Целулит - 6 тема

• 99 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • SF
И за целулит каква дължина на иглите се препоръчва?
Също ме интересува и за лице и шия. При такива цени бих си купила и двата.

# 631
Здравейте момичета,
изчетох почти цялата тема, но не открих да сте обсъждали криолиполизата като метод за премахване на целулита. Някой подлагал ли се е на тази процедура и може ли да сподели мнение. Пише, че резултатите се проявяват едва след 2-3 месеца. Много съм изкушена да пробвам - има изгодни ваучъри в няколко салона, но ми се иска да чуя мнение от някой, който го е правил.

# 632
За лице от 0,3мм до 1мм зависи колко често се минаваш ако е през ден 0,3мм,0,5мм ако е по-рядко 1мм,въпреки че е хубаво да се комбинират различни дължини,за тяло зависи къде, ако е бедра,дупе 2мм-2,5мм зависи от дебелината на кожата,ако е за корем,ръце до 2мм. задължително да се комбинира с подходящ продукт и желателно е прием на колаген,протеин,аминокиселини... с цел синтез на колаген

# 633
  • на острова на мечтите
О, най- сетне! Благодаря   bouquet
За лице от 0,3мм до 1мм зависи колко често се минаваш ако е през ден 0,3мм,0,5мм ако е по-рядко 1мм,въпреки че е хубаво да се комбинират различни дължини,за тяло зависи къде, ако е бедра,дупе 2мм-2,5мм зависи от дебелината на кожата,ако е за корем,ръце до 2мм. задължително да се комбинира с подходящ продукт и желателно е прием на колаген,протеин,аминокиселини... с цел синтез на колаген
Сега чакам инфо за сайта за дермаролери и няма да спамя повече Hug
Забелязвам, че където правя масаж със силиконовата вендуза, кожата ми се бели като след леко изгаряне на слънце. Става суха и се лющи. Някой имал ли е подобна реакция? Мажа с арганово масло, но почти веднага, след като поие ефектът се появява отново newsm78

# 634
сайта е ebay пишеш derma roler и ти излиза голямо разнообразие  Grinning
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m5 … oler&_sacat=0

# 635
  • на острова на мечтите
сайта е ebay пишеш derma roler и ти излиза голямо разнообразие  Grinning
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m5 … oler&_sacat=0
Имах предвид сайта в който се обсъждат масажи с дермаролер. Иначе точно в ebay намерих хиляди предложение за покупка. Намерих и италианския вариант на бг.мамма, н о понеже вече имяам повече от десет адреса и регистрации не ми се ще да се регистрирам и там. Започнах да си обърквам паролите Thinking Joy
Има тема за дермаролерите, там може също да се поразгледа. Повечето май з алице ги ползват, но все пак Simple Smile

А пише и лекар - дамата е българка, работи в чужбина и е отзивчива  Peace Разказва как го ползва, дезинфекцира и т.н.

# 636
 Момичета, а вие първо се минавате с  и после нанасяте продукта или обратно? Аз за вендузите използвам икаров, като към него съм добавила 20 капки канелено масло и няма никакво забелване на кожата, даже дълго време не попива.

# 637
Чета ви и си мисля, че засега не бих ползвала дермаролер в домашни условия....
То, не че в салоните всичко е под контрол  ooooh! , но ми се струва рисково това всекидневно или там през няколко дни, да се правят множество "ранички" по кожата. Може би има ефект, но има и опасност от инфекция.  Thinking

# 638
  • на острова на мечтите
Чета ви и си мисля, че засега не бих ползвала дермаролер в домашни условия....
То, не че в салоните всичко е под контрол  ooooh! , но ми се струва рисково това всекидневно или там през няколко дни, да се правят множество "ранички" по кожата. Може би има ефект, но има и опасност от инфекция.  Thinking

newsm78Ми то в салона гаранцията, че дермаролерът ще е дезинфекциран е още по- малка. Така си го ползвам само аз. Тия дни ще си поръчам,ако не намеря в аптеката и ако цената в аптеката не е много пресилена.
Момичета, а вие първо се минавате с  и после нанасяте продукта или обратно? Аз за вендузите използвам икаров, като към него съм добавила 20 капки канелено масло и няма никакво забелване на кожата, даже дълго време не попива.
В ютуб има видео-първо се минава със серум, или крем и после се минава дермаролерът. Не е личен опит,а само наблюдение и то от видео. В темата за дермаролерите качих видео и момичето там изобщо не се беше наранило. Имаше и такива материали, където дамата се беше разранила доста, но не й личеше да страда Sick
Аз смятам да го ползвам и за крака и корем.

# 639
  • София
Така, положението е страшно с моя целулит.
В момента тренирам фитнес 5 пъти седмично и два пъти кардио тренировки - зумба и подобни, треньорката ги сменя.
Сауна + вендузи. Кройтерхоф. И чай джинджифил.
Мисля да поръчам дерморолер 0.5.
Кажете ако пропускам нещо съществено. Вода гледам да пия над 2л, кога се получава, кога не...

# 640
  • In transit
Така, положението е страшно с моя целулит.
В момента тренирам фитнес 5 пъти седмично и два пъти кардио тренировки - зумба и подобни, треньорката ги сменя.
Сауна + вендузи. Кройтерхоф. И чай джинджифил.
Мисля да поръчам дерморолер 0.5.
Кажете ако пропускам нещо съществено. Вода гледам да пия над 2л, кога се получава, кога не...
и някакъв резултат засега забелязваш ли?

# 641
От началото на годината - вече близо месец съм на този режим - сухо четкане един ден,следващият вендузи и всяка сутрин кройтерхоф серум,вода над 1,5 л.Честно казано не забелязвам никакъв ефект.Аз съм доста слаба,48 кг.,но въпреки това целулитът ми е доста.Питам се дали не бъркам някъде - почвам да се отказвам леко полека ... Sad

# 642
  • София
От три седмици е този режим, засега нищо... Sick

# 643
Аз съм на подобен режим от 8-9 месеца...48-50 кг. съм, пия поне 1.5 л. вода, 4 дни в седмицата вендузи, 2 пъти в седмицата натривки с кафе след вендузите, мажа с крема на Кройтерхоф, почти не ям сол, почти не ям и сладко, въпреки че много ми се яде, замених го с мед, но не е същото Cry Физическите тренировки са ясни...лятото бях по-редовна и с джинджифила, сега нещо го забравих. И резултатът е следният...след първите няколко седмици, дори месец след комбинацията от упр. и вендузи целулитът стана по-видим, понеже съм с тънка кожа на места по краката започнаха да ми се пукат капилярите, затова на тези места спрях с вендузите и сега ги ползвам само в горната част на бедрата и по дупето, така че сега след 8-9 месеца като се стискам по кратата на местата, където ползвам вендузите и на местата, където не ги ползвам, се вижда разлика. Все път се гледам в едно и също огледало, от едно и също място пада светлината и напоследък има дни, в които и видимо, на ужасно падащата светлина, почти не се вижда.

С две думи...има подобрение, вероятно трябва повече време и постоянство с процедурите. Надявам се до лятото да е много по-добре положението.

# 644
  • на острова на мечтите
Много е упорит целулита. Никак не е лесно да се оттървем от него. Аз ще съм доволна дори само ако не се вижда много.
В началото и на мен ми посиняха краката, макар че не съм с тънка и много чувствителна кожа. Полсе изгледах отново видеото от първата страница и сега правя както прави момичето, което показва масажут,т.е. засмуква с вендузата на места с по-плътен епидермис-горната част на бедрото, после стига почти до коляното и отлепя вендузата стискайки балончето. Не ми са се получавали повече синини. Преди гледах да масажирам по-дълго, но понеже краката не са плоски, често се отлепяше вендузата и точно там синки на другия ден. Вярно, че през  тозо период не се виждат, но не бива да се получават.
При мен по-видим ефект имаше в  началото.  Сега не виждам голяма разлика Crossing Arms
Не се отказвам и гледам и да не се обезкуражавам.

Общи условия

Активация на акаунт