Целулит - 6 тема

• 100 771
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • SF
А за групова поръчка можем ли да говорим? При тези цени аз бих поръчала и двата ролера. Има ли някой, който е в час с и-бей?

# 496
  • Пловдив
И аз се присъединявам за групова поръчка,някой ако има желание да помогне,да свирка Grinning.

# 497
Момичета аз много се притеснявам от този целулит , не знам как ще се справя  Rolling Eyes
Защото след като забременях и много натрупах мазнини по краката и дупето ,чак се плаша ..

Кога е най - добре да започна с някакви масажи и мазаници ?

Темата ме заинтригува и ще я следя  Peace

# 498
  • Sofia
   ravvenr, за съжаление, целулитът е ужасно упорита гад – и най-професионалните масажи, и най-скъпите мазила, няма да имат особен ефект, ако не са придружени от подходящ хранителен и тренировъчен режим. Peace Даже бих казала, че това е основата, към която първо трябва да насочиш усилията си. Успех!  bouquet

# 499
  • на острова на мечтите
Значи, влязох да попитам защо не ми се отварят клиповете за масажи с вендузите от първа страничка, ама опитах отново и се отвориха, така че питането се отменя.
После се зачетох в постовете ви за дермо ролер,ровнах се из нета и видях цените . Не се доверявайте на  уреди с много ниски цени!

# 500
  • SF
Не се доверяваме. Но не мога да си намеря дерморолер цена/качество.
Между другото да ви кажа, че от 15 процедури с LPG, ефектът е.... изключително минимален, а може би и внушен, за да си оправдая пропиляното време. Ходя буквално през ден. Не съм пропуснала нито една процедура. Каквато си отидох първия път, така си изглеждам и в момента.

# 501
  • София
Между другото да ви кажа, че от 15 процедури с LPG, ефектът е.... изключително минимален, а може би и внушен, за да си оправдая пропиляното време. Ходя буквално през ден. Не съм пропуснала нито една процедура. Каквато си отидох първия път, така си изглеждам и в момента.
И аз не забелязах резултат след 12 процедури Sad Освен времето, и парите не са малко.
Скрит текст:
Казаха ми, че явно съм имала много натрупвания и затова... `ми, аз за к`во да ходя, ако нямам натрупвания  newsm78 От друга страна, аз си правих процедури с ваучер на промоция. Може би и това е от значение - мястото/умението на "масажиста", а това неминуемо струва съответната цена. Та, яд ме е, че дадох не малко пари и доказах твърдението, че евтиното излиза по-скъпо. Както и да е, за съжаление не мога да съм сигурна и в това. Нямам база за сравнение, а скоро едва ли ще имам от една страна и едва ли бих се навила отново, от друга.
Надявам се, да ми се разбира какво искам да кажа, хахахаха  Crazy

# 502
  • SF
Разбирам те. Всъщност промоцията и "евтиното" се прави, за да те накарат някак да ти хареса, да видиш ефект и да си правиш процедурите или каквото там промотират. Ако промоционалните пакети включват половин процедура, масажист на обучение, апарат на доизживяване, как ще те запазят като клиент на "нормални цени"?
Аз съм висока и слаба (последно се мерих 56 кг). Аз също водих разговори там, че нещо не виждам ефекта, а те ми обясняват, че някои целулити незнамси-кви били и че понеже съм била слаба, при мене разликата нямало да бъде толкова очебийна.
Освен това, когато спреш, всъщност не трябва да спираш, а да си ходиш на поддръжка. И така до края на света....

# 503
  • Sofia
   За съжаление, тези ваучери за намаление винаги предлагат някакви половинчати / нискокачествени услуги, като че ли. Confused Поне моят личен опит към момента говори именно това – сякаш наистина целта им не е дълготрайно задържане на клиентите, а печалбарство на дребно. Stop

# 504
Или по-скоро неизвестна фирмичка, която подбива цените и така си търси клиентите... Преди доста следях и взимах ваучери, ами в някои случаи съм била доволна, в други - не бих стъпила там на редовни цени, даже не биха ми направили впечатление  Naughty

Но както с всичко друго, и тук поддръжката е най-важна... ако има постоянство, ще има ефект, ако ли не, се почва пак наново... явно разковничето е, ако не все едно и също /защото едва ли някой може да си позволи ежемесечно стоене по салоните за серии процедури  Confused/, но поне да се редуват атаките  Laughing - спортуване, процедури, масажи, прочистване и т.н.

# 505
  • на острова на мечтите
Ами изчакай и си купи един по-скъп и качествен, но поне(така се надяваме, че като е по-скъпо, поне някой си е дал зор да контролира)има малко сигурност. Все пак се отнася за здравето ни, не е само за хубост. Чувала съм, че в Китай, когато претопяват метали, слагат всякакви метални отломки, дори и от радиоактивни материали или от контейнери със специални отпадъци. А ако е евтино значи иде от Китай и ....
Аз искам да се оплача от много суха кожа. Мажа с олио, масажирам и след душа вече е сухаааааа... Пия и много вода, не е  като да не пия,ама ... дали е от сезона?

# 506
  • SF
Вярваш ли ми, че изобщо нямам идея колко струва скъпият и колко евтиният дерморолер. За тях научих от темата, отворих гугъл и ги видях какво представляват. Затова ви разпитвам тук за тях и съм готова да се включа в скъпа некитайска поръчка, защото сега давам доста повече пари за едно LPG, което при мене нямало ефект 1. защото "има време, лека-полека" и 2. защото съм по-слабичка, а ефектът се виждал бързо при по-пълничките. Което не ме устройва като обяснение.

# 507
  • София

После се зачетох в постовете ви за дермо ролер,ровнах се из нета и видях цените . Не се доверявайте на  уреди с много ниски цени!

И аз миналия месец се бях засилила да поръчвам от ибей, даже на съфорумка бях обещала да и поръчам, но се зачетох в коментарите за продавачите и така и не намерих оптималня вариант цена- качество. Ще се радвам някой който вече си е порчал и е доволен от качеството да сподели продавача.

# 508
# 509
Вместо LPG опитайте с ръчни масажи Peace. За мен са уникални, особено при по-слаби жени.

Общи условия

Активация на акаунт