Целулит - 6 тема

• 101 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Масаж с мед и аз си правя, ще започна и с вендузите. Има надежда, значи;)

# 91
  • София
Аз се похвалих вчера, ама днес пак ми изглежда по-зле  Tired
Не мога да разбера защо в някои дни не се забелязва и следа от него, а в други е направо кошмар  ooooh!
Някой да има представа на какво се дължи?

# 92
  • в 1001-та нощ
mirra1, истинският целулит е видоизменена съединителна тъкан - образуват се фибрози - и в най-тежките форми те се срастват с мастната тъкан и мускулите. Това е т.нар твърд целулит, който се разбива много трудно и стои, като неравности  Peace

Отделно - в тъканите се задържат вода, лимфа ... телесни течности и те обвиват целулита, т.нар. мек целулит.

При терапия - първо се отвеждат тези излишности, защото са течни и лесни за дрениране. Тогава става видим твърдия целулит, който е отвътре и се изискват повече усилия за ликвидирането му  Peace

А когато има и физическа активност - мускулите набъбват и го избутват навън, става по-видим и плашещ  Peace

Адри, предполагам зависи от това дали и колко течности задържаш  newsm78 При овулация и преди цикъл - се задържат течности, а при менструация изтичат. При мен и луната оказва голямо влияние  Peace При пълнолуние задържам, при новолуние - напротив  Peace

# 93
mirra1, истинският целулит е видоизменена съединителна тъкан - образуват се фибрози - и в най-тежките форми те се срастват с мастната тъкан и мускулите. Това е т.нар твърд целулит, който се разбива много трудно и стои, като неравности  Peace

Отделно - в тъканите се задържат вода, лимфа ... телесни течности и те обвиват целулита, т.нар. мек целулит.

При терапия - първо се отвеждат тези излишности, защото са течни и лесни за дрениране. Тогава става видим твърдия целулит, който е отвътре и се изискват повече усилия за ликвидирането му  Peace

А когато има и физическа активност - мускулите набъбват и го избутват навън, става по-видим и плашещ  Peace

Благодаря за разясненията, т.е. явно освен мек целулит имам и твърд;( Дано вендузите помогнат да го разкарам;)

# 94
Някой поръчвал ли е скоро вендузите от Самоздрав? За колко време ги доставят?

# 95
Здравейте момичета да споделя моя резултат от VelaShape остава ми още една процедура от общо 10 и не мисля, че тя ще има ефект уау какъвто очаквах, но мога да кажа, че това е първата процедура след пробвани ЛПГ и масажи, която има някакъв резултат при мен. Определено очаквах повече за цената на процедурите, но явно или целулита ми е много упорит, или не знам и аз вече... Видимо е почти незабележим само под дупето са останали малко дразнещи тръпчинки, особено от едната страна, но като стисна кожата или при ходене по дупето си има дупки както и преди процедурите, т.е. ефекта е само повърхностен явно и се чудя дали, ако продължа сама да си правя масаж с вендузи няма да разваля и визуалния ефект, който искам да задържа поне за лятото Embarassed

П.С. Пропуснах да кажа, че активно ходя на фитнес и пия вода, храненето не е толкова здравословно колкото ми се иска, но съм слаба и може би затова нямам воля да се ограничавам толкова  Embarassed

# 96
  • София
Някой поръчвал ли е скоро вендузите от Самоздрав? За колко време ги доставят?

Аз поръчвах преди седмица. Дойдоха за един ден.

# 97
  • в 1001-та нощ
MaRin4et0, къде прави процедурите? През ден ли?

# 98
В Хил Клиник през 2 дни в редки случаи 3, моя целулит в голяма доза е и заради многогодишен прием на противозачатъчни, които съм спряла от 2 3 месеца, може би затова е и по упорит, знам ли  Embarassed

П.С. поръчах си вендузите днес, поне докато е лошо времето мисля да ги ползвам, че после няма да е добре да ходя със синки, а лесно получавам такива  Blush

# 99
  • София
MaRin4et0, и моят целулит се появи като започнах противозачатъчни  Tired
С повече упоритост има спасение. При мен има видимо подобрение. Не взимам хапчета от 4 месеца, а от 3 седмици започнах упорито да се боря с гадостта.
При мен имам чувството, че от вендузите има по-голям ефект отколкото от LPGто, а може и да комплексно, знам ли...
Наливам се с колкото мога повече вода, но сякаш това ми е най-трудно от всичко. Просто нямам навика и имам усещането, че се издувам като балон от една чаша  Sick

Синините от вендузите изчезват много бързо. При мен седят по 1-2 дни само, но пък се появяват нови на други места. Надявам се, че кожата ще свикне след още 1-2 седмици и няма да посинявам повече  Rolling Eyes

# 100
Аз вода пия много, с това проблем нямам, но с режима на хранене е проблем. Иначе се мажа само с антицелулитни кремове.

# 101
Ами дано, аз лесно се отказвам  Blush особено като не видя ефект и се отчайвам, а знам че не трябва така и трябва упоритост както във всяко нещо и най-вече воля Embarassed
Ще почвам и аз с вендузите и ще споделя как е при мен положението с тях, дано има ефект и при мен  Praynig

# 102
Здравейте момичета, аз не пиша, но редовно ви чета и сега имам въпрос: Ходя на LPG имам вече 10 процедури решила съм да направя още 5 има резултат, но отзад на бедрата има едни мастни натрупвания които не се повлияват и мисля да направя и няколко процедури кавитация, та въпросът ми е мога ли да ги редувам с LPG един ден едното, а на следващия другото / питах в салоните където ходя, но всеки си хвали процедурата и не мога да реша. Очаквам някой да се включи с инфо да не взема пък нещо да си навредя:)

# 103
  • в 1001-та нощ
Можеш да ги редуваш  Peace

# 104
  • софия
Момичета, чували ли сте за метод наречен Symulast? Това са специални упражнения, които влияят на целулита..изглеждат съвсем прости..

Общи условия

Активация на акаунт