Целулит - 6 тема

• 100 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте ,дами   bouquet
Да попитам някоя от Вас има ли мнение за ГЕЛ АЛМИСАН  newsm78
Хубава вечер !

# 316
  • в 1001-та нощ
Ох,вече не знам..едни ми казват ,че при масажи,тренировки и др.такива процедури се отделят токсини и отиват в кърмата,други ми казват,че не е така. Трети ми казват ,че преди да ми дойде МЦ няма смисъл да започвам каквото и да е защото хормоните още не са се регулирали...не знам вече Crazy

И е вярно и не е ....

Ако образуваш токсини - едва ли е добра идея да си ги складираш, това не мисля, че е по-добрата алтернатива Simple Smile А и едва ли точно след масажа започваш да кърмиш Simple Smile

Има нещо вярно и за хормоните, но общо взето - естрогените са виновни за целулита, а преди да дойде цикъла - не са в пика си  Peace

Твое решение е, но бебенцето - вече не е толкова малко  Peace Аз спортувам от 40-я ден от раждането и не съм забелязала някакви промени у малкия от това. Също не съм спирала масажите с вендузи, но включих и с машина  Peace Лично за себе си мисля, че е правилното решение. С първото дете нямах сили за нищо, докато не спрях кърменето и да ми дойде цикъла, тогава се заех и със спорт и с масажи, но такава е била ситуацията, сега е друга Simple Smile

# 317
Такааа...Ходих на Кавитация ,плюс масаж и вендузи.Нека кажа,че от вендузите ми ставаха огромни,нечовешки синки и не се възползвах от услугата за вендузите напълно.(спрях ги след втората процедура.)Продължавам да ходя и мога да кажа,че поне при мен, се получава.(трябва да се има предвид,че аз нямах много целулит.)След Кавитация се чувствам ...Как да го опиша?-По-лека на третираното място.Все пак, имам още две-три ходения преди морето,но се надявам до тогава да е изчезнал напълно.  Peace Момичета,пожелавам успех и на вас.   bouquet

# 318
  • Варна
За мацките от Варна да споделя,4е съм мега доволна от 5-те пакетни процедури в "Експлоужън",масажиста е велик Wink Mоя беше в лека форма,защото го "държа на къса каишка" само до дупето. От фитнеса най-голям ефект забелязах при т.нар "балкански клек" с тежести в двете ръце и ка4ване-слизане от пейка,пак с тежести Wink.Другото полезно упр. е повдигането на таза с тежест върху корема - аз го правя с 5 кг диск,в серии по 3-4 пъти x 50 повдигания  Peace .Не съм вярвала,4е ще имат такъв светкави4ен ефект то4но тези "задни" упражнения  Party

Да похваля и крема на "ЕLANCYL"  Grinning

п.с. отне ми 30 години да го разкарам тоя досаден целулит Wink

# 319
  • в 1001-та нощ
Второто упражнение е жестоко  Peace Не ми е хрумвало, а имам всичко необходимо  Heart Eyes Благодаря, че сподели  Heart Eyes  bouquet

# 320
  • Варна
Второто упражнение е жестоко  Peace Не ми е хрумвало, а имам всичко необходимо  Heart Eyes Благодаря, че сподели  Heart Eyes  bouquet

Да,вси4ките са лесни и изпълними в домашни условия Wink

Аз оба4е си предпо4итам ходенето в зала,мотивиращо е,правя ползотворна тренировка и не се "офлянквам" със страни4ни неща  Joy Joy Joy .Споделих го именно за вас маминки,които си тренирате вкъщи ! Wink

п.с. радвам се,4е те "виждам" Аленк-а Wink знаем се от парфюмната

# 321
Другото полезно упр. е повдигането на таза с тежест върху корема - аз го правя с 5 кг диск,в серии по 3-4 пъти x 50 повдигания  Peace .Не съм вярвала,4е ще имат такъв светкави4ен ефект то4но тези "задни" упражнения  Party

Поздравления за успеха  Hug
За това упражнение - от легнало положение , нали ?  newsm78

# 322
  • In transit
За мацките от Варна да споделя,4е съм мега доволна от 5-те пакетни процедури в "Експлоужън",масажиста е велик Wink Mоя беше в лека форма,защото го "държа на къса каишка" само до дупето. От фитнеса най-голям ефект забелязах при т.нар "балкански клек" с тежести в двете ръце и ка4ване-слизане от пейка,пак с тежести Wink.Другото полезно упр. е повдигането на таза с тежест върху корема - аз го правя с 5 кг диск,в серии по 3-4 пъти x 50 повдигания  Peace .Не съм вярвала,4е ще имат такъв светкави4ен ефект то4но тези "задни" упражнения  Party

Да похваля и крема на "ЕLANCYL"  Grinning

п.с. отне ми 30 години да го разкарам тоя досаден целулит Wink
как се казва масажиста?

# 323
  • Варна
 INNERSMILEY,да от легнало положение,и само таза работи,не отмествай и гърба,и колкото се може по-нависоко го вдигай

МIKKEY, Kиро Kиров се казва, ама на руснак ми прили4а newsm78  

p.s. на "клек-а" някъде му казват български,някъде съм 4увала и балкански да му викат Wink

ето нещо много добро за домашен фитнес :

http://---/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B … 1%83%D0%BF%D0%B5/

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 14:57 от nevvy

# 324
  • на острова на мечтите
Не ми се отваря!
Да се похваля с вендузи и аз. Все още не са при мен, но сестра ми ми ги закупи, та сега очаквам пратка. за съжаление няма да си идваме и тази година. Вижте какви вендузи намерих тук.

Дано съм го закачила, че днес не ми май най- добрият ден за споделяне на инфо.

# 325
Дами изчетох доста от коментарите, но сякаш не успях да разбера нещо наистина помагащо и работещо. Аз свалих доста килограми, но не успях да се справя с целулита. От коя процедура е добре да се започне и къде ефекта е най-добър? Кавитацията виждам че доста се коментира. Иначе правя доста упражнения вкъщи и тичам на стадиона през вечер.

# 326
Вендузите освен в Халите има ли ги на друго място, и някой знае ли до колко часа работи магазина в Халите, ако все пак успея утре да отида?

# 327
  • в 1001-та нощ
За София няма друг обявен магазин на сайта, няма обявено работно време, но има телефон, на който да попиташ   Peace  Магазини "Самоздрав" - София - Централни Хали - партер - тел.: 0884 022 668

# 328
Благодаря, утре ще се обадя!   bouquet

# 329
Аз не съм се похвалила още, но машината за кавитация пристигна, обаче нали е за тестови цели на мъжа ми не мога да се добера до нея Grinning тя е все разглобена. Вакума и е хубав и е комбиниран с RF, но за него не съм взела олио, вие какво ползвате с вендузите?

Общи условия

Активация на акаунт