ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 31]

• 64 574
  • 790
  •   1
Отговори
# 390
 Благодаря ви   , на Водафон  наистина са евтини   , за принцовите острови дали ходя до тях  , като за първо ходене   newsm78  ,  разходката по Босфора е задължителна и  моста вечер  съм гледала снимки е  красиво .  

# 391
  • София
Ако имаш време,посети ПРИНЦОВИТЕ-БЮЮК АДА,
аз винаги ходя до островите, обожавам пътуването
по морето, а и така си почивам от лудото препускане
из Истанбул.Разходката из острова е много приятна.

# 392
Голяма красота е Измир  Heart Eyes

# 393
Голяма красота е Измир  Heart Eyes
Приложи ,при възможност снимков материал  Peace

# 394
Бих, ако съм ходил, ама не съм. От обиколката на Турция днес го погледнах  Laughing

# 395
# 396
Антикварен магазин не намерих на Бакъркьой, но намерих една Беля. Слизайки от метрото, чух и видях жена, която говореше на български и реших, че това е нашата Беля. Снимки по-късно. Дано да са станали и   тези, от къщата на капититан Али, че съм снимала на режим камера.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 00:45 от ASSAMARIS

# 397
Една простотийка от тази вечер. Бях писала преди време за българката Яна, която работи в магазина  за бижута на девер си. Чака бебе и сега не работи. Та нося аз една луканка за нея в магазина и реших да пробвам едни обеци. Говоря с продавачката на руски. В това време Тургай решава да набере по скайпа една мацка от България / с която се запознали пак в неговия магазин/. Заговорихме се с Дени, аз и показвам на камерата обеците и се майтапим. В това време влезли две кифли, които на излизане побързали да споделят с придружителите си, че съм била много проста, защото съм искала да се гледам на лаптопа.

# 398
 Joy Joy Joy Joy Joy Асамарис развесели ме.
На това му викам "умни" моми Wink

# 399
.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 21:48 от Люлин

# 400
Голяма красота е Измир  Heart Eyes
Приложи ,при възможност снимков материал  Peace

Скрит текст:

Пропуснах колоездачната обиколка вчера, но днес съм на линия.

# 401
  • София
Записвам се на опреснителни курсове в темичката, след седмица заминавам за 4ти път Heart Eyes Mr. Green
Последно ходихме през август, но този път ще водя майка ми ( ходила е преди 15-на години на екскурзия и тя там). Ще сме само двете, 3 нощувки; разбира се, без агенции Naughty Hug
Само времето да е хубаво Praynig

# 402
Здравейте, наближава и нашето пътуване (29.05), та бях пуснала тук нашата програмка
Скрит текст:
1-ви ден:
Пешеходна разходка(ако е възможно ще влезем в Синята джамия)
Топкапъ
Св.София
Водохранилището
Разходка с корабче по Босфора
Кафенето от Езел (ако остане време)
Нощна обиколка на истанбул(влиза в пакета)

2-ри ден:
Долмабахче
Таксим
Истиклял
Хотел Пера Палас
Френската улица
Кула Галата

3-ти ден:
разходка до Египетския пазар
Мол Форум

и сега решихме един от двата двореца да отпадне, за да не препускаме, като диви коне 2 дена.Сега дилемата е, кой от двата двореца да посетим?Долмабахче или Топкапъ?Май клоним към Долмабахче.Какво е вашето мнение?Преди няколко мнения някой спомена, че сайта за закупуване на онлайн билети е отворен, но така като гледам още не е.Надявам се да го отворят до нашето тръгване.

Искма да ви кажа, че всички сте прекрасни и с интерес следя темата.

Лек ден.

# 403
  • Варна и...духом на Босфора
 Mr. GreenКакто си и знаех! ТРТ Тюрк се включиха,ама вече в Азия,гледайтее,
в момента са на Баъдат джаадеси,включват и хеликоптера с панорамните снимки!

# 404
  • София
и сега решихме един от двата двореца да отпадне, за да не препускаме, като диви коне 2 дена.Сега дилемата е, кой от двата двореца да посетим?Долмабахче или Топкапъ?Май клоним към Долмабахче.Какво е вашето мнение?

Твърде различни са. На едни хора им е интересно едно, а на други - друго. Долмабахче е типичният дворец, много претрупан според мен, а според други - точно в това му е чара. Топкапъ е нещо уникално, което другаде не може да се види. Там мебели почти няма. Но пък от всяка плочка и орнамент лъха история от векове. Погледни снимки в нета и сама реши какво точно ти се гледа. Ние посетихме Долмабахче сравнително скоро. Не мисля да го посещавам повторно, докато за Топкапъ ми се въртят подобни мисли.  Wink

Бялк, красиво е! А какви невероятни снимки можеха да станат!  Wink Личат си пристрастията ми към фотографията, а не към видеото.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 03:14 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт