Целулит - 6 тема

• 100 768
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
Затопля ли?

# 151
Аз съм правила кавитация преди около 2 години. Мисля, че имаше ефект, кожата се изглади въпреки, че не беше перфектно, но все пак по-добре отколкото когато започнах. Ефектът обаче, поне при мен, беше временно.

Сега бих пробвала нещо в домашни условия, тази кал звучи любопитно.

# 152
Новите машини за кавитация гледам, че имат вече и вакум с RF, каквото има и велашейпа, без ролките обаче. Не знам дали е ефективно, но повечето машини са китайски. Гледах в ибей и амазон има доста варианти, но след като изчетох темата за кавитацията реших, че май няма смисъл от кавитацията или поне не по салоните. Може би ако си имам собствен уред и правя на отделните зони по 30 мин ще има ефект, но цяло тяло за 30 мин ми се струва несериозно специално за кавитацията.

# 153
  • SF
Те не го правят на цяло тяло. Наведнъж може максумум две зони да правиш и най-често през 7 дни. В този смисъл апаратът не е подходящ за домашна употреба.
Скъпички са процедурите и ако нямат Уау ефект, да не се набутваме излишно и като време, и като пари.
Притесни ме това, което Алена каза, че този метод е забранен на запад. Търся информация в интернет, но естествено, не мога да намеря.

# 154
Здравейте дами, искам да ви питам дали сте правили масажи с етерични масла и дали ще има ефект  newsm78

# 155
  • в 1001-та нощ
Аз добавям етерични масла в масажното масло, такива са и доста масажни продукти  Peace

# 156
  • София
Може ли да попитам, момичетата които са си правили процедури LPG - боли ли?

# 157
  • в 1001-та нощ
На мен ми е дори приятно  Peace

# 158
  • София
Аз, правих една процедура и да ви кажа, откровено си ме боли, а уж не ми "надуваха" степента!?

# 159
  • София

Мен не ме болеше изобщо, а го правехме на най-високата степен.

# 160
Здравейте, и аз се включвам. От няколко дни се търкам с утайка от кафе, а от доста време ползвам един лосион на Леокрема, от днес започнах и вендузите - мисля че от тях наистина ще има ефект. Само на дупето не се справям май много добре ама на краката ми се получава - сега са яко червени, дано не посинея.

# 161
  • София

Мен не ме болеше изобщо, а го правехме на най-високата степен.
  Вероятно нямаш целулит  Peace Много мерси за отговора!  bouquet

# 162
Здравейте,дами,следя от доста време темата ,наскоро си закупих един продукт и искам да го споделя с Вас,аз не се мажа често,но съм много доволна,слагам го в скрит текст,да не излиза,че правя реклама Simple Smile хубава вечер

# 163
  • Sofia
   На мен ми изглежда като някаква отрова. Shocked Дали е безопасен?!

# 164
   На мен ми изглежда като някаква отрова. Shocked Дали е безопасен?!

така изглежда само  Joy и на мен така ми се струваше,като го отворих,но мирише хубаво ,пак казвам,аз съм се мазала малко,но веднага кожата става еластична и мека,може да прочетете коментари,аз не мога да гарантирам какъв е ,просто споделям моите наблюдения,защото искам да съм Ви полезна,лека вечер на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт