Целулит - 6 тема

• 99 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,исках да попитам има един крем на Bilka българско производство е,дали някой го е използвал и има ли ефект? Защото съм чувала и по форуми съм чела за антицелулитен крем на Дева,който помагал и наистина премахвал целулита,но нещо не мога да го намеря в магазините,а този на Bilka днес ми попадна пред очите и е на сносна цена.

# 601
  • Пловдив
Велашейп работи, чрез съчетание на радиочестота, инфраред светлина и вакуум. Това е добре, но пак ако говорим за слаби капиляри, вакуумът съвсем не е добро решение. Ефект при целулит сигурно има, но при проблем с капилярите не мисля, че е ок. В този случай по-добре е отпуснатата кожа да се третира само с радиочестота без вакуум. 
А велашейп може ли да се насрои така че да няма вакум или не?

# 602
До колкото знам - не.

# 603
  • в 1001-та нощ
Избира се колко силно да засмуква  Peace

Почти без вакуум - толкова е слаб, че не го усещам е триактив лазера в Инфинити Клиник  Peace

# 604
Този ананасов гел ми се струва, че върши работа, то предвид смрадта, остана да ми се струва и че няма резултати  Laughing

# 605
  • в 1001-та нощ
Кой продукт точно ползваш? Аз гледах, че има различни - като консистенция, цвят и мирис  Peace

# 606

Този към който беше дала линк, то като го купувам по интернет, няма как да знам кой как мирише Simple Smile

# 607
  • на острова на мечтите
Аленна, познах го аз тоз продукт. От него съм пила хапчетата, но тогава нямаше никакъв резултат. Мазилката не съм я ползвала. Ще трябва да проверя.
Странно, че има неприятен мирис Thinking Обикновено продуктитите обилковите аптеки са с приятен мирис. Гледам, че в състава има и разни други елементи-кофеин, зелено кафе, кора от ... не знам какво дърво и семена. Ще намина към билковата аптека и ще се оптам да помириша тоз продукт.

# 608
Всъщност  антицелулитните продукти са само една серия(или аз друга не видях) и вероятно миришат еднакво или?!

# 609
  • в 1001-та нощ
Различни са и като цвят, и като мирис и като консистенция  Peace Имаше крем, който е по-тежък и попива по-бавно и т.н.

На мен концентрата не ми миришеше лошо  Peace

# 610
Дами, какво е мнението Ви за антицелулитния гел на Кройтерхоф?

# 611
Антицелулитният гел на Кройтерхоф има ефект при редовна употреба - само след седмица се вижда ефект.Сега съм си взела серумът на Кройтерхоф за да го видя и него.Наред с това правя сухо четкане и вендузи.

# 612
  • на острова на мечтите
Аз, пардон , ама пак ще питам: Кой ползва дерморолер;Как с еползва в домашна обстановка;и Какъв ефект има? Благодаря! И извиняв за постоянното питане! Praynig
Малко занемарих вендузите Embarassed Ама мажа с крем!

# 613
  • SF
На мен това сухо четкане ми се струва, че ще ми е много неприятно. Направо не мога да си представя как си четкам кожата с твърда четка.

# 614
  • на острова на мечтите
На мен това сухо четкане ми се струва, че ще ми е много неприятно. Направо не мога да си представя как си четкам кожата с твърда четка.
Не е неприятно сухото четкане. На мен ми допада. Но понеже за трети път питам за дерморолер и никой не пише, явно всички се доверяват на услугите на професионалисти,т.е. в салон за красота. Като се натуткам, ще си избера един уред и ще се пробвам. Надявам се да не се получи някаква форма на самоубийство Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт