Целулит - 6 тема

• 100 695
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Ако ги захвърлиш след порадването - тялото бързо ще ти напомни да ги намериш  Blush

Моята кожа не се отпуска, можеш да ползваш и стягащи кремчета след масажите, ако ще си по-спокойна  Peace

Маслото е намазано по кожата, но не тече от нея, може да действаш в банята  Peace  Стъпвам на стол и кракът ми е сгънат в коляното - така кожата от кръста до коляното е хубаво изпъната и вендузата се движи лесно  Peace

# 346
  • SF
А някоя поза, която става и за гледане на телевизия + масло?
Самите вендузи, обаче, не действат отпускащо на кожата?
Всяка вечер ли го правиш? Всяка? И така от колко време?

# 347
  • Sofia
А някоя поза, която става и за гледане на телевизия + масло? 

Според мен, същата поза, която Аленка е описала, можеш да я практикуваш и гледайки телевизия, като, например, си качиш крака на масата / стола – няма да капе.

# 348
  • SF
И така 30 минути!!! Леле... само си търся оправдание да не започвам... ама няма да издържа 30 минути на 1 крак.... Sad

# 349
Моята кожа се отпусна след вендузите, но не се усеща веднага, а след няколко месеца. С масажи успях да компенсирам, но се усетих навреме . Не знам, ако бях закъсняла с масажите дали биха имали такъв ефект.

Отпускането поне се оправя, но при мен се повиха ужасно много повърхностни капиляри и венички и положението е направо трагично.

# 350
  • в 1001-та нощ
Esmee, през ден и по-малко минути, но е само поддържащо  Peace

# 351
Значи да споделя - снощи пробвах вендузите за първи път. Намазах с крем за тяло, но имам и от целулитните масла, магнезиево олио и мисля да ги сменям. Не съм правила 15 мин. но мисля да си създам навик и да го правя всяка вечер по 10-15 мин. Определено мисля, че помага за циркулацията - демек не съм видяла мигновен ефект  Laughing, но се вижда, че нещо се случва. Вие едновременно ли правите на двата крака или първо единия после другия /не че има разлика де/? Освен масажа, друго какво мога да правя - пия вода, ходя пеша и на танци /движа се/, ще спра газираното, други идеи?

Съпружка, аз все още не съм преминала към антицелулитните процедури, които описвате тук, но скоро ще започна с някоя, просто още не съм решила с коя. Ще изчакам по-късни отзиви и от теб за вендузите. Иначе в момента съм си направила едно меню, което включва основно ориз, риба, зеленчуци и пилешко месо и се старая да пия поне по 3л вода на ден, като съм спряла всякакви сокове, газирано и други напитки. Само вода и фрешове и нещата се подобряват, но много бавно. Наскоро бях чела една статия за целулита беше нещо за целулитната война мисля, та там имаше основни насоки как да се справим.

# 352
Аз снощи правих втори път, но с този път с олио - някъде към 5 мин. на крак. Сега виждам, че трябва да са 30 мин.  Shocked -това не е ли много - 1 ч. всяка вечер за масаж, май и аз ще пробвам пред ТВ-то.  Laughing

# 353
Аз снощи правих втори път, но с този път с олио - някъде към 5 мин. на крак. Сега виждам, че трябва да са 30 мин.  Shocked -това не е ли много - 1 ч. всяка вечер за масаж, май и аз ще пробвам пред ТВ-то.  Laughing

Според мен 30 мин. на крак са много, дори и в салоните антицелулитните масажи са по 40 мин. като по 20 мин. са на всеки крак и само половината от това време = 10 мин. са с вендузи...
така че, спокойно може да се прави по 10-15 мин. на крак, повече е излишно...

Аз вече правя от дъжд на вятър /поддържащи в седмицата по 2-3 масажа, може и по-малко  Crazy/ и то по 5 мин. на крак, всички казват, че краката са ми много добре, но аз и преди това нямах много, имах само лек и повърхностен.

# 354
  • в 1001-та нощ
Не знам от къде тръгна това 30 мин на крак....  По 20-30 мин общо съм правила в началото, когато е било възможно и няколко пъти на ден. Сега 10-15 мин в банята, когато влизам за душ  Peace

# 355
  • Русе
и аз така, но не в банята Simple Smile. Като се прибера от залата - 10-тина минути на крак преди банята. От фитнеса с отслабвянето много ми се изчисти целулита (не съм много постоянна с вендузите - през ден през два), сега проблема се измести в бюста - уфффф, докато оправиш едното, друго тръгва. ooooh!

# 356
  • SF
 Joy От мене тръгна това с 30-те минути. Но аз имах предвид да стоя 30 минути ПРАВА на един крак (2 по 15 минути на всяко бедро), а не да се пави 30 минути на всеки крак.  Peace
Нали ме мързи и си търся поза, в която да не омажа всичко с олио, ако го правя седнала пред ТВ.

# 357
  • на острова на мечтите
Joy От мене тръгна това с 30-те минути. Но аз имах предвид да стоя 30 минути ПРАВА на един крак (2 по 15 минути на всяко бедро), а не да се пави 30 минути на всеки крак.  Peace
Нали ме мързи и си търся поза, в която да не омажа всичко с олио, ако го правя седнала пред ТВ.

Ти пък сега! Да ти имам проблемите! Представи си, че си на опашка  в банката, или в магазин за разпродажба на страхотни(предтави си каквото там искаш-дрешки, парфюми, обувки). А и какво толкова можеш да загубиш, ако не гледаш ТВ? По-голяма част от програмите са загуба на време.
Аз си правя масаж всяка сутрин, поне на краката и ръцете и съм много доволна от резултата. Сега с тази отпусната кожа,след употребата вендузи, малко започвам да се стряскам! Thinking

# 358
  • Sofia
   Аз пък преди, като ходих на професионални масажи с вендузи в салон, имах чувството, че кожата ми дори се стегна, стана по-еластична някак си. Thinking Не знам защо пишете за отпускане.

# 359
  • Пловдив

А защо трябва да си права,сядаш в банята върху тоалетната чиния и готово,аз поне така правя.

Общи условия

Активация на акаунт