Целулит - 6 тема

• 100 703
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
След бременността напълнях доста и съответно се сдобих с доста целулит по бедрата и дупето предимно.Третирам всеки ден с утайка от кафе и масаж с масло Икаров.Два пъти седмично правя контрастни душове.Ефектът е налице, целулитът видимо е намалял.

# 361
Дами , във връзка с темата и аз искам да похваля професионалните масажи.Нямах много ,но и малкото ме дразнеше.Масажистката ,при която ходих,която всъщност е дипломиран Кинезитерапевт ,направи чудо и след шестата процедура нямах целулит....наистина.Тааа... ако някой реши да опита мога да дам координати.Приятен ден от мен.

# 362
  • в 1001-та нощ
Пиши за кой град се отнася  Peace

# 363
Пиши за кой град се отнася  Peace

И аз чакам! Simple Smile

# 364
  • на острова на мечтите
   Аз пък преди, като ходих на професионални масажи с вендузи в салон, имах чувството, че кожата ми дори се стегна, стана по-еластична някак си. Thinking Не знам защо пишете за отпускане.
а така, успокой ме, че да не се откажа преди дори да съм започнала.Представям си много ясно увиснала кожа и ...ме почиват тръпки! Както и всяка жена, предполагам. Та добре, че се намират и  Черно котани, да ме успокоят Hug
Хе хе, това с тоалетната чиния е страхотно! Joy

# 365
Здравейте, дами!

Имам спешна нужда от вашата помощ:

Преди около две седмици реших да тръгна на антицелулитни масажи (с вендузи), като тази седмица ходих за 4ти път и, хоп, целулитът ми "излезе" отгоре. Аз естествено не се притесних, понеже бях чула, че е нормално, но тогава масажистката ми заяви, че заминава на почивка две седмици, а аз не желая да прекъсвам масажите за толкова време.

Можете ли да ми препоръчате добър масажист в София? Разглеждах предишните теми и там пишеше за някакъв Емо, който бил много добър и работел в Ялта, но не намерих никакви координати.

И още един въпрос - знаете ли кога горе-долу се скрива "изплувалият" целулит? И трябва ли да правя нещо допълнително (освен масажи и спорт), за да подпомогна процеса Grinning? Mоята масажистка не ми каза нищо полезно по въпроса, за съжаление....

Мерси много за помощта предварително!!   bouquet

# 366
След бременността напълнях доста и съответно се сдобих с доста целулит по бедрата и дупето предимно.Третирам всеки ден с утайка от кафе и масаж с масло Икаров.Два пъти седмично правя контрастни душове.Ефектът е налице, целулитът видимо е намалял.

И аз се масажирам с утайка от кафе, после се мажа с кокосова мляко лосион, но би ли ми казала за какъв период от време видя резултати. Аз го правя вече 3 седмица, но освен че кожата ми става много яка Simple Smile не забелязвам целулита да намалява видимо.

# 367

И аз се масажирам с утайка от кафе, после се мажа с кокосова мляко лосион, но би ли ми казала за какъв период от време видя резултати. Аз го правя вече 3 седмица, но освен че кожата ми става много яка Simple Smile не забелязвам целулита да намалява видимо.

Правя го повече от месец и резултатите са видими.Просто трябва да сме постоянни. Whistling

# 368
значи да продължавам употрито  Laughing

# 369
  • в 1001-та нощ
msmiracle, препоръчвам ти Таня от Йога Мандала  Peace Много е добра и аргументирано ще отговори на въпросите ти. Професионалист е и с голям опит  Peace

# 370
Някой пробвал ли е с дерма ролер за целулит?Снабдих се с такъв от ebay но искам да мине летния период на ходене на плаж и ще пробвам.След процедура е дерма ролер не е препоръчително излагане на слънце.

# 371
  • SF
Вчера си правих RF лифтинг на крака. По 5 минутки на крак и то само в горната вътрешна част - нищо не разбрах от ползата от това нещо. Ще правя още, но не съм ентусиазирана. Просто ви споделям, че май е поредната глупост, за която си давам парите.

# 372
Момичета, привет и от мен..включвам се в темата,боря се с целулит, но за щастие имам само по дупето. В момента сам на хранителен режим + тренировки...и имам да свалям доста килца Sad

Преди доста години имах пак целулит и тогава си бях взела един анти целулитен гел на Галеник, от който ми изчезна целулита, та сега умувам дали да си взема на същата марка нещо или да се преориентирам към друг продукт..Ако има някой, от който сте доволни моля да ми го препоръчате
  bouquet  bouquet  bouquet

# 373
  • Пловдив
Вземи си това което ти е помогнало Peace

# 374
При мен целулита е повече от всякога.Направо не знам какво да правя.Предполагам,че от тренировките мускулите го избутват навън,но никога не е бил така видим.Тренирам поне 5 пъти седмично-фитнес,тенис,ракетбол.След път след фитнес сауна и парна баня.Правя масажи или с вендузи или с мед-през ден ,през два.Килограмите са ми идеални-качих 2-3 кг и много се харесвам така.Храня се здравословно(е имам залитания понякога с шоколадови изделия).Приемам течности...
 #Cussing out Какво да правя???
Мисля да видя за някакви процедури. Ако някой е правил велашейп във Варна-моля да сподели...

Общи условия

Активация на акаунт