Целулит - 6 тема

• 101 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, чували ли сте за метод наречен Symulast? Това са специални упражнения, които влияят на целулита..изглеждат съвсем прости..

Аз не съм ги чувала, но ми е интересно да ги видя

# 106
Можеш да ги редуваш  Peace

Много благодаря Алена – както винаги отзивчива:))

# 107

Аз поръчвах преди седмица. Дойдоха за един ден.

Благодаря за отговора. И аз започвам с вендузите, ще пиша като има резултат;) Обаче така се депресирах вече, че съм на косъм да откажа морето.Cry

# 108
  • в 1001-та нощ
А, те на морето дефилират само манекени и има недопустимост за останалия свят  Mr. Green

Хайде сега  Heart Eyes

Вземи си и корен джинджифил, отрязваш парче колкото един пръст, обелваш го, нарязваш го на шайби и го оставяш да поври в литър и половина вода 15 минути. Сваляш от котлона, ако имаш любим чай - можеш да добавиш - да се запари за "доовкусяване", но и само джинджифил не е гадно, напротив Simple Smile

След, като изстине - добавяш мед и лимон, ако обичаш и пиеш  Blush Има хубаво "източващо" действие и ще спомогне да се оттичат излишностите. Разбира се - правиш и пиеш всеки ден  Blush

От аптека, можеш да вземеш бреза на таблетки  Peace

# 109
А, те на морето дефилират само манекени и има недопустимост за останалия свят  Mr. Green

Хайде сега  Heart Eyes

Вземи си и корен джинджифил, отрязваш парче колкото един пръст, обелваш го, нарязваш го на шайби и го оставяш да поври в литър и половина вода 15 минути. Сваляш от котлона, ако имаш любим чай - можеш да добавиш - да се запари за "доовкусяване", но и само джинджифил не е гадно, напротив Simple Smile

След, като изстине - добавяш мед и лимон, ако обичаш и пиеш  Blush Има хубаво "източващо" действие и ще спомогне да се оттичат излишностите. Разбира се - правиш и пиеш всеки ден  Blush

От аптека, можеш да вземеш бреза на таблетки  Peace

Ще го пробвам още утре, благодаря;) Не само манекени, но като знам, че е там и на тъмно си го виждам;)

# 110
  • София
mirra1, морето прави чудеса с целулита. Слънцето, морската вода и плуването могат да преобразят проблемните зони за броени дни. Казвам го от личен опит  Peace

# 111
mirra1, морето прави чудеса с целулита. Слънцето, морската вода и плуването могат да преобразят проблемните зони за броени дни. Казвам го от личен опит  Peace

+ Пилинг с мокър пясък- любимото ми  Heart Eyes

# 112
И аз съм забелязала че на морето целулита ми изчезва. Странно но факт. Даже си мислех да си слагам морска сол във ваната, може да има ефект. Аз не плувам , така че плуването отпада като помощник за махането на гадта.

# 113
Зравейте, изчетох цялата тема, купих си силиконовите вендузи и маслото на икаров от магазин самоздрав и вече четвърти ден правя масажи по 15 мин на крак. Преди да започна процедурата нямах видим целулит, само при стискане, казаха ми че имам повърхностен воден целулит в един масажен салон преди време. Но четири дена от започването на масажите се появи видим отвратителен целулит и без стискане и съм направо уплашена. Мисля си къде и с какво може да съм сгрешила и дали не съм разтегнала кожата, не съм се посинявала, но почервеняваше добре и усещах че се затопля. Какво ще ме посъветвате- да спирам с вендузите или това е някакъв временен начален ефект? Не знам какво да мисля, но съм притеснена.

# 114
  • в 1001-та нощ
На предната страница е коментирано  Peace

# 115
Да, благодаря ти Алена, но просто си помислих, че съм разтегнала кожата. Не знам дали има значение, но ще спомена, че съм в процедура по ин-витро и наред с всички хапчета и инжекции дали не е противопоказен масажа. От две седмици не ходя на фитнес, а и задържам вода и реших да уползотворявам свободното време с масажчета.

# 116
  • в 1001-та нощ
На твое място бих се въздържала до след раждането  Blush

И успех  Hug стискам палци за успешен финал  Heart Eyes newsm76

Ако все пак решиш - избягвай вътрешната страна на бедрата и гледай да е лек, да няма болка, просто да дренираш лекичко  Blush

# 117

+ Пилинг с мокър пясък- любимото ми  Heart Eyes

Благодаря;) ако отида ще пробвам и това;)

# 118
Здравейте, момичета,
трябва ми вашия съвет   bouquet Ръцете ми се пълни. Днес ходих на консултация за кавитация и жената каза, че не съм за кавитация, а по скоро за ЛПГ. Каза ми, че ръката си ми е слабичка от лакътя надолу, но от лакътя нагоре има едно натрупване на трицепса, което почва още от лакътя и като си вдигна ръката на 90 градуса изглежда като увиснало. Какво мислите? Дали ще ми помогне ЛПГ или някоя друга процедура би била по подходяща? Къде евентуално мога да проведа консултация за ЛПГ и заплаща ли се. Тази днес за кавитацията в този център беше безплатна.
Благодаря ви за отговора

# 119
  • в 1001-та нощ
Хубаво е да бъде ЛПГ с инфрачервено затопляне - за активиране/ускоряване на процесите и ултразвук (RF) - за стягане на кожата, защото се предполага изпразване на съдържание и висване на кожа  Peace

Паралелно е хубаво да вземеш и подходяща козметика  Peace

Мисля, че всеки уред има накрайник за ръце  Peace Не съм чула за платени консултации, но е възможно в по-елитните салони  Blush

Общи условия

Активация на акаунт