Целулит - 6 тема

• 99 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
 Здравейте дами! Прекрасна тема.

Искам да попитам някой ползвал ли е услугите на центъра за естетика Vega в Пловдив. http://v.vegatest-bg.com/ и неговия Vela Shape II.

Благодаря предварително.

# 661
Здравейте дами! Прекрасна тема.

Искам да попитам някой ползвал ли е услугите на центъра за естетика Vega в Пловдив. http://v.vegatest-bg.com/ и неговия Vela Shape II.

Благодаря предварително.
Аз лично предпочитам лпг пред вела

# 662
Здравейте  дами  досега само  следях написаното от вас за което съм безкрайно благодарна.Днес се престраших и да пиша Grinning Аз тренирам редовно от 3 месеца и съм на режим ,но проблема с целулита си остава.Мисля да закупя вендузи и да масажирам с масло, което да си направя сама (по-назад в темата имаше линк на такова). И така въпросът ми е ако масажирам сутрин след душ (понеже   в оказанията за маслото пише десет минути след баня и следващия душ да бъде  не-порано от 10 часа) дали с тези вендузи ще попие цялото масло и  ще мога да се облека за работа Crazy ,а крем за целулит да ползвам вечер след душ.Моля и за съвет за крем EmbarassedБЛАГОДАРЯ МНОГО :love

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 23:06 от kkk.iii.sss

# 663
  • в 1001-та нощ
Какво масло ще ползваш?

За вендузите се иска хубаво намазване  Peace Така, че да не попие, ами да се пързаля, ако няма да миеш после - поне трябва да го забършеш  Peace Аз винаги правя масажа - преди душ  Peace

Ако препоръката за маслото е да е след душ, то вероятно е - за да се засили кръбообращението  Peace

Ако държиш така да го ползваш - то прави масажа с друго масло, после душ и след това - избраното от теб масло, което да не се мие  Peace

# 664
Благодаря много за отговора,тогава ще ползвам вендузите с бебешко олио ,а после това масло http://saveti.framar.bg/%D1%81-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D … D0%B5%D1%86%D0%B0 Grinning А  дали вечер  трябва да нанасям накакъв крем за целулит??? #Crazy

# 665
Здравейте!да споделя какво ми се случи след мезотерапия с разтвор Целуформ!Няма да описвам болката и ,а само крайния ,отоци които не минават вече месеци!Аз ходя и на LPG масажи и ме увериха ,че ще се разгради.Ходих при друг доктор който ми обясни,че има случаи на жени които не им се е разградило близо 2 години.Доверих се на тази клиника защото преди 10 години правих същия пакет -мезо + lpg и ефекта беше уникален ,почти 10 години нямах целулит,но сега краката ми са на бабуни и много подути.Надявам се да съм била полезна!

# 666
  • в 1001-та нощ
Вероятно има нежелана реакция, неприемане на коктейла, който е прилаган .... Аз бих отишла на лекар незабавно  Peace Дерматолог, може би, вероятно да се назначат и кръвни изследвания - за възпалителен процес, алергична реакция и т.н.  Peace

Тялото видимо недоволства, обърни внимания на зова му за помощ  Peace и успех  Hug

# 667
Аз ходих разбира се Simple Smile Даже при двама и мнението им е едно и също-целуформа трябва да бъде спрян точно заради това което описах.Ще се разгради ,но с много масажи.Аз тренирам активно и до някъде това също помага.

# 668
  • в 1001-та нощ
Отците притискат нервите, като в менгеме - затова болката не е странно явление. Но отоците за мен са притеснителни и показател, че "нещо работи".

Посети интернист в краен случай, бих препоръчала в София, който вярвам ще се отнесе с цялото нужно внимание - може с направление или платено  Peace

Тези отоците притискат не само нервите, но и кр. съдове, това препятства храненето на тъканите и допълнително усложнява задачата  Peace

Аз в последно време ходя в Инфинити Клиник, там персоналът - освен лекари са рехабилитатори и кинезитерапевти, но все си мисля, че трябва първо лекар да се заеме  Peace

# 669
Едно въпросче baby_neutralКак  и с какво почиствате вендузите преди употреба. Grinning Момичета и този крем на венус може ли да се ползва при масаж с вендузите Blush вместо с олио newsm03

# 670
Благодаря за съвета!Ако някой е имал подобен проблем моля да ми пише.Днес бях в клиниката и ми казаха,че имало разтвор за разграждане и ако не ми се заглади кожата ,а продължава да стои с неравности и подутини ще го разградят което е някакво успокоение за момента.

# 671
  • в 1001-та нощ
milata_26  Hug успех  Heart Eyes

Едно въпросче baby_neutralКак  и с какво почиствате вендузите преди употреба. Grinning Момичета и този крем на венус може ли да се ползва при масаж с вендузите Blush вместо с олио newsm03

Моите от топлината в съдомиялната се втвърдиха, а и не се измиваха добре, най-добре - на ръка  Peace

# 672
Благодаря Алена много сте мила и отзивчива Simple Smile Изчетох цялата тема и има доста полезни неща.За съжаление не намирам много инфо за мезотерапията която ми помогна преди доста години,не тази от която сега съм подута,но продължавам търсенето.Ще правя и Велашейп след ЛПГ и се надявам да се преборя с този целулит Simple Smile) а съм упорита и ще се справя.Да вметна,че ходя на спининг и съм много доволна от този спорт! Simple Smile Хубава вечер  Hug

# 673
Благодаря много за отговора,днес беше първия ми масаж с вендузи и МНОГО МИ ХАРЕСА newsm44.Дано  да има резултати Laughing Мисля да взема и крем за целулит и да правя пилинг с кафе   и да незабравям тренировките +вода ...ще пиша реултати ....а ако някой има идеи  да добавя нещо Hug

# 674
  • In transit
Момичета, имам проблем... то хубаво взе да се маха целулита, обаче забелязах едно място на крака, където има стрии, които не се виждаха много докато беше опъната кожата. Сега обаче се виждат и седи грозно  Embarassed Някакви идеи как мога да ги понамаля? Знам, че стрии не се махат, но все пак сигурно има нещо с което да се намалят, да не се виждат толкова, крем, процедура?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт