Целулит - 6 тема

• 100 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Пиша изстрадан отзив за антицелулитния гел с тройно действие на Keenwell,който си взех преди малко повече от седмица...НЯМА ТАКА ПОР*ОГРАФИЯ #Cussing out
Няма НИКАКЪВ ефект дори в съчетание с моят иначе здравословен режим на хранене,мирише УЖАСНО на йод и когато го нанасям след точно 1минута ми се получават едни люспи по кожата,явно трябва да се масажира по-малко #Cussing out
Струва 65лева,не мога да го издържам повече и го изхвърлям,това са най-жалко изхарчените ми пари и винаги ще ме е яд  Close
Скрит текст:

# 196
  • в 1001-та нощ
Не знам дали я задържам. Трудно се научих да пия необходимите 2 л на ден. Пия предимно чай без захар дори сега и през лятото. Мога да го пия и студен.
Сутрин не съм издута и подпухнала, но в края на вечерта от водата коремът ми е като в 3-ти месец. На това му казвам издуване от водата. На медицински може и да е задържане, не знам.

По-скоро слаба мускулатура в тази област и гравитацията работи Simple Smile

...
Пак да попитам тези силиконови вендузи мога ли да ги намеря в някой магазин в Пловдив? Не мога да повярвам, че тук няма пловдивчанки Thinking

Магазин "Самоздрав" - Пловдив - ул. Иван Вазов 36 - тел.: 0884 022 910

# 197
Здравейте! И аз искам да споделя мнение за Кройтерхоф. На скоро си купих комплекта от 10-дневната терапия, гела и ексфолиращия душ-гел. Около 30 лв. беше, с доставката - 35лв. Вечер се мажех със серума и лягах по корем, че на дупето пари та се не трае Grinning Обаче не бях много постоянна и се мазах 3 вечери по ред. Сега пак започвам, но за 3 дни определено имаше видим резултат. Сега съм на индивидуален хранителен и тренировъчен режим и в съчетание със серума дано има резултат. Старая се и да пия по 2-3л.вода дневно.  Peace

# 198
А от къде се купува Кройтерхоф?

# 199
Аз си го поръчах от един сайт, но не му помня името. Пусни в гугъл, ще ти излезне.

# 200
  • в 1001-та нощ
Аз от аптека Simple Smile

# 201
  • на острова на мечтите
...
Пак да попитам тези силиконови вендузи мога ли да ги намеря в някой магазин в Пловдив? Не мога да повярвам, че тук няма пловдивчанки Thinking

Магазин "Самоздрав" - Пловдив - ул. Иван Вазов 36 - тел.: 0884 022 910

Казах ли ти, че много те обичам? Е, да! Много ама много ти благодаря!
Аз в един форум прочетох за масажи със синап и водка? Да сте чували нещо подобно!? Аз имам синап и спирт ще намеря, водка newsm78...Ще пробвам още днес и тия дни ще дам отчет. Имам си скъп крем антицелулитен, ама съм за природни и био пособия, макар че те действат малко по-бавно. Само дето там където намерих тази идея не намерих как точно се приготвя тази натурална смес!? Но ще меля и ще пробвам.

# 202
  • в 1001-та нощ
Синапа и водката, вероятно, просто загряват  Rolling Eyes newsm78

# 203
  • на острова на мечтите
Синапа и водката, вероятно, просто загряват  Rolling Eyes newsm78
Аз синап използвам, когато съм нещо понастинала и знам за силно загряващият ефкт. Исках обаче да занм, дали някой вече е чувал как се прави. Когато си правя лапа със синап, мажа кожата с олио или мас, защото иначе изгаря. Синапа смилам на прах и рамивам 2с.л. синап на прах с 1 с.л. брашно и размивам с вода, докато стане на каша,която после нанасям върху парче памучен плат, после се държи не повече от 10мин.иначе изгаря кожата. Тук обаче водка и синап малко опасничко ми се вижда.Да не се ощавя?

# 204
Преди време, видимо бях премахнала целулита с масажор, в един фитнес. Представляваше цилиндричен въртящ се уред с дървени топчета на него. За съжаление вече го няма. Та, ако случайно видите подобно нещо във вашия фитнес, смело го ползвайте - помага!

# 205
  • в 1001-та нощ
Пробвай да му намериш снимка? С него се масажираш, като с точилка ли?

danilu  Blush изобщо не бих пробвала, още повече, че има тоооолкова козметика  Peace

# 206
алена, за съжаление не мога да намеря снимка. Представляваше цилиндър около 80 см дълъг и 50-60 висок. Като го включиш, той започваше да се върти и като се облегнеш/допреш към него,  правеше масаж на дадената зона. Вършеше много добра работа. За около 6 посещения във фитнеса, видимо ми беше намалил целулита. Само заради този уред ходих във фитнеса.  Joy

# 207
Предполагам, че става дума за такъв уред:
Скрит текст:

И да се запиша и аз в темата, че ви следя отдавна, но не съм се разписвала тук Grinning
От 2 месеца някъде си правя масаж с вендузи и от около 3 седмици включих и антицелулитния гел на Кройтерхоф. Преди гела се мажех със серума против целулит на Кройтерхоф. Определено кожата ми се повлиява положително от тези процедури, като аз нямам голям проблем с целулита, а предимно с отпусната кожа след отслабване с много килограми и целта ми е да подпомогна тази кожа да се стегне по-бързо. Ако някой знае за продукти или масажи, които биха ми помогнали със стягането на кожата ще съм много благодарна, ако ги сподели.  Praynig
Иначе от вендузите има страхотен ефект. Моята сестра от години си прави редовно масаж с тях с най-обикновено бебешко олио и няма и грам целулит  Peace

# 208
И аз започнах с вендузите от около 3 седмици, някъде месец и половина ползвам и гела на Кройтерхов, правя и упражнения за крака и видимо има ефект, обаче ми се появиха бричове (там където горната част на бедрата се срещат с дупето) и се опасявам да не станат по-зле..на някой случвало ли му се е и как се оправя.. упражнения за тази зона?

П.С. А и пих няколко пъти от напитката на Алена, ще се опитам да съм по-сериозна в това отношение;)

# 209
  • на острова на мечтите

danilu  Blush изобщо не бих пробвала, още повече, че има тоооолкова козметика  Peace
Е късно ми даваш съвет, вече пробвах Laughing Значи, аз смлях синапа, сложих една лъжица спирт(медицински) и половин лъж. зехтин. После хубаво се масажирах и си взех душ. Загрява доста, но тъй като го направих само веднъж, за резултат не мога  да говоря.Иначе намерих отново поста на дамата, която дава идеята за синап и като прочетох добре открих, че трябва да се намаже върху зоната, която искате и да се завие с анйлон #Crazy. Та си изработих собствена техника, да видим....
По въпроса за козметиката, май ще се постарая да мина само на масажи и домашно приготвени кремове, по лични съображение(нефинансови).

Общи условия

Активация на акаунт