Целулит - 6 тема

• 100 752
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • в 1001-та нощ
 Blush Нещо, като "компрес" за затопляне  Blush

# 211
Аз нямам за споделяне нищо, но ще следя темата с интерес и ще предприема действия.

# 212

Чета вашите коментари за въпросните вендузи. Моля, споделете как се ползват и от къде се купуват, цената им ориентировъчно....знам че сте го коментирали много пъти, но ми се иска да попадна на достоверна информация на 100 %. Дано не съм ви притеснила много. Благодаря предварително Simple Smile

# 213

Чета вашите коментари за въпросните вендузи. Моля, споделете как се ползват и от къде се купуват, цената им ориентировъчно....знам че сте го коментирали много пъти, но ми се иска да попадна на достоверна информация на 100 %. Дано не съм ви притеснила много. Благодаря предварително Simple Smile

Ами достоверната информация на 100% я има в 1 пост на 1 стр.
Ти прочете ли го?
Алена е написала всичко, дори е сложила и клипчета как се ползват  Peace

# 214
  • София
Аз, онзи ден си купих въпросните вендузи от магазини "Самоздрав" в централните Хали. Цената им е 14 лв. Дамата каза, че е хубаво да не се прекалява с продължителността на процедурите, но да се правят редовно. Според нея, всеки ден по 5 - 10 минути било достатъчно. Въпросът бил, докато се науча да ги ползвам едновременно. Спомена, че е нужно да се ползват с крем или някакво масло (то, това е ясно) преди баня. Peace

Скрит текст:
Засега си стоят в кутийката и чакат да ми дойде музата да ги пробвам  Laughing

# 215
  • в 1001-та нощ
Аз не ползвам едновременно двете  Peace С едната обработвам единия крак, после със същата другия крак и накрая корема  Peace Ползвам масло, с крем някак не става, без масло става, ако съм в парната баня Simple Smile

# 216

Ами достоверната информация на 100% я има в 1 пост на 1 стр.
Ти прочете ли го?
Алена е написала всичко, дори е сложила и клипчета как се ползват  Peace

Благодаря Simple Smile

# 217
  • на острова на мечтите
 newsm78 Защо пък две вендузи? Аз клипчето го изгледах,ама видях само една вендуза. После гледах и разни други видео по нета, бях им много навита,ама тук не намерих откъде да си ги купя та съм си записала всичко, което ще пазарувам в България. Не мисля, че мога да боравя с две вендузи newsm78 Вие как се справяте?
 Олио според мен ще трябва, иначе на суха кожа newsm45 Sick Но понеже нямам опит не мога да дам съвет!
Аз, онзи ден си купих въпросните вендузи от магазини "Самоздрав" в централните Хали. Цената им е 14 лв. Дамата каза, че е хубаво да не се прекалява с продължителността на процедурите, но да се правят редовно. Според нея, всеки ден по 5 - 10 минути било достатъчно. Въпросът бил, докато се науча да ги ползвам едновременно. Спомена, че е нужно да се ползват с крем или някакво масло (то, това е ясно) преди баня. Peace

Скрит текст:
Аз като си купя нещо ново, го изпробвам още в магазина, дет се вика Joy Я не се бави повече, ами  започвай масажите Naughty Hug

# 218
  • в 1001-та нощ
Има хора - ползват и двете вендузи едновременно - на всеки крак по една, но за мен така има повече риск от синки и други слабости Simple Smile

Който - както желае, в крайна сметка, но аз не бих действала така Simple Smile а съм с годишен опит  Peace

# 219
Аз съм наистина впечатлена от вендузите, за кратко време има очеваден ефект. Не се колебайте, използвайте ги Simple Smile

# 220
  • София
Скрит текст:
newsm78 Защо пък две вендузи? Аз клипчето го изгледах,ама видях само една вендуза. После гледах и разни други видео по нета, бях им много навита,ама тук не намерих откъде да си ги купя та съм си записала всичко, което ще пазарувам в България. Не мисля, че мога да боравя с две вендузи newsm78 Вие как се справяте?
 Олио според мен ще трябва, иначе на суха кожа newsm45 Sick Но понеже нямам опит не мога да дам съвет!

Скрит текст:
Аз като си купя нещо ново, го изпробвам още в магазина, дет се вика Joy Я не се бави повече, ами  започвай масажите Naughty Hug
Ами, те (вендузите) по принцип са в комплект по две, вероятно заради идеята да се ползват едновременно с цел да се пести време... може би. Жената точно това каза, че в началото изглежда невъзможно, но като се научиш било много лесно.
Скрит текст:
Иначе съм мързееел, ама голям (освен това, в момента си правя серия LPG процедури  Blush не смея да се похваля с резултат, все още) После продължавам с вендузите.

# 221
  • на острова на мечтите
Е, не ме дразнете де! Аз чак през август ще си дойда и после ще си купя вендузите, та... Какъв ти мързел, като си видя тлъстинките дето ми се мъдрят по Д...то и Ш...то хич не ме мързи.
Има хора - ползват и двете вендузи едновременно - на всеки крак по една, но за мен така има повече риск от синки и други слабости Simple Smile

Който - както желае, в крайна сметка, но аз не бих действала така Simple Smile а съм с годишен опит  Peace
Ох, не се ядосвай, де! Никой, поне така мисля, не се е съмнявал в това! Аз много ти се радвам даже,а и съм ти много благодарна. Откривам един нов свят с твоя помощ. Ама ние с по-малко опит си кометираме, без нищо лично. Стана ми любопитно как ще се масажирам с две вендузи едновременно.
Аз засега масажирам всяка вечер и вече виждам добри резултати.
Гушкиииииииииииииииииии

# 222
  • в 1001-та нощ
О  Hug не се ядосвам  Blush и нямам нищо против - всеки да се масажира, както му е удобно  Blush Само споделям своята гл.точка Simple Smile За мен, с две вендузи едновременно, няма да е толкова ефективно, колкото с една  Mr. Green Дори да го правя на друг човек - пак ще е с една  Peace Но всеки, както си прецени  Peace

В клипчетата, които съм гледала - не съм срещала, някой да ползва/препоръчва работа с 2 вендузи едновременно, но сигурно има и такива, а аз не съм попадала на тях  Blush

# 223
Привет мили дами !

Моята борба с противника целулит върви добре.
Закупих си немският гел на Крайерхоф / дано съм го изписала правилно/, няма такова уникално и агресивно чудо за мен, много загрява и много помага Simple Smile
Вчера си поръчах вендузите и днес ги получих. Четох темата, но не открих отговор на моята чуденка. Та, как почиствате въпросните вендузи след масажа ?

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 15:51 от Donka Andonova

# 224
Donka Andonova, аз моята вендуза я мия със сапун и изплаквам с хладка вода и не остава никакво олио по нея и е готова за следващо ползване.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт