КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 513
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
  • Sunshine state
Та той дори не ухае така силно и почти не се усеща.. И да,идеята на стиковете е да не си мокър под мишниците. С малко такива ми се случва да подгизвам,а с този определено е така.  Peace

# 151
  • София
Захар на Сладея. Уж точно сега тече реклама, където казват , че не всяка захар е сладка и точно това се оказва.
Правих орехов сладкиш-почти никаква сладост, като хляб беше. Реших, че може би орехите са надделяли, че е трябвало да сложа повече. Направих онзи ден макарони на фурна и добре, че бях сложила ванилия, иначе нямаше да имат никакъв вкус.

# 152
  • Sunshine state
Аз до сега не съм попадала на захар,която да не е била сладка. Направо невероятно,че я рекламират точно с тази цел,а се оказва такава.  Confused

# 153
Аз пък днес правих сладко със Сладея и стана перфектно. И в началото при правенето на сиропа също се държа добре. В началото на сезона правих сладко със захарта на Фантастико, прозрачен плик с червени букви,  въобще не стана на сироп. Като добавих вода и стана твърда като камък.  Всичката трябваше да я изхвърля. Повече няма да купя от Фантастиковата захар.

# 154
Харесват ми шоколадите Milkinis на Milka. и често съм си купувала от тях.
Последния който купих пак на същата марка, но в кутийка и 8 блокчета обвити.
Отвратителен вкус, не знам кое дете би харесало такова блокче, дори и сладко не се усеща.
В началото си помислих, че така ми се струва, но намерих един от целите шоколади и ги сравних - ами, различни са.  Confused

# 155
  • София
Фантастиковата захар и аз не я харесвам, ужасно е едра и става на буци като я пресипа в кутията.

# 156
На Бони сръбската наденица е гадна Close

# 157
  • Ямбол
На Бони всичко е гадно.

# 158
Като сте на тема захар - аз не харесвам Захира.

# 159
  • Пловдив
а аз - Крина #Cussing out Последният път, в който взех беше пълна с някакви черни боклучета #2gunfire

# 160
Аз вече съм споменавала, че на Крина пудрата захар е ужасна..

# 161
Аз вече съм споменавала, че на Крина пудрата захар е ужасна..

+1
Пълен ужас!

# 162
Имам нов продукт любимец - сирене на Давидково. Изключително блудкаво и тебеширено. Правят ми впечатление и продуктите на карфур в последните месеци - качеството им рязко е паднало за разлика от цената която неприятно нараства.

# 163
Сушените колбаси "Петрохан" на "Орехите". Мазни са и отвън, преди да се обелят. Ръката ми се плъзгаше по ножа от мазнотия докато ги обеля. По принцип този колбас е мазен, но чак толкова не очаквах.
Луканката на "Орехите" е страхотна и затова се реших да опитам и Петрохан, но ...втори път НЕ.

# 164
  • София
Петрохан си е мазничък по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт