Целулит - 6 тема

• 101 215
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
По-добре отложи вендузите за след морето  Blush
Благодаря Simple Smile

# 136
Здравейте и от мен,
И аз тези дни се чудя за някакви процедури, аз самия целулит го изчиствам с редовно ходене на водна аеробика и хапчета бреза от лечител, обаче след раждането имам проблем със стягането на кожата и със спорт само явно няма да стане особено на корема. Вие какво ще препоръчате за стягане на кожата на корема, чудя се LPG или нещо друго  newsm78

Тези хапчета бреза от лечител...тези ли са... http://www.lechitel.bg/product.php?p=34
И Alena си спомням, че ми препоръча, ако имаш предвид някои конкретно, ще ми изпратиш ли линк?
Започнах с вендузите, вече почти седмица, но не съм се посинявала досега...да не би не го правя както трябва? Може би не засмуквам достатъчно?

# 137
  • в 1001-та нощ
Не е нужно да се посинява, получава се, ако кожата е склонна към синки и вендузата се задържа на едно място  Peace Хубаво е да не посиняваш  Peace

# 138
Присъединявам се към питанито за хапчетата бреза?

# 139
  • в 1001-та нощ
Не мога да препоръчам конкретни - не съм пила, нито разглеждала  Peace На мен ми ги препоръчаха от Медефект - лице, което се занимава с борбата с целулита  Peace

Ползвам други с такъв ефект, купени от сайт и съм доволна  Peace

# 140
Те са да, от тях съм взимала два пъти. Но само на тях не разчитайте Wink Аз си взех няколко ваучера за lpg и вела шейп да видим ще има ли някакъв ефект.

# 141
Благодаря за отговорите, Sunflowerss и Alena. Не разчитам само на тях, но съм отворена към всякакви възможности;) Alena, ти от кои си доволна?

# 142
Какво да се прави,не кога да се спра да си купувам нови неща Embarassed Ама не съм само аз де Joy
Дано има ефект от (смърдящия) на ЙОД гeл п/в целулит на Keenwell #Cussing outЩе откача от тая миризма,у нас все едно е дезинфекционна за хирургически инструменти от 19век  #Cussing out
Скрит текст:

# 143
  • в 1001-та нощ
Благодаря за отговорите, Sunflowerss и Alena. Не разчитам само на тях, но съм отворена към всякакви възможности;) Alena, ти от кои си доволна?

http://www.iherb.com/Nature-s-Secret-Urinary-Flush-Support-with- … ;sr=null&ic=1

С екстракт от плодовете на червена боровинка, хвойна и шипка, листа алое вера и глухарче, корен от бяла ружа, косата на шаревицата и т.н.

# 144
Записвам се и аз да ви следя. Появи ми се гаден целулит в горната,задна част на бедрата, от зимата се опитвам да го чистя.В крайна сметка ,си пуснах часове за Кавитация+масаж.На няколко пъти и ми казаха,че ще изчезне.Пожелавам успех и на вас

# 145
  • в 1001-та нощ
Успех и на теб  Hug и да споделиш после  Peace

# 146
Sunflowers, на мен ми беше помогнало LPG-то след първото раждане за кожата на корема, а и не само за това. Сега след вторто нямам никъде наоколо за съжаление и не мога да се възползвам,
Похвалвам, обаче, антицелулитния крем на Лиерак, както и крема им за талия. Съчетавам със спорт и диета естествено, но определено съм доволна от кремовете. Дано не заблудя някой, все пак са индивидуални нещата:)

# 147
  • SF
Коя процедура е най-ефикасната - LPG, V-shape или кавитация?
За 10 страници, които прегледах, почти не се споменава кавитацията като средство за борба с целулита.
Имате ли впечатление от тази процедура и някой постигал ли е видими резултати чрез кавитация?
Аз пия доста вода - препоръчваните 2 литра на ден, но ми се струва, че я задържам.
Ако така ще се издувам, ще спра водата, противно на всички здравословни съвети.

# 148
  • в 1001-та нощ
За мен вела шейп е най-ефективно  Peace Тя награжда ЛПГ, което е по-стара технология  Peace ЛПГ прави вакуум и ролкова масаж, "отлепя кожата", подобрява кръвоснабдяването, дренира - добър масаж, а вела шейп - освен това има и инфраред затопляне, за ускоряване ан процесите в дълбочина и РФ за стягане на кожата  Peace

Кавитацията само топи мазнини, целулитът в природата си не е мазнина, но често мастни клетки се врастват в него  Peace Казвали са ми, че в Европа е забранена  Peace За резултати до сега не съм срещала мнение, а следя и тази тема и темите за кавитация от много време  Peace

# 149
Здравейте! Включвам се и аз с малко опит Simple Smile Не зная , дали сте ползвали Антицелулитната кал на Венус, но сякаш е едно от най-ефикасните решения, наред със храненето, пиенето на вода, спортуването. Преди години я поръчвах само от Интернет, но вече я предлагат и в Кауфланд. Мажат се зоните , увива се във фолио и се стои така половин час.

Общи условия

Активация на акаунт