки ден, без прекъсване ли ?

# 292
  • в 1001-та нощ
През ден  Peace

# 293
Пили ли сте Инхуа Слим ?

# 294
Привет и от мен  Peace
За мое огромно съжаление отново се налагат подобни процедури  Cry
Преди време имах огромен напредък, ползвах редовно вендузите, правех масаж с мед и тичах по-40-50 мин всеки ден. После , след инцидент счупих крак и се наложи да спра. С времето излязох от релси и краката ми ясно го показват. От няколко дни съм обратно на старта с вендузите , през ден, и ще започвам с меда отново. Тичането още ми е рано да го започвам пак, но разчитам на упражненията за разтягане които правя.
 Желая успех на всички  Hug

# 295
  • в 1001-та нощ
Пожелавам ти бързо възстановяване и влизане в желаната форма  Blush  bouquet

# 296
  • София
innersmiley, какъв е този масаж с мед?

Бързо възстановяване!  Peace

# 297
innersmiley, какъв е този масаж с мед?

Ето го http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%A6%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%BB%D … D0%BC%D0%B5%D0%B4

но аз го правя само с мед, без масла  Peace

# 298
Аз изоставих вендузите, защото се сдобих с ужасни повърхностни капиляри. Иначе ефектът от тях си е доста траен.
Това лято започнах процедури със SQOOM и съм много доволна.

# 299
  • Sofia
   А какво представлява SQOOM? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт