Целулит - 6 тема

• 100 764
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте! Аз си закупих същият този крем преди два дни от Продавалника. С колежката ми си купихме два, подлъгани от всички добри коментари за него . После обаче попаднахме на една тема от форума на продавалника , че въпросният господин , който го продава е мошеник и това изобщо не е антицелулитен крем. Наистина на етикета не пише  абсолютно нищо за съдържанието и сега не знам да се мажа ли или не. Има ли и други, които са си закупили въпросният крем?

# 166
  • в 1001-та нощ
Предлагането на такъв домашен "мармалад" ...най-вероятно трябва да се поднесе на вниманието на съответните органи  Crazy

# 167
Да,наистина на съдържанието не е опоменато нищо  newsm78,и аз сега прочетох темата във форума (не знаех за нея),аз съм се мазала пак казвам 2-3 пъти и не съм имала проблем,никой не  е длъжен да си го купува  Hug
Хубава Неделя Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 07:19 от Vilqna32

# 168
Абе момичета как може да купувате така случайни продукти newsm78
Борбата с целулита не е за ден,два а е начин на живот.Аз лично съм доволна от масажите с вендузи и пак ще кажа че дори ми помогнаха за едни стари стрии( не казвам че изчезнаха но са малко по бледи).И да добавя че си правя масажите от 6 месеца,освен това започнах да пия чай от джинжифил.
Моят съвет към всички е заслушвайте се в мнението на Алена,не съм сгрешила до сега от нейните съвети.Благодаря Алена  bouquet

# 169
  • SF
Чаят от джинджифил за какво помага? Какъв аромат има? Много ли е парфюмиран и има ли такъв готов за употреба, за да мога да го приготвям и в работата или изисква по-специално варене и запарване?

# 170
  • в 1001-та нощ
naomi79  Hug радвам се да споделиш за тези резултати  Blush    bouquet  Наистина става начин на живот, като грижата за кожата на лицето, например  Heart Eyes

Чаят от джинджифил за какво помага? Какъв аромат има? Много ли е парфюмиран и има ли такъв готов за употреба, за да мога да го приготвям и в работата или изисква по-специално варене и запарване?

В общия случай има дрениращо действие - отводнява те, не задържаш вода и изхвърляш излишно задържани течности  Peace

Прави се от корена, аз го ползвам и като готвя телешко, но общо взето няма особен вкус, ако имаш любим чай - примерно ментов - можеш да свариш малко корен джинджифил и накрая да добавиш листа от любимия чай, а ако е от цветовете - да ги запариш в отварата от джинджифилов корен.

Приготвя се, като слагаш да ври литър вода, взимаш корен джинджифил колкото пръст, обелваш, нарязваш на фини шайби и вариш до 15 мин. В отварата добавяш любим чай, като е готов прецеждаш и като изстине добавяш лимон, мед ... каквото обичаш. Не се изпива на екс, пиеш си го през деня, като "вода" Simple Smile Ако не можеш в рамките на деня - прибери в хладилник за следващия ден  Blush

Хубаво е да изпиеш поне 2 литра течност - чай, вода ....

Не знам в офиса какви условия имаш, ако има къде да се свари  - всичко е ОК, може да се приготви и преди това и да си го отнесеш готов  Peace

# 171
naomi79  Hug радвам се да споделиш за тези резултати  Blush    bouquet  Наистина става начин на живот, като грижата за кожата на лицето, например  Heart Eyes

В общия случай има дрениращо действие - отводнява те, не задържаш вода и изхвърляш излишно задържани течности  Peace

Прави се от корена, аз го ползвам и като готвя телешко, но общо взето няма особен вкус, ако имаш любим чай - примерно ментов - можеш да свариш малко корен джинджифил и накрая да добавиш листа от любимия чай, а ако е от цветовете - да ги запариш в отварата от джинджифилов корен.

Приготвя се, като слагаш да ври литър вода, взимаш корен джинджифил колкото пръст, обелваш, нарязваш на фини шайби и вариш до 15 мин. В отварата добавяш любим чай, като е готов прецеждаш и като изстине добавяш лимон, мед ... каквото обичаш. Не се изпива на екс, пиеш си го през деня, като "вода" Simple Smile Ако не можеш в рамките на деня - прибери в хладилник за следващия ден  Blush

Хубаво е да изпиеш поне 2 литра течност - чай, вода ....

Не знам в офиса какви условия имаш, ако има къде да се свари  - всичко е ОК, може да се приготви и преди това и да си го отнесеш готов  Peace

интересна рецепта,и аз искам отдавна да си направя такъв чай,днес съм на пазар дано в кауфланд имат джинджифил ,добро утро и лек ден,дами   bouquet

# 172
Аз ведъж си правих такъв чай няма да повторя  ooooh! мен много ми лютеше а уж малко корен сложих. Да се поправя и за кавитацията след като доста прочетох не трябвало повече от 10 минути на зона кавитация, и не трябва повече от веднъж седмично ( или общо 30 мин на седмица). А и да се похваля с новата си придобивка - уред 5 в 1 Simple Smile Т.к мъжът ми проявява интерес към технологията аз ще се сдобия с уред, а той с машинка за технически проби и тестове Laughing

# 173
Здравейте мили момичета ! Да досподеля и аз моята борба с целулита Simple Smile
Както споменах през  2 дни ползвам антицелулитната кал на Венус, пия Л карнитин и карам кростренажор 40 минути, всеки ден. През деня изпивам 2 литра чай от джинджифил и зелен чай. Мажа преди лягане с Аура Слим, а сутрин след тренировка с един антицелулитен крем на Дева. Мисля да опитам и утайката от кафе+зехтин. Правя всичко това от няколко дни, ще пиша за резултати. Успех на всички ! Simple Smile Hug

# 174
Ехаа..Donka, Hugатакуваш го на всички фронтове  #2gunfire,нямам търпение да се похвалиш с резултат,че да подходя по същия начин.Аз така и не си купих вендузи,че не били подходящи за вени без тонус и капиляри.И процедури не мога да си позволя на този етап.. ThinkingИначе съм на плодова диета трети ден,тегло се губи-целулит НЕ!

# 175
Така е, само с глад не става. Свалих близо 30 килограма след двете бременности, с Мадал Бал и диета Японско чудо, но ми остана целулита.....и сега наистина го атакувам, сякаш има ефект, но нека минат поне 5-10 дни Simple Smile)))

# 176
  • на острова на мечтите
Здравейте мили момичета ! Да досподеля и аз моята борба с целулита Simple Smile
Както споменах през  2 дни ползвам антицелулитната кал на Венус, пия Л карнитин и карам кростренажор 40 минути, всеки ден. През деня изпивам 2 литра чай от джинджифил и зелен чай. Мажа преди лягане с Аура Слим, а сутрин след тренировка с един антицелулитен крем на Дева. Мисля да опитам и утайката от кафе+зехтин. Правя всичко това от няколко дни, ще пиша за резултати. Успех на всички ! Simple Smile Hug
Браво на теб! Атакуваш целулита като противник на фронта Peace Аз сега подновявам по-усилено процедурите.Вече съм доста по-свободна и се надявам да разширя фронта.
На първа страница е споменат магазин, където могат да се купят силиконови вендузи. Предполагам че е в София. Да знаете случайно дали мога да намеря и в Пловдив?
С чаят с джинджифил проблемът е да се свикне с вкуса и аз, вече бях споменала, го правя заедно с един чай, който ми донесоха от Шри Ланка, но понякога добавям мащерка, или липов чай на мястото на (предполагам , че чаят който ми донесоха е зелен) зеленият чай. Ефектът е омекотяващ и на мен ми е много приятен.

# 177
  • в 1001-та нощ
Donka Andonova  Rolling Eyes и от мен успех  Blush тоокова усилия полагаш  Blush ако няма противопоказания - можеш да добавиш и вендузите - ще са много ефективни при теб  Blush

На мен чаят от джинджифил не ми люти, да не говорим, че имам генерална непоносимост към люто - грам не мога да понасям, пълен абсурд е да го пия, дори да има само намек за люто  Blush

Люти суровият джинджифил, поне този, който аз ползвам - варен не люти  Peace Има хора - заради лютото правят т.нар. джинджифилова лимонада, други запарват, но аз си го варя поне 15 мин. за чай, а за готвене с телешко и повече  Peace

# 178
Аз само го попарих, може би това е бил проблема и за това е лютял. Но определено мее страх да опитам втори път  Laughing

# 179
  • на острова на мечтите
Аз само го попарих, може би това е бил проблема и за това е лютял. Но определено мее страх да опитам втори път  Laughing
Няма да е зле,ако преди това го счукаш леко в хаванчето. Тогава наистина губи тази леко пикантна характеристика, на която ние не сме свикнали.

Общи условия

Активация на акаунт