Целулит - 6 тема

• 100 701
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да се похваля с вендузи и аз. Все още не са при мен, но сестра ми ми ги закупи, та сега очаквам пратка. за съжаление няма да си идваме и тази година. Вижте какви вендузи намерих тук.

Дано съм го закачила, че днес не ми май най- добрият ден за споделяне на инфо.

Вендузите в Халите така ли се ползват? Ако не, моля за конкретно клипче, за да преценя, дали ще се справя Praynig

# 331
  • на острова на мечтите
Да се похваля с вендузи и аз. Все още не са при мен, но сестра ми ми ги закупи, та сега очаквам пратка. за съжаление няма да си идваме и тази година. Вижте какви вендузи намерих тук.

Дано съм го закачила, че днес не ми май най- добрият ден за споделяне на инфо.

Вендузите в Халите така ли се ползват? Ако не, моля за конкретно клипче, за да преценя, дали ще се справя Praynig
На първа страница тук има клипче как точно се ползват вендузи. Аз мисля, че това, което закачих вчера е разнородност на вендузите, в смисъл улесненото им ползване с помоща на това нещо, което създава вакуум. Не съм им видяла цената, обаче си мисля, че няма да е 14 лева Wink
Сега, обаче ме заинтригувахте с таз чудесия "кавитация"? newsm78

# 332
  • в 1001-та нощ
Аз не съм се похвалила още, но машината за кавитация пристигна, обаче нали е за тестови цели на мъжа ми не мога да се добера до нея Grinning тя е все разглобена. Вакума и е хубав и е комбиниран с RF, но за него не съм взела олио, вие какво ползвате с вендузите?

Правя си сама от слънчогледово масло - с етерични масла  Peace

А ти какъв уред си получила?

danilu, няколко момичета си взеха подобни масажори, за мен са по-неудобни и не можеш така гъвкаво да регулираш силата на вакуума  Peace

# 333
Аз купих вендузите днес, по-късно ще ги пробвам.  Grinning

# 334

Дай резултат после, че трябва спешно да направя нещо по въпроса  Embarassed

# 335
  • гр. София

Дай резултат после, че трябва спешно да направя нещо по въпроса  Embarassed

Да се намеся най-нахално в разговорчето ви  Laughing  Резултат няма да се види след 1-2 процедури, дори в указанията пише, че трябва 1 месец ежедневно по 15 мин. ( на крак ) Вече като пробвала въпросните вендузи мога да кажа, че трябва обилно мазане с масла за да се движи свободно вендузата. Трябва и много да се внимава със силата на вакума, защото... е, въпреки, че много внимавах доста се насиних  Confused Между другото не знам как е при другите, но на мен ми направи впечатление, че след първите няколко масажа целулита стана доста по-видим ( нямам много и съответно ми направи впечатление ) Надявам се това да е защото са се пораздвижили тъканите и нещата да се нормализират...

# 336
Значи да споделя - снощи пробвах вендузите за първи път. Намазах с крем за тяло, но имам и от целулитните масла, магнезиево олио и мисля да ги сменям. Не съм правила 15 мин. но мисля да си създам навик и да го правя всяка вечер по 10-15 мин. Определено мисля, че помага за циркулацията - демек не съм видяла мигновен ефект  Laughing, но се вижда, че нещо се случва. Вие едновременно ли правите на двата крака или първо единия после другия /не че има разлика де/? Освен масажа, друго какво мога да правя - пия вода, ходя пеша и на танци /движа се/, ще спра газираното, други идеи?

# 337
a.l.e.n.a Взехме голям уред за салон с 5 накрайника - един за кавитация, няколко RF и вакум комбиниран с RF, понеже мъжът ми се занимава с разни разработки за различни видове уреди работещи с ултразвук, и като му казах за кавитацията поиска да вземем един да тества с идеята да направи модел на машина за кавитация за домашна употреба, за да може всеки в къщи да си прави сам и да не струва кошмарно много, но това за сега е само идея и не се знае до къде ще стигне, че той движи и други проекти. Снощи изпробвах кавитацията, освен че има леко пищене другото беше приятно, вакума обаче е доста силен, не знам вендузите как са, но това дърпа яко и е на импулси - засмуква , държи известно време и пуска, като се регулира уж ама мен пак ми се видя силно. RF-a беше най-приятен със затоплящ ефект Simple Smile

# 338
  • гр. София
Значи да споделя - снощи пробвах вендузите за първи път. Намазах с крем за тяло, но имам и от целулитните масла, магнезиево олио и мисля да ги сменям. Не съм правила 15 мин. но мисля да си създам навик и да го правя всяка вечер по 10-15 мин. Определено мисля, че помага за циркулацията - демек не съм видяла мигновен ефект  Laughing, но се вижда, че нещо се случва. Вие едновременно ли правите на двата крака или първо единия после другия /не че има разлика де/? Освен масажа, друго какво мога да правя - пия вода, ходя пеша и на танци /движа се/, ще спра газираното, други идеи?
Aз  последователно единия и после другия и мисля, че така е по-добре, защото проблема е на различни места и така мога да се концентрирам на проблемните места по-добре. Освен движение до колкото мога и водата, аз съм си разбъркала и мед с кафе ( и утайка и неизползвано смляно кафе) и 2-3 пъти в седмицата се намазвам, слагам фолио , обувам един стар анцунг ( по-плътен, защото фолиото се измества и ще оцапам всичко и стоя 2 часа. После в банята леко намокрям с вода и правя масаж преди да се измия. После след банята се мажа с антицелулитен крем - вечер с този на краутерхоф, сутрин с Балеа на ДМ , защото не е с неприятна миризма. Понякога вечер, когато се намжа с този на краутерхоф също слагам фолио за няколко часа, понякога не... Ами аз за сега само това правя... Миналата година нямах толкова здравословни проблеми и правех доста гимнастика и само с нея, повече вода, меда с кафето и кремовете почти бях изчистила тая гадост. Истината е, че явно профилактично трябва целогодишно  Confused

# 339
  • на острова на мечтите

danilu, няколко момичета си взеха подобни масажори, за мен са по-неудобни и не можеш така гъвкаво да регулираш силата на вакуума  Peace
Благодаря ти! Видя ми се интересно това уредче, но понеже вече си бях поръчала вендузите,а както се похвалих, ми ги бяха закупили, исках само да споделя. Сега ще чакам да ги получа и да пробвам.
Интересни неща сте споделили за вендузите! Благодаря на всички! Особено за мен, абсолютно начинаещ, всичко, което е личен опит е много важно!

# 340
Alena, извинявай за въпроса, но в рецептата за джинджифилов чай пишеш корен колко един пръст, това предполагам е ширината на пръста, а не по дължина, нали? Тоест около 2-3 см.?

# 341
  • In transit
Момичета искам да ви питам можете ли да ми опишете как ви правят антицелулитните масажи. Кои зони обхващат, колко пари и колко време е масажът.
Имам чувството, че нещо не нацелвам с масажистите. Ходила съм и при кинезитерапевти и при рехабилитатори и при такива с курс само, досега само при една жена ми се получава, но ми е много неудобна като място. Последния път ме масажираха само от външната страна на бедрата и дупето и то с такъв натиск, че 3-4 дни ме боляха ужасно краката и бях цялата в синини. А може да се каже, че периодично ходя на масаж поддържащ. Един масажист ми правеше масаж само от задната страна на бедрата. Забелязах, че ми се напукаха и доста капиляри, това значи ли, че нещо не  е както трябва?

# 342
  • в 1001-та нощ
Антицелулитните масажи - правила съм няколко курса преди много години.Разбрахме се с една масажистка да идва у дома през ден, след работа. Предупреди ме - никакъв фитнес, докато действаме (ходех всеки ден тогава в зала). Бях слаба, исках да шейпвам брич - има си го от тийн времето .... Измери ми обиколките, попита ме как съм на синки, за да си прецени силата и ме предупреди, че първите 2-3 масажа ще са встъпителни и по-леки, а после ще засили, като види ефекта.

Самите масажи са, като шамаросване, удряне със страничното външно на дланите - все едно реже с нож .... Всички движения са бързи, шляпкащи, затоплят и раздвижват. Не съм усещала болка, нито по време на масажа, нито след това. Почти нямах синки, т.е. не помня да съм имала, но е възможно.Сама с вендузите - доста се насиних, но тя не.

След това ходих на вакуум в салон - вендуза с уред, целутрон и т.н. - каквото имаше "модерно" в онова далечно време. В едната зала имаше вибриращ колан и него пробвах Mr. Green но го махнаха.

При мен бричът се прибира, ако отслабна незадравословно.Ако съм ОК 50 кг и падна под 48 кг - се свива, но не е идеята да съм с анорексичен вид.

Ясно ми е, че само липосукция ще свърши работа при мен, но имам задръжки от разнообразно естество Mr. Green

Иначе се поддържам да нямам целулит.Спра ли - досадникът веднага се нанася на познатите места Mr. Green

С вендузите масажирам двата крака по отделно и накрая корема.

Sunflowerss, яка машина, но си представям колко струва  Crazy

Точно такива са усещанията, аз на всичките съм била  Blush

Има LPG за домашно ползване, мисля на Филипс - около 300 лв Peace

съпружка, намаляваш и солта, ако може - включваш и дрениращи чайове  Peace

Sunny29 - количеството корен е колкото един показалец. Понеже коренът има подобна форма и давам пример с пръст, но имам предвид - пълноразмерен - на дължина и ширина  Peace

# 343
Благодаря, Алена! Тъкмо съм си взела един корен, около 100 гр, мисля, че е с точните размери Simple Smile

# 344
  • SF
Напът съм да си купя вендузите, но съм много несериозна и знам, че "като им се нарадвам", няма да ги ползвам.
Но да питам все пак, какво се случва с кожата? Тя отпуска ли се? Как влияят вендузите на вече отпуснатата кожа?
Не говоря за отслабване, защото едва ли вендузите отслабват, а питам за кожата, която се тегли с тези вендузи нагоре-надолу.
Защото висяща кожа (не веднага, а след време) е също толкова грозна, колкото целулит.
И другия въпрос е в каква поза се мажете и действате с тях? Страх ме е да не омажа дивана, леглото, стола...) Казвате, че с много масло се правят.

Общи условия

Активация на акаунт