Целулит - 6 тема

• 99 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Полагам усилия. За месец тренировки по 2-3 пъти седмично и пак толкова сухо четкане резултатът е впечатляващ, но далеч не достатъчен! Видимо намалих обиколката на бедрата и талията, целулитът остава, макар и не толкова гаден. Само да вкарам в ред храненето и да превърна всичко това в режим до живот... Само! Преди малко за десерт изядох филия хлаб, намазана с тахан от тиквени семки и шипков мармалад... Коментарите са излишни, наистина ям много, но нямам и килограми за топене.
Danilu, как правиш масаж? Можеш ли да опишеш като за начинаещи?

# 451
Ето това е най-лошо, когато си с "добро" тегло и нямаш кг. за сваляне, като че ли си позволяваш доста повече забранени неща Wink
И при мен е така, уж и аз щях да понамалявам сладкото и хляба /пък взех, че си купих хлебопекарна  Laughing Mr. Green/. Но пък аз наистина без шоколад не мога.  Crazy Но и не мога да изям едно парче - трябва да е редче.  Blush

# 452
  • Sofia
Но пък аз наистина без шоколад не мога.  Crazy Но и не мога да изям едно парче - трябва да е редче.  Blush

Пробвала ли си да го замениш с натурален мед? Hug

# 453

Пробвала ли си да го замениш с натурален мед? Hug

Не мога да ям мед. Забранен ми е.
В какаото ще да е разковничето - не толкова в сладостта.  Rolling Eyes

# 454
  • на острова на мечтите
Веда Словена ,моят масаж е с вендузи, но под душа,т.е не точно: Значи насапунисвам се добре, после масажирам с вендузата,изплаквам съответно,но спестявам мазането с масажно олио.Това е процедурата, когато имам малко време сутрин и трябва да бягам на работа,да нахраня кучето,папагалите, да приготвя закуска на мъжо, да му надяна еластичният стягащ чорап(за сам човек е непосилно) ooooh! После нанасям антицелулитния крем. Този е загряващ Shocked Бях забравила ефекта и след като се омазах се качих в колата #Cussing out Joy #Crazy Сега ми е смешно,ама онзи ден само дето не полудях от желание да сляза и да се затичам Laughing
marisha7 ,ами яж си го шоколада. По-добре е отколкото да се стресираш от желанието за него. На мен късметът ми е,че не обичам много шоколад, сладолед и не ям вече никакви кремове, та... Но от времем на време си хапвам черен шоколад/2-3 пъти в годината/. Вслушвай се в тялото си, то е мъдро и знае от какво има нужда. Hug

# 455
Здрaвейте, може ли дa ми кaжете колко време след кaто спрем aнтицелулитните мaсaжи се редицирa целулитa ?

# 456
  • Sofia
Здрaвейте, може ли дa ми кaжете колко време след кaто спрем aнтицелулитните мaсaжи се редицирa целулитa ?

Какво имаш в предвид?

# 457
Aми когa след кaто сме спрели мaсaжите този целулит, който е излязaл нaй отгоре зa колко време се мaхa и кaк успявaте дa зaдържaте резултaтa след товa?

# 458
  • Sofia
Aми когa след кaто сме спрели мaсaжите този целулит, който е излязaл нaй отгоре зa колко време се мaхa и кaк успявaте дa зaдържaте резултaтa след товa?

Ами, няма логика в това целулитът да се маха, след като се спрат масажите. Peace Нито смятам, че има строго определен период, през който е наложително да си правиш редовно масажи, и след това изведнъж да спреш с процедурите, надявайки се, че резултатът ще се задържи.

# 459
danilu, благодаря! Аз си мислех, че говориш за някакви други масажи Grinning

6tastliva , аз от няколко години се удържам да не си купя хлебопекарна по същите причини - ще ям като прасе! И аз шоколада те разбирам... много е тежко Mr. Green

# 460
  • на острова на мечтите
Ako uspeq po kasno shte postna edin qponski masaj. Sega ot telefona mi e nevazmojno

# 461
оо, звучи интерсно! Японците винаги са били номер 1 по извратеност:)))

# 462
  • на острова на мечтите
оо, звучи интерсно! Японците винаги са били номер 1 по извратеност:)))
newsm78

# 463
  • на острова на мечтите

Дано не ти се види много извратено!!!!! Peace

# 464
Здравейте, момичета! Признавам не съм изчела по-голямата част от темата, възможно е да е обсъждано, връщам се да чета,
но все пак да ви попитам - какво е мнението ви за LPG - има ли добри резултати,
 ще съм благодарна и ако някоя дама от Пловдив сподели къде/в кой салон извършват качествено процедурите?

Общи условия

Активация на акаунт