Целулит - 6 тема

• 99 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,моля споделете ако знаете,от къде в БГ мога да си поръчам дермаролер.Много искам и аз да си поръчам,но нямам кредитна карта или дори дебитна и този вариант отпада.Или ако някой смята да поръчва да пише на ЛС ако има желание.
От продавалник но е по-скъп,моите са по 4,5$
http://olx.bg/ads/?q=%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0+%D1%80%D0%BE … D0%BB%D0%B5%D1%80

# 481
  • In transit
Искам да питам за LPG. Има ли ефект или различни видове уреди? Колко процедури са нужни за да има ефект? Има една оферта, която ми се струва изгодна и затова разпитвам ( 45мин- 19лв. )

# 482
  • София
Ако става дума за това:
Може да го намерите онлайн ТУК или на място в ТЕЗИ магазини.
Аз лично, все още не мога да схвана идеята на това чудо newsm78

# 483
Ако става дума за това:
Може да го намерите онлайн ТУК или на място в ТЕЗИ магазини.
Аз лично, все още не мога да схвана идеята на това чудо newsm78
Не е това.Дерма ролера е с иглички и идеята е микроскопичните убождания да предизвикат организма да произведе колаген на мястото където се прилага.Както ако паднеш и кожата ти се ожули ,после се създава нова кожа казано по-просто.

# 484
  • София
Ааа, ясно  Crazy

# 485
  • SF
А защо има различни размери и как избирате какъв да си купите?
Продават ли се във въпросните магазини и какво представлява дерморолерът за лице?
Тук са написали някакви чудеса, ама ако това е истина, горките пластични хирурзи!!

• Съживява клетките при всекидневна редовна употреба.
• Премахва петната по лицето.
• Стяга кожата, успокоява я и премахва нервното напрежение.
• Ускорява циркулацията на кръвта и премахва торбичките под очите.
• Намалява главоболието, причинено от стрес и синузит.
• Разсейва подкожните отоци и токсините.
• Подмладява и придава блясък и гладкост на кожата.
• Раздвижва лицевите мускули.
• Заздравява връзките между лицевите мускули и кожата.
• Ускорява кръвообращението.
• Осигурява кислород на кожата и я подхранва.
• Ускорява подкожния метаболизъм.
• Регулира вътрешната секреция.
• Осигурява образуването на меланин.
• Поддържа кожните клетки и те поемат повече кислород.
• Подсилва колагенната и еластична тъкан.
• Стимулира връзката между кожа и мозък.
• Отваря порите.
• Осигурява образуването на успокояващи хормони.

Само това с отварянето на порите звучи притеснително. Иначе за останалите неща, си струва да платиш и 1000 евро, за да го имаш.

# 486
  • Пловдив
Благодаря за отговора,по-скъпи са,но все пак са вариант.

# 487
Момичета дерма ролера е много полезно нещо и тъй като темата е целулит ще кажа че конкретно за това има много добър ефект, при условие че го ползвам от месец и половина някъде,трябва време,леко е неприятно с по-големите игли,но не е нещо фрапиращо,а този 0,3мм почти не се усеща за лице като неприятно усещане.Ефекта на козметиката се усилва многократно поради микро отворите които се правят на кожата.Цените им в ebay са доста добри(от 4$ до 15$,моите са по 4,7$ и вършат чудесна работа),пристигат за 20-30 дни.Има доста чуждестранни форуми в които се обсъжда ефекта им.

# 488
  • SF
Ако са толкова полезни наистина, да си направим една групова поръчка.
Но аз нищо не разбирам от милиметрите им и трябва някой сериозно да ни информира и посъветва какви са ни необходими - за лицето и за другото нещо.

# 489
Ако има някой от Варна мога да му съдействам

# 490
  • София
Момичета дерма ролера е много полезно нещо и тъй като темата е целулит ще кажа .....
А тези, които са за тяло - как да се избере най - подходяшият размер? Каква е болката/усещането при 2 и 2,5 мм? Продуктът за кожа се нанася след употребата на дермаролера или преди него?
За сега си поръчах 0,3 мм за лице, като дойде и натрупам впечатления ще поръчам и с по - големи игли. Гледах клипчета и четох за употребата му, но моля ползващите да се включат с повече съвети. Целулит нямам, но искам да боря стрии - дали и какъв размер би имал ефект?

# 491
Щом си поръчала 0,3 мм ти препоръчвам първо за започнеш с него и за тяло,иначе за тяло за целулит и стрии се препоръчва 2-2,5мм.Аз третирам тялото си с 1,5 и 2,5 мм разлика в болаката няма,усещаш едно леко дращене и при двата.Крема се нанася след употребата на дерма ролера,даже нанасяш даден продукт след 2-3 часа можеш да нанесеш още нещо,аз ги комбинирам за целулит и олио за стрии.За стрии ефекта ще е леко намаляване на резката стрията,става по незабележима,но за заличаване не може да се говори.Само за инфо говорих с един лекар,който практикува естет.хирургия и той ми каза че стрии дори и с лазер не могат да се заличат! Mr. Green

# 492
  • Sofia
   И аз съм чувала от много специалисти, че пълното заличаване на стриите, особено, ако са значителни, е на практика невъзможно. Peace

# 493
  • София
stasy_f, страхотна си, много ти благодаря за разясненията. И последно - за лице какво да очаквам да се случи. Едни широки пори са ми трън в очите, ще ми се размине ли химическия пилинг или да духам супата?Simple Smile)

# 494
stasy_f, страхотна си, много ти благодаря за разясненията. И последно - за лице какво да очаквам да се случи. Едни широки пори са ми трън в очите, ще ми се размине ли химическия пилинг или да духам супата?Simple Smile)

Аз съм на мнение че хим.пилинг си е доста сериозна крачка,по скоро опитай с ролера 0,3  а можеш и 0,5 мм също те не са скъпи от ебей си ги поръчваш за 8лв  Shocked освен това трябва да имаш и подходящата козметика за лице ,защото ако ползваш нещо хубаво и ролера действието на козметиката се засилва, тя прониква в по-дълбок слой и ефекта е значително по-добър,можеш да редуваш подходящи масла+серум или крем с активни съставки и тъпрение няма да стане от първия път,тр.поне 2 пъти седмично.

Общи условия

Активация на акаунт