Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-ефективните методи и процедури за лечение на целулит?
Какви са препоръките за избор на ефективен антицелулитен крем?
Какви са препоръките за избор на антицелулитна процедура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-ефективните методи и процедури за лечение на целулит?
Най-ефективните методи за намаляване на целулита включват професионални масажи, консумация на много вода, упражнения, LPG процедури, сухо четкане с вендюзи, масажи с кафе и използване на специализирани кремове. Важно е да се поддържа здравословна диета и да се избягва консумацията на солени храни. Ефективните процедури за лечение на целулит включват вендюз терапия, сухо четкане, използване на дерморролер и прилагане на антицелулитни кремове и серумi. Освен това вакуум масажът със силиконови вендюзи и процедури като вела шейп и радиочестотен лифт инг също са ефективни методи за лечение на целулит.
-
Какви са препоръките за избор на ефективен антицелулитен крем?
-
Какви са препоръките за избор на антицелулитна процедура?
Когато избирате антицелулитна процедура, от съществено значение е да изберете реномиран салон с опитни професионалисти и модерни съоръжения. LPG и кавитацията се считат за ефективни методи за борба с целулита. Препоръчително е да се консултирате със специалист, който може да препоръча най-подходящата процедура за вашите нужди.
-
Какви са домашните лечения за целулит?
-
Какви са отзивите на други потребители за антицелулитни масажи и процедури?

Има хубаво "източващо" действие и ще спомогне да се оттичат излишностите. Разбира се - правиш и пиеш всеки ден
стискам палци за успешен финал 
Ръцете ми се пълни. Днес ходих на консултация за кавитация и жената каза, че не съм за кавитация, а по скоро за ЛПГ. Каза ми, че ръката си ми е слабичка от лакътя надолу, но от лакътя нагоре има едно натрупване на трицепса, което почва още от лакътя и като си вдигна ръката на 90 градуса изглежда като увиснало. Какво мислите? Дали ще ми помогне ЛПГ или някоя друга процедура би била по подходяща? Къде евентуално мога да проведа консултация за ЛПГ и заплаща ли се. Тази днес за кавитацията в този център беше безплатна.