Целулит - 6 тема

• 101 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Има ли нещо, за което трябва да следя при избора на място и апарат за процедурите (както при кавитацията за херцовете на апарата)? Ще съм благодарна и на препоръки за места. Може и на лична, за да не излезе реклама и се извинявам ако това не е правилната тема за въпросите ми.

# 121
  • в 1001-та нощ
Няма такива условности  Peace

Но напиши за кой град става въпрос  Peace

# 122
Пропуснах да Simple Smile За София

# 123
Дойдоха ми вендузите, вчера правих масаж с много лек вакум, днес го засилих, но доста ми се изплъзва вендузата, но ще се усъвършенствам надявам се Blush

# 124
  • в 1001-та нощ
Честито  newsm76

Хубаво е ръцете да са сухи, а вендузите, чисти  Peace Ако в хода на масажа ми се омазнят - измивам отново ръцете, а вендузата отгоре почиствам със салфетка  Blush

# 125
Да няма да е лошо, че аз се омазвам бая  Blush, мерси a.l.e.n.a  bouquet

# 126

Вземи си и корен джинджифил, отрязваш парче колкото един пръст, обелваш го, нарязваш го на шайби и го оставяш да поври в литър и половина вода 15 минути. Сваляш от котлона, ако имаш любим чай - можеш да добавиш - да се запари за "доовкусяване", но и само джинджифил не е гадно, напротив Simple Smile

След, като изстине - добавяш мед и лимон, ако обичаш и пиеш  Blush Има хубаво "източващо" действие и ще спомогне да се оттичат излишностите. Разбира се - правиш и пиеш всеки ден  Blush

Направих си го сега, но колко да изпия - цялото ли или две-три чаши? Ако остане, може ли да го сложа в хладилника и утре да го допия или всеки ден наново да го правя?

# 127
  • в 1001-та нощ
Изпива се в рамките на деня Simple Smile Прибери го в хладилника  Peace

# 128
Изпива се в рамките на деня Simple Smile Прибери го в хладилника  Peace

Благодаря за съветите;) Изпих почти всичко за днес, не е толкова гадно, наистина;) Дано има и ефект;)

# 129
Здравейте!
И аз ще се запиша при вас, вместо тайничко само да чета. Аз пия много вода, празвя масажи с кафе, скоро си взех и серума на Кройтерхоф, правя масажи, както и много ходене и ежедневни клекове и/или упражнения. Честно казано виждам някакъв реузлтат, но съм далеч от това, което искам. Морето не ме притеснява, както казва Алена (която аз много харесвам), там не е само за манекенки.  Но ми се иска да изглеждам по-добре по принцип Simple Smile

# 130
Здравейте момичета, които се борите с целулита. От много отдавна чета форума, но днес се регистрирах.
По отношение на целулита нямам видимо много, има такъв който се вижда по дупето и като кръстосам краката се вижда малко.
Започнах LPG процедури, надявам се да има ефект, сега се чудя дали да си поръчам и вендузите, но скоро ни предстои море и се притеснявам да не ходя посинена. Какво е вашето мнение да изчакам ли с вендузите докато се върнем от морето?

# 131
  • в 1001-та нощ
По-добре отложи вендузите за след морето  Blush

# 132
  • София
Здравейте,
някоя от Вас пробвала ли е антицелулитна терапия с лазер(лазерно Tri-active лечение на целулит )? Попаднах случайно на клиника за естетически процедури, в която се правят антицелулитни процедури с лазер,  като се подчертава, че разбира се този метод е най-добър в лечението на целулит. Стана ми интересно предвид надутите цени някой дали е ползвал услугите им и дали има изобщо впечатление от такъв тип процедура и дали не е вредна?

# 133
Здравейте и от мен,
И аз тези дни се чудя за някакви процедури, аз самия целулит го изчиствам с редовно ходене на водна аеробика и хапчета бреза от лечител, обаче след раждането имам проблем със стягането на кожата и със спорт само явно няма да стане особено на корема. Вие какво ще препоръчате за стягане на кожата на корема, чудя се LPG или нещо друго  newsm78

# 134
  • на острова на мечтите

Вземи си и корен джинджифил, отрязваш парче колкото един пръст, обелваш го, нарязваш го на шайби и го оставяш да поври в литър и половина вода 15 минути. Сваляш от котлона, ако имаш любим чай - можеш да добавиш - да се запари за "доовкусяване", но и само джинджифил не е гадно, напротив Simple Smile

След, като изстине - добавяш мед и лимон, ако обичаш и пиеш  Blush Има хубаво "източващо" действие и ще спомогне да се оттичат излишностите. Разбира се - правиш и пиеш всеки ден  Blush

Направих си го сега, но колко да изпия - цялото ли или две-три чаши? Ако остане, може ли да го сложа в хладилника и утре да го допия или всеки ден наново да го правя?
Тук има много жители с националност от Шриланка.Те приготвят този чай като счукват в хаван,по-скоро стриват леко наколко шайби от джинджифил и после процедурата е същата. Става много приятно.
Аз добавих към крема антицелулит и самомасаж. Ефект има, само дето време нямам #Cussing out В смисъл не съм много редовна или пък го правя набързо. Добре че ви намерих отново, та малко да се засрамя и да започна по-редовно да се грижа за тялото си! Отивам да изчета и останалото, което сте написали.

Общи условия

Активация на акаунт