Целулит - 6 тема

• 99 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!Аз съм с целулит,а съм още малка,как да се преборя с него ? Кажете ми Sad(((

# 466
Danilu, блaгодaря зa линкa! Зa изврaтеносттa се опитaх дa се пошегувaм, но - изглеждa - не ми се получи Confused

# 467
  • на острова на мечтите
Danilu, блaгодaря зa линкa! Зa изврaтеносттa се опитaх дa се пошегувaм, но - изглеждa - не ми се получи Confused
Ох, прости ми ти! Реагирах малко първично! После си рекох, ми тя дали не се майтапи,ама....   bouquet Hug
Аз ползвам този за лицето и съм много доволна. За тялото също, но понеже отнема повече време ....,когато намеря малко свободно такова да се поглезя си правя и цялата процедура...
Момичета, от доста време споделяте разни процедури със сигли като desinkata_85 , които са ми непознати. Преди време гледах едно предаване за разни уреди за отслабване и освобождаване от целулит и тук в Италия е забранено да се използват без специално подготвен лекар, защото употребата на апаратурата от неспециалист може да навреди. Информирайте се по-добре!  bouquet

# 468
Danilu,  Wink
Браво за това, че вече имаш резултати от вендузите. Аз още не съм ги почнала...

# 469
Аз след морето ги спрях - не ми остава време, наистина  Confused не само, че си търся оправдание.
Вече се забелязва гадината.  #2gunfire

# 470
  • на острова на мечтите
Веда Словена, ми хайде де! Какво толкова му мислиш!? На мен дори ми е приятно. Ставам половин час по-рано, само и само да си направя масажът. И ми се спи, и започна да става хладничко, но засега съм голям ентусиаст. Чак си се чудя сама на себе си #Crazy Обикновено меракът ми минава след няколко опита-купих си топка-джим, имам велоергометър, ама имам и хиляди оправдания, за да не ги ползвам Mr. Green Embarassed
 Hug

# 471
Ох, и аз имам крос-тренажор, гирички /даже вече не знам къде са  Blush/ и други домашни уреди, обаче все не остава време... а и като почна /поне лятото с масажите беше така/ , се нареждат двете малки коконки и се почва "искам и аз", взимат олиото, мажат се, минават ми под краката и стават с мазни коси, искат вендузите и ме пляскат по краката и дупето, искат с мен на крос-а, и все разни такива дивотийки  Crazy

Иначе и на мен ми е приятно, но едно такова упражнение ми коства двойно повече време с размотаването и хиляди нерви с децата.  Crazy

# 472
  • на острова на мечтите
Ох, и аз имам крос-тренажор, гирички /даже вече не знам къде са  Blush/ и други домашни уреди, обаче все не остава време... а и като почна /поне лятото с масажите беше така/ , се нареждат двете малки коконки и се почва "искам и аз", взимат олиото, мажат се, минават ми под краката и стават с мазни коси, искат вендузите и ме пляскат по краката и дупето, искат с мен на крос-а, и все разни такива дивотийки  Crazy

Иначе и на мен ми е приятно, но едно такова упражнение ми коства двойно повече време с размотаването и хиляди нерви с децата.  Crazy
Hug Аз нямам подобни проблеми, ама съм забранила на мъж ми да става като чуе, че съм в банята. Тя не е голяма и има място само за един. Ставам половин час по-рано, че когато е той наоколо ня мога да правя нищо, а ако има две мъничета... #Crazy
Направиха ми обаче комплимент,че съм отслабнала в краката Party Party

# 473
  • в 1001-та нощ
Поздравления - за постоянството и резултата  Heart Eyes

# 474
Здравейте, момичета! Да споделя и аз за моята борба, започвям със сухо четкане -+ 5мин., следва вендузене с масло на икаров по 10мин. на крак, душ и приключвам с  кройтерхов. Сега чакам и дермаролер с 2,5мм игли, който мисля да включа заедно с кройтерхофа. Цялото това нещо го практикувам 4-5 пъти седмично, не мога да преценя какъв е ефектът, но съм решила да го правя. Simple Smile

# 475
Здравейте, момичета! Да споделя и аз за моята борба, започвям със сухо четкане -+ 5мин., следва вендузене с масло на икаров по 10мин. на крак, душ и приключвам с  кройтерхов. Сега чакам и дермаролер с 2,5мм игли, който мисля да включа заедно с кройтерхофа. Цялото това нещо го практикувам 4-5 пъти седмично, не мога да преценя какъв е ефектът, но съм решила да го правя. Simple Smile
Дермаролера го ползвай винаги на почистена кожа(изкъпана) и го дезинфекцирай с нещо(спирт...) всеки път преди и след ползване и задължително ползвай мазила с ефекета който искаш,например за целулит като се минеш с ролера на местата нанасяй крем за целулит и то по честичко(когато си минала кожата си с ролера първия един-два дена тя я по-предразположена да попива мазила и ефекта е по-голям),когато ползваш ролера на места със стрии слагаш крем за стрии... и не забравяй гърдите(четох една мацка в един чуждест.форум беше написала че след 1 год ползване на ролера на цялото тяло и гърдите кожата и така с е стегнала...супер Laughing) когато ползваш игли 2.5мм не по-често от веднъж на 10 дни иначе аз имам и 1.5 мм тях може и по-често!.Надявам се че съм ти била полезна е нещо!УСПЕХ Laughing

# 476
Stasy, благодаря ти много, а колко често използваш ролера с 1.5мм?

# 477
  • на острова на мечтите
Поздравления - за постоянството и резултата  Heart Eyes
Благодаря! Много съм доволна! А на теб специално благодаря, за всичко споделено! Аз оттам се запалих!
От вчера забелязах, че малко съм си насинила краката Sad Понеже  все бъразам и вендузите ми се отлепиха няколко пъти та явно са засмукали мръвки и... ето че беля. Сега краката малко ще ги оставя да се съвземат и ще масажирам Д. и корем.

# 478
Stasy, благодаря ти много, а колко често използваш ролера с 1.5мм?
Имам ролер 0.3мм,1.5мм и 2.5 мм.Този с 0.3мм го ползвам за лице,той може и за тяло да се ползва всеки ден или през ден,1.5мм ползвам веднъж на седмицата за тяло само и го редувам с 2.5 мм ,но той  е за веднъж поне на 10 дни.Определено има ефект,но трябва постоянство,време и добри мазила (масла богато на витамин А и Е и антицелулитни мазила с кофеин,гуарана....,ползвам и магнезиев скраб,но той ако се втрива непосредствено когато си минавал кожата си с  ролера направо гори не е за всеки  Mr. Green)и не на последно място приемане на витамини, аминокиселини (колаген), омега, коластра и естествено добро хранене.

# 479
  • Пловдив
Момичета,моля споделете ако знаете,от къде в БГ мога да си поръчам дермаролер.Много искам и аз да си поръчам,но нямам кредитна карта или дори дебитна и този вариант отпада.Или ако някой смята да поръчва да пише на ЛС ако има желание.

Общи условия

Активация на акаунт