Целулит - 6 тема

• 99 956
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
С 1,5мм може да се прави на седмица,остава леко като надрано но минава за 2 дни.След манипулацията ако правя пилинг с магнезиевия скраб доста ми се запалва кожата  Grinning затова изчаквам да минат два дена,през тези дни мажа с крем целулитен, комабинация масла също.

# 421
  • София
С 1,5мм може да се прави на седмица,остава леко като надрано но минава за 2 дни.След манипулацията ако правя пилинг с магнезиевия скраб доста ми се запалва кожата  Grinning затова изчаквам да минат два дена,през тези дни мажа с крем целулитен, комабинация масла също.

Сподели моля продавача, от който си поръчала дерма ролерите, от които си доволна.  : bouquet:

# 422

Сподели моля продавача, от който си поръчала дерма ролерите, от които си доволна.  : bouquet:
От ebay:
http://www.ebay.co.uk/itm/121366307100?_trksid=p2059210.m2749.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
Първо си купих 2,5 мм Mr. Green но реших че ще е доста брутално ако започна с такива игли и затова после си купих 0,3мм и 1,5мм,първия го използвам за лице а втория за тялото,след седмица две ще опитам с 2,5мм,защото доколкото съм чела в чужд.форуми истинските резултати идват с такива игли!

# 423
  • София
Благодаря. Hug
На този китаец дали с му качествени нещата? Ще поръчам и аз да видим. А целите игли ли влизат в кожата?

# 424
  • на острова на мечтите
Предложете някакви упражнения за целулит,не ми се мацоти всяка вечер с масла,нещо скоростно за10-5мин дневно?Simple Smile
Миииииииииииии, какво ще речеш за 100 по 100 с  Шоколад! Подхожда ти! Mr. Green Hug
Аз днес забелязах, че съм си направила няколко синки Crossing ArmsМи то селско невидяло, мойта работа! Не ми стигна само сутрин масаж,ами и снощи, за релакс и ей ма на Sad Надявам се да не съм направила големи поразии и да ми минат синките. Те не че се виждат,ама аз си ги знам.

# 425
Нищо не разбрах,какво 100 по 100 с шоколад?Ако няма какво да кажеш по темата,не се напъвай да пишеш,не е задължително...

# 426
Благодаря. Hug
На този китаец дали с му качествени нещата? Ще поръчам и аз да видим. А целите игли ли влизат в кожата?
По принцип да целите игли влизат в кожата,но зависи и от натиска с който се прави.Не искам да бързам но вече виждам ефекта от тях след като мине поне 3-4 дни и кожата напълно оздравее.Ще пиша пак за резултати. Simple Smile

# 427
  • на острова на мечтите
Нищо не разбрах,какво 100 по 100 с шоколад?Ако няма какво да кажеш по темата,не се напъвай да пишеш,не е задължително...
Hug И ти не е задължително да ме "плеснеш" ей така през пръстите! Не е задължително да четеш!
100 по 100 е една лекоатлетична дисциплина и понеже лесни и бързи упражнения за отслабване или освобождаване от целулит и тлъстинки няма, се пошегувах! Оттук нататък няма да се случи повече. Поне що се отнася до теб!
Днес си закупих най-сетне подходящо за масаж олио на Джонсън.

# 428
Момичета имам силиконови вендузи, които няма да ползвам. Ако някой иска да пише на ЛС, тъй като рядко влизам в темата. Simple Smile

# 429
  • София
Здравейте. От 2 месеца правя масажите и съм изключително доволна, стана си сутрешен ритуал за грижа, наред с четкането. Целулит нямам, но изчезнаха бричовете, които не харесвах изобщо и има общо стягане и подобряване вида на бедрата. Правя масажа с кокосово масно, но явно ми идва тежко и запушва порите, защото ми се образуват пупчици. Някакви идеи за друга мазнотийка, подходяща за масаж?

# 430
  • на острова на мечтите
Аз ползвам маслото на джонсон за новородени,препоръчано за масаж, но само защото в момента нямаха такова бадемово масло.Преди ползвах зехтин висококачествен, но си има типичната миризма на олио за готвене и не ми беше много комфортно.
Аз имам друго питане, забелязвам,че докато масажирам се оформят хлътвания и по корема и по краката. Наричам ги хлътвания, но могат спокойно да бъдат наименувани дупки Simple Smile. Забелязвам ги само когато масажирам. На вас случва ли ви се?

# 431
Прочетох само последната тема, много се запалих, вендузките ги взех веднагически!
Целулит не забелязвам много да ме е налазил, може би защото съм по-пухкава, но ми хрумна, че тези масажи могат да спомогнат за оформяне и стягане на силуета. Правя ги с най-обикновено слънчогледово олио, в което съм добавила масло от канела. Ефект за стягане не съм забелязала, все пак са минали само две седмици, в които дори не съм и много редовна, но кожата ми стана прекрасна!- мека, влажна, еластична! Покай вашата тема попаднах и в темата за маслата, сдобих се с няколко и вече се чудя защо съм давала толкова пари за козметика.
Та според мен, дори и да не помогнат за целулита, поне кожата става страхотна!

# 432
aленa, кaк сте вкъщи? Кaк се спрaвяш с децaтa?

Дaми, от няколко седмици ходя чaт-пaт нa инфрaчервенa сaунa. Знaете ли дaли е ефикaсно средство срещу целулит? a финлaндскaтa сaунa? И колко често трябвa дa ги ползвaм, зa дa имa ефект?

# 433
  • в 1001-та нощ
Благодаря   Hug много са послушни децата, не мога да се оплача Blush Вчера се върнахме от почивка и все още не мога да проумея, че вече съм в цивилизацията  Crazy

Скрит текст:

Аз ползвам парна баня у дома и вътре - на парата ползвам вендузи. В такава среда не е нужно да се ползва и масло. Сауните много не ги обичам, освен ако водата в басейна не е по-студена  Mr. Green ИР сауна не я усещам особено и ми е скучно, но при мен винаги има ефект от тях. Преди да стана семейна - работех много и до късно и почти всеки ден в периода между 17 и 20ч - ходех да плувам и малко парна баня и сауна. Действаше ми супер - както да разтоваря, така и за формата. Сега не мога да си помисля да разполагам с толкова време за такива екстри Simple Smile Но, ако имаш възможност - възползвай се, ако има начин - освен сауна, да има и плуване и парна баня - още по-добре - стига хигиената също да го позволява Simple Smile /и там някъде да включиш и вендузи или масаж някакъв Simple Smile

# 434
  • SF
В четвъртък започвам 10 процедури LPG.  Тази тема е причината.
Дано да са по-ефикасни от кавитацията, която е неподходяща за мен, защото не ходя сериозно и редовно...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт