Целулит - 6 тема

• 100 702
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
От колко време ти е този режим на тренировки и хранене?

# 376
Аз и преди тренирах,но по-лекичко и околи 3 пъти в седмицата.От месец и половина съм в отпуска и тренирам доста по-интензивно.Видимо мускулите на краката ми се оформиха.За храната мисля,че винаги съм се хранила що годе здравословно.Залитам само към сладкото  понякога Embarassed

# 377
  • в 1001-та нощ
Не товари много бедрата; и при мен стават обемни, ако позалитна  Blush Прави повечко серии с по-малки тежести  Peace

# 378
  • Русе
Моя от тренировките видимо намаля. Въпреки, че забравям вендузите или ме домързява. Всеки ден си правя ледени душове и май това е. След месец ще мога да обуя и къси панталони Grinning нищо че ще умра от студ. Grinning

# 379
  • Sofia
   Аз пък преди, като ходих на професионални масажи с вендузи в салон, имах чувството, че кожата ми дори се стегна, стана по-еластична някак си. Thinking Не знам защо пишете за отпускане.
а така, успокой ме, че да не се откажа преди дори да съм започнала.Представям си много ясно увиснала кожа и ...ме почиват тръпки! Както и всяка жена, предполагам. Та добре, че се намират и  Черно котани, да ме успокоят Hug
Хе хе, това с тоалетната чиния е страхотно! Joy

Радвам се, че съм те успокоила. Grinning Успех с борбата!

# 380
  • Sofia
Момичетата от темата за домашните тренировки казват, че фоумролерите били ефективни, някой да ги е ползвал?

# 381
Храната е много важна и тук.Забелязала съм по мен, че сладките неща много голямо влияние оказват.Първи приятели са си с целулита  ooooh!
От към упражнения напоследък се старая да клякам и май добре се отрязява също.

# 382
Здравейте момичета, чета ви от няколко седмици и от неделя започнах промяната  Joy дано устискам...
Започнах яконската диета, като към 14-15часа вкарвам плодове, че съм зверски гладна вече; правя и упражненията на Руми за дупе и бедра- пускам си ги от you tube и малко преси;  пия liquid off, и след 18.30- никаква храна, обаче пия по чаша бира с мъжо.
Тегля се всеки ден - в неделя 57,200кг, днес сутринта- 55.700кг- предполагам, че повечето е вода , но ми действа страшно стимулиращо  Joy Днес сме на плуване и в единия басейн има колела, та докато чакам на малкия да му мине тренировката си мисля да направя една тренировка- дано няма познати, че с тях само седя и се потя под чадърите.
Целта ми е 50кг.  имам едно въпросче относно мазането с антицелулитния крем. Ползвам Cellu Slim на elаncyl http://www.enzo.bg/elancyl/cellu-slim-krem-gel-protiv-celulit/ - този е, та какво да правя с гърдите- не ги мажа, но и не ги харесвам - имат стрии и са много отпуснати.
Успех на всички и споделяйте, та да останем мотивирани и амбициозни  Hug

# 383
  • Sofia
   mag_ven, моят съвет е да си купиш специален продукт за стягане на бюста, почти всяка марка предлага такъв, но доколко са ефективни, това не мога да кажа. Peace

# 384
   mag_ven, моят съвет е да си купиш специален продукт за стягане на бюста, почти всяка марка предлага такъв, но доколко са ефективни, това не мога да кажа. Peace
Благодаря за съвета, ще  се огледам да видя какво се предлага  Hug

# 385
  • в 1001-та нощ
mag_venHug поздравления  Peace Колкото по-бавно става свалянето, толкова по-трайно е и щадящо за организма  Peace С по-малко стрес  Blush И последните няколко килограма са най-трудни  Blush Да не се отчайваш  Mr. Green

За гърдите ситуацията е следната  Peace

До бременност, в тях има мастна тъкан, която ги изпълва. При отслабване, топенето на мазнините започва от горе надолу - първо лицето, после гърдите и накрая дупето и наоколо. За жалост красотата се засяга  Confused

При бременност, мастната тъкан също се стапя и на нейно място се развиват млечните жлези, които изпълват обема на гърдите и дори го увеличават (спрямо размера в небременно състояние). За да няма стрии е хубаво кожата да се поддържа през цялото време, а за връщане на формата от преди бременността, е хубаво отбиването да е постепенно и пак да се ползва съответната козметика.

Когато кърменето приключи, млечните жлези атрофират - свиват се, защото вече няма изпълняват фунцията си. Тогава трябва пак да се възстанови мастната тъкан. Този процес се командва естрогените. След спиране на кърменето, ако всичко е ОК, трябва да има овулация и МЦ, тогава те са в пик.

За мен най-успешната козметика в това отношение (за възстановяване след кърмене) е Кларинс - комплекс от гел и лосион, които се ползват сутрин и вечер, едното за стягане на кожата, другото за изпълване, но разбира се, чудеса не може да се очакват. Важно е кожата да е била поддържана правилно през цялото време на промени и мерките да се взимат навреме. Както и значима роля играят хормоните  Peace

Ти прецени дали да опитваш. Ако имаше нещо хипер ефективно за критични случаи - пластичните хирурзи гладни ще останат  Blush

# 386
  bouquet Благодаря

# 387
  • в 1001-та нощ
Да допълня, че повечето таблетки, билки, чайове и т.н. за бюст са на основата на фитоестрогени и ако подействат - мазничкото се трупка по всички места - не само в гърдите, но и дупе, бедра и т.н. женски места Simple Smile

# 388
  • Русе
Аз си взех крема на Леокрема за бюст. Ползвам го от седмица и нещо и според мен има ефект. Не че е направил чудеса, но има видим ефект върху кожата. Аз имам по принцип голям бюст и никога не е бил перфектен ( 75D), така че изобщо не очаках чудеса. На него пише, че ефекта се появява след 4 седмици - ще видя до тогава какво ще стане. Тренирам постоянно и това също оказва влияние и пия колаген, витамин С и омега 3. На този етап съм доволна. Свалила съм 5кг до сега, което за ръст 158 си е доста. С целулите е по-сложно - оказа се, че съм доста непостоянна с вендузите, а от горящия крем на Кройтерхоф не видях особен ефект.

# 389
a.l.e.n.a би ли дала линк за този крем на Кларинс

Купих си магнезиев скраб и от вчера започнах да си правя масаж с него,доста добре се получава ще пиша за отзиви

Общи условия

Активация на акаунт