Целулит - 6 тема

• 99 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!
Бихте ли ме посъветвали каква чатка да си купя за сухо четкане. Всъщност според Вас, как е по-добре да започна - със сухо четкане или вендузи?  newsm78

От седмица спазвам хранителен режим и тренирам ежедневно. Много ще съм Ви благодарна , ако дадете съвети и за отвратителния целулит  Sad

# 616
  • In transit
Антицелулитният гел на Кройтерхоф има ефект при редовна употреба - само след седмица се вижда ефект.Сега съм си взела серумът на Кройтерхоф за да го видя и него.Наред с това правя сухо четкане и вендузи.
колко пъти на ден ползваш гела и колко пъти на седмица се прави това сухо четкане? Преди баня предполагам? Ако опишеш последователноста на процедурите ще ти бъда благодарна!   bouquet

# 617
Здравейте!
Бихте ли ме посъветвали каква чатка да си купя за сухо четкане. Всъщност според Вас, как е по-добре да започна - със сухо четкане или вендузи?  newsm78

От седмица спазвам хранителен режим и тренирам ежедневно. Много ще съм Ви благодарна , ако дадете съвети и за отвратителния целулит  Sad
При сухо четкане кожата няма вероятност да увисне, вендузите също не са препоръчителни за разширени вени и пукащи се капиляри. Аз лично не бих ги ползвала.

danilu харесай си продукт и пусни в Гугъл търсене за него-коментари, резултати. Може и никой да не е ползвал такъв в къщи.

# 618
Антицелулитният гел на Кройтерхоф има ефект при редовна употреба - само след седмица се вижда ефект.Сега съм си взела серумът на Кройтерхоф за да го видя и него.Наред с това правя сухо четкане и вендузи.
колко пъти на ден ползваш гела и колко пъти на седмица се прави това сухо четкане? Преди баня предполагам? Ако опишеш последователноста на процедурите ще ти бъда благодарна!   bouquet

и аз моля за подробности Simple Smile

# 619
Здравейте момичета ,всички говорите за вакуум масаж  със силиконови  вендузи или такива уреди  -или някой ако е ползвал този уред нека сподели, впечатения
http://www.miramarket.net/product/418/tselules-md-vakuumen-masazhor-3v1.html

# 620
  • на острова на мечтите
danilu харесай си продукт и пусни в Гугъл търсене за него-коментари, резултати. Може и никой да не е ползвал такъв в къщи.
разгледах ги аз продуктите вече. И дори си избрах. Бях на косъм да поръчам, само дето реших първо да видя отзиви в нета. Та там попаднах на коментари, че е болезнено и неприятно преживяване. Питам тук, защото преди доста време, някой беше споменал за дерморолер( и ми пусна мухата,аз оттук научвам разни техники и уреди), но тоз някой се изгуби. Сега ще потърся  кой беше и ще питам директно въпросната личност. Просто напоследък не ми остава никакво време да се занимавам с търсене из нета. За което никой не ми е виновен де, имам си технически причини и много липса на време. Благодаря ти, все пак за съвета. Hug

# 621
Търсенето в подфорума  не ми показва нищо.

# 622
  • на острова на мечтите
Търсенето в подфорума  не ми показва нищо.
И аз попаднах на камък с търсенето вчера. На разширено търсене ми даде резултат, но в тема номер4. Не беше обаче това, което четох преди. Някъде в началото е. Сега ще погледна.
Благодаря ти!  bouquet

# 623
  • на острова на мечтите
Дерма ролера ми е 1,5мм и не бих казала че боли много,съвсем поносимо е ,но всеки си има различен предел за болка  Grinning моя е по-висок наистина! Ще ви държа в течение!  Laughing
Да, оказа се по средата инфото за дерма ролер. Сега забелязах, че е написано разделено. Вероятно затова не ми даде резултат търсенето.На италиански се пише заедно и аз оплетах нещата.

# 624
  • на острова на мечтите
Щом си поръчала 0,3 мм ти препоръчвам първо за започнеш с него и за тяло,иначе за тяло за целулит и стрии се препоръчва 2-2,5мм.Аз третирам тялото си с 1,5 и 2,5 мм разлика в болаката няма,усещаш едно леко дращене и при двата.Крема се нанася след употребата на дерма ролера,даже нанасяш даден продукт след 2-3 часа можеш да нанесеш още нещо,аз ги комбинирам за целулит и олио за стрии.За стрии ефекта ще е леко намаляване на резката стрията,става по незабележима,но за заличаване не може да се говори.Само за инфо говорих с един лекар,който практикува естет.хирургия и той ми каза че стрии дори и с лазер не могат да се заличат! Mr. Green
И още на страница 33. Извинете за двата поста,ама ги открих последователно, та ... Praynig Embarassed

# 625
  • в 1001-та нощ
Има тема за дермаролерите, там може също да се поразгледа. Повечето май з алице ги ползват, но все пак Simple Smile

А пише и лекар - дамата е българка, работи в чужбина и е отзивчива  Peace Разказва как го ползва, дезинфекцира и т.н.

# 626
  • на острова на мечтите
Благодаря,ама защо не се появи преди да ме светнеш и да не пълня темата с разни разнообразни.Може ли сайт към темата Outta Joint Praynig

# 627
Момичета аз ползвам дерма ролер и съм доволна,ползвам го като средство за вкарване на подходящи продукти,т.к. темата е за целулит ще кажа че се минавам може би веднъж на седмица с 1,5мм и после нанасям крем целулитен,който така прониква по-дълбоко.В момента ползвам
http://kozmetikahristina.com/anticeluliten-krem-s-kofein-i-guarana.html
не мога да кажа отзиви отскоро го ползвам.

# 628
  • SF
Сега остава да ни покажеш и дермаролера. Peace

# 629

Общи условия

Активация на акаунт