Целулит - 6 тема

• 100 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
И аз не знам точно Laughing. Някаква насочена ултразвукова терапия. Работи се с един уред, който наред с ултразвука има и различни движения- ударни, вълнообразни и т.н. Води се мезотерапия.
Изобщо не съм чела подробно. Очаквах да е някаква пълна измама и се настроих, че ако не друго, ще релаксирам с един масаж, но още след първата процедура ефектът беше като след поне 3 ръчни масажа и минус 1 см в коляно и брич. На другите зони не си знаех изходните см, за да проследя за ефект

# 301
  • Sofia
   Много ти благодаря за обяснението! Hug

Би ли ми писала на лични къде правиш процедурите и какви са цените? Аз, за жалост, също от вендузите се сдобивам с много спукани капилярчета и няма как..., а и доктор ми ги е забранил категорично. Confused

# 302
Аз съм в Пловдив . 30 лв е едната процедура и се правят максимиум 4. За ефект- казват, че 5-6 месеца издържа. Склонна съм да вярвам, защото и след ръчните масажи задържам резултата по няколко месеца. Стига да няма качване на кг Peace.

# 303
Една от истините за целулита е движение и спорт и то редовно,не веднъж отишли и после ни домързяло момичета ,каквито и кремове да ползваме,каквито и процедури да си правим,каквато и диета да имаме няма ли спорт мускула да се оформи целулит ще има.Аз тренирам редовно в фитнес,започнах да правя клекове и ви казвам че това е уникално упражнение за целулит и стягане на бедрата,като го съчетаете е напъди за дупето и др.упр ефекта няма да закъснее.Прочетох една статия давам линк много е истинска:

http://www.puls.bg/health/beauty-today/news_17339.html?utm_sourc … ;utm_campaign=box

Обърнете внимание че в статията се казва подскоци с ластик като кардио упражнение!

# 304
  • София
Аз съм в Пловдив . 30 лв е едната процедура и се правят максимиум 4. За ефект- казват, че 5-6 месеца издържа. Склонна съм да вярвам, защото и след ръчните масажи задържам резултата по няколко месеца. Стига да няма качване на кг Peace.

Здравей,
исках да те попитам този уред как точно фунционира? Мисълта ми е да не би да се бият инжекции както при мезотерапията? И напълно ли разбива целулита?

# 305
Не се бият инжекции Peace. Процедурата е по-скоро като масаж. Това с насочената ултразвукова енергия явно е актуално сега, защото и дерматоложката ми предложи подобна терапия за лифтинг на лице, но уредът е друг и цената е почти *100. Но по обяснения принципът е същия Peace.

За разбиване не мога да дам мнение, защото при мен целулитът е повърхностен в момента. Зимата сериозно третирах с вендузите, в началото на лятото направих серия ръчни масажи, излишни кг нямам. Видим ефект има още след първата процедура, но при мен ефект има и след два масажа, така, че е много индивидуално Peace

# 306
  • Пловдив
В кой салон ходиш за тези процедури?

# 307
  • Пловдив
И аз се присединявам към питането Hug
И да попитам и къде има Вела шейп в Пловдив? Hug

# 308
  • София
innersmiley, какъв е този масаж с мед?

Ето го http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%A6%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%BB%D … D0%BC%D0%B5%D0%B4

но аз го правя само с мед, без масла  Peace
Много благодаря!  Wink

Интересно звучи това SQOOM!

# 309
Вела шейп намерих в до студио в Кичука, но цената беше 60 или 70 лв на процедура. Много трудно се намира такъв апарат в града. Някой ако намери нещо, да пише Peace.

Студиото , в което ходя се намира срещу 2-ро РПУ на "Васил Априлов". Казва се Махаби или нещо подобно. Тел не мога да дам сега Peace.

# 310
  • Русе
да се запиша да ви следя и за да не е спам - моите процедури - имам доста неприятен целулит особено около и над коленете във вътрешната част на бедрата. преди година правих мезотерапия на колене - имаше ефект за няколко месеца - после всичко обратно. Сега ходя на фитнес -6 пъти седмично, вендузите от около седмица ги започнах пак (правих ги миналата година, спрях и всичко си се върна). Крема на кройтерхоф - не знам колко ви пари - на мен ми е поносимо и то го мажа след вендузите, скраб с кафе и четкане с естествен косъм с душ гел - за финал крема. Два литра вода на ден, едно кафе сутрин и чай пур-ер и ако имам джинджифилов. Отделно пия хиалуронвова киселина, колаген и вит. С за травми в коленете - не знам до колко и то има ефект за кожата.
Някой ако има информация за вела шейп в Русе моля да сподели.

# 311
  • Пловдив
Намерих Вела Шейп в Пазарджик,с доста положителни мнения за апарата и мисля да пробвам Peace
Аленка,Мислиш ли ,че е добра идеята да започна такива процедури докато кърмя?

# 312
  • В полето, под тепето.
От доста време следя темата, но нещо не се справям сама с вендузите.
Бях си взела ваучер за криолиполиза в Пловдив и се оказа, че момичето прави и масажи с вендузи.
Досега съм направила 6 и има видим ефект. Simple Smile Допълнително си купувам от там и ампули с дрениращ ефект. Simple Smile

# 313
  • в 1001-та нощ
Намерих Вела Шейп в Пазарджик,с доста положителни мнения за апарата и мисля да пробвам Peace
Аленка,Мислиш ли ,че е добра идеята да започна такива процедури докато кърмя?

Ти какви опасения имаш? За кърмата ли?

# 314
  • Пловдив
Ох,вече не знам..едни ми казват ,че при масажи,тренировки и др.такива процедури се отделят токсини и отиват в кърмата,други ми казват,че не е така. Трети ми казват ,че преди да ми дойде МЦ няма смисъл да започвам каквото и да е защото хормоните още не са се регулирали...не знам вече Crazy

Общи условия

Активация на акаунт