Целулит - 6 тема

• 100 760
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • в 1001-та нощ
Аз само го попарих, може би това е бил проблема и за това е лютял. Но определено мее страх да опитам втори път  Laughing

Пробвай пак - като го вариш и добавиш и любим чай  Blush За счукването - също  Blush Но само счукано, без варене - мисля, че пак ще налютява Simple Smile

Аз никак не понасям люто и с варене ми е супер и за храна и за напитка   Peace

# 181
  • София
С мен вендузите и масажният гел на Кройтерхоф правят чудеса. Свърших ЛПГто преди 20 дни и продължих с вендузите и гела. С всеки ден виждам подобрение, буквално. Естествено, увеличих водата, подобрих храненето и започнах да правя клекове и да карам колело. Вече се фръцкам с къси гащи, каквито мислех, че никога повече няма да обуя  Mr. Green

# 182
  • SF
Мерси, Алена. Ще варя чай от джинджифил. Винаги съм като балон от водата. Пия много вода или чай на ден.

# 183
  • Sofia
   Това ли е кремът, който толкова много хвалите? Simple Smile

# 184
  • в 1001-та нощ
Този е, но на мен ми беше непоносим, когато го ползвах, не знам дали е променена формулата, но няма да рискувам  Blush

Ще се радвам да споделиш как ти понася  Hug

Адри́  Heart Eyes видях те аз, че караш колело по къси гащи с малкия сладуран  Heart Eyes

Мерси, Алена. Ще варя чай от джинджифил. Винаги съм като балон от водата. Пия много вода или чай на ден.

Задържаш вода ли? Или просто имаш предвид, че много пиеш?  newsm78

# 185
  • Sofia
Този е, но на мен ми беше непоносим, когато го ползвах, не знам дали е променена формулата, но няма да рискувам  Blush

Ще се радвам да споделиш как ти понася  Hug
   Мерси, Аленка, ще споделя, разбира се, но кое беше непоносимото в него, да не се прекарам. newsm78

Адри́  Heart Eyes видях те аз, че караш колело по къси гащи с малкия сладуран  Heart Eyes
   Хехе, и аз май видях нещо подобно, значи не съм се объркала. Laughing

# 186
  • в 1001-та нощ
Ужасно и непоносимо ми пареше, за да не го изхвърля се принудих да го смеся (разредя) с друг антицелулитен продукт и така го изразходих и задраснах завинаги, но много хора си го ползват, аз споделям само за себе си  Blush

# 187
  • Sofia
   О, ще го взема обезателно, в такъв случай – доста търпя на подобни усещания. Peace

# 188
  • София
Безумно пари, да. И други загряващи кремове съм ползвала, но като това чудо друго няма  Crazy
Втора опаковка измазвам и още имам чувството, че са ме залели с киселина поне 15 минути след това  Confused Ама търпя, какво да правя, щом е в името на красотата  Laughing
Първите дни даже си мислех, че като стана на сутринта ще съм без кожа или най-малкото в рани, но напротив - много мекичка и гладка става иначе ужасно сухата ми кожа  Peace

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 01:46 от Адри́

# 189
  • в 1001-та нощ
Аз няколко пъти имах глупостта да се намажа, след като съм ползвала скраб - е няма такъв ужас .... обаче, като го ползвах - беше преди да тръгна за работа - и стоя така, не мога да се облека - 20 мин притичвам насам-натам - направо кошмар Simple Smile А на ММ му беше смешнооооо и ми се чуди, че и пари съм давала за това, което ме мъчи Simple Smile

# 190
  • SF
Не знам дали я задържам. Трудно се научих да пия необходимите 2 л на ден. Пия предимно чай без захар дори сега и през лятото. Мога да го пия и студен.
Сутрин не съм издута и подпухнала, но в края на вечерта от водата коремът ми е като в 3-ти месец. На това му казвам издуване от водата. На медицински може и да е задържане, не знам.

# 191
На мен не ми пари толкова, в смисъл - пари, но не ми е непоносимо и наистина чувствам кожата си по-гладка и мекичка. Вярно, първият път малко попрекалих с количеството и половин час имах чувствотот, че ще ми се подпали пижамата, но дори и тоава не ми бе чак толкова неприятно.

# 192
  • на острова на мечтите
На мен не ми пари толкова, в смисъл - пари, но не ми е непоносимо и наистина чувствам кожата си по-гладка и мекичка. Вярно, първият път малко попрекалих с количеството и половин час имах чувствотот, че ще ми се подпали пижамата, но дори и тоава не ми бе чак толкова неприятно.
Joy Joy
Аз съм много доволна от масажите, които си правя сама, вечер пред телевизора. Ефектът е много добър. Отначало под кожата се виждаха страшно много бучки и грозни неравности, но сега подобрението е очевидно, макар че трябва да мине още доста време.
Пак да попитам тези силиконови вендузи мога ли да ги намеря в някой магазин в Пловдив? Не мога да повярвам, че тук няма пловдивчанки Thinking

# 193
Здравейте мили момичета ! Да досподеля и аз моята борба с целулита Simple Smile
Както споменах през  2 дни ползвам антицелулитната кал на Венус, пия Л карнитин и карам кростренажор 40 минути, всеки ден. През деня изпивам 2 литра чай от джинджифил и зелен чай. Мажа преди лягане с Аура Слим, а сутрин след тренировка с един антицелулитен крем на Дева. Мисля да опитам и утайката от кафе+зехтин. Правя всичко това от няколко дни, ще пиша за резултати. Успех на всички ! Simple Smile Hug
Браво на теб! Атакуваш целулита като противник на фронта Peace Аз сега подновявам по-усилено процедурите.Вече съм доста по-свободна и се надявам да разширя фронта.
На първа страница е споменат магазин, където могат да се купят силиконови вендузи. Предполагам че е в София. Да знаете случайно дали мога да намеря и в Пловдив?
С чаят с джинджифил проблемът е да се свикне с вкуса и аз, вече бях споменала, го правя заедно с един чай, който ми донесоха от Шри Ланка, но понякога добавям мащерка, или липов чай на мястото на (предполагам , че чаят който ми донесоха е зелен) зеленият чай. Ефектът е омекотяващ и на мен ми е много приятен.
Благодаря  Heart Eyes Разбрах, че в борбата с целулита трябва да се действа силово, в смисъл от всички посоки, иначе е много трудно. Аз ползвам чай от джинджифил и един китайски зелен чай, много ми харесва вкуса му. За вендузите, чета хубави коментари, но нямам време за масажи, едва си открадвам време за кростренажор в 6ч. сутринта, че съм с две малки мъничета #Crazy

# 194
Donka Andonova  Rolling Eyes и от мен успех  Blush тоокова усилия полагаш  Blush ако няма противопоказания - можеш да добавиш и вендузите - ще са много ефективни при теб  Blush

На мен чаят от джинджифил не ми люти, да не говорим, че имам генерална непоносимост към люто - грам не мога да понасям, пълен абсурд е да го пия, дори да има само намек за люто  Blush

Люти суровият джинджифил, поне този, който аз ползвам - варен не люти  Peace Има хора - заради лютото правят т.нар. джинджифилова лимонада, други запарват, но аз си го варя поне 15 мин. за чай, а за готвене с телешко и повече  Peace

Благодаря Simple Smile Имам една разширена вена след второто ми раждане, която след склеротерапия се прибра, но се страхувам да ползвам вендузите, даже и крема който споделяте, не зная дали е удачен в моят случай. А относно чая от джинджифил, го приготвям по същият начин. Запарвам го за 15 минути, прибавям след това зелен чай за още 5 минути, прецеждам и пия цял ден. Страхотен е, за мен Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт