КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 490
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Sunshine state
И аз съм така-ям нещо до откат,докато не ми писне,а после не ща да го видя.  Simple Smile
Тежички са и не са за всеки.  Peace

# 136
  • София
Аз нямам такъв проблем. Или слагате много, или точно преди да си облечете дрехата. Моите мъже също прекаляват и тъмните им тениски побеляват под мищниците, а белите пожълтяват. Не можах да ги науча.  no
Не слагам много, но винаги го слагам преди да се облека. Ама като пише, ме е invisible, очаквам да е такъв по всяко време. Mr. Green Никъде не пише, че трябва да се слага в определено време, за да действа.

# 137
  • Варна
Цитат
Точно това сивото станиолено като едно време е два вида. Миналата година в Кауфланд се чудех, защо едното е доста по-скъпо от другото.

На "Милтекс" са и двете,но на по-ефтиното пише смес Peace

И двете не стават,аз ползвам немското,в златиста опаковка,"Маркенбутер".

# 138
Кашкавалът от Била, който е в момента на промоция. Светлинни години от истинския кашкавал е.  Sad

# 139
Аз нямам такъв проблем. Или слагате много, или точно преди да си облечете дрехата. Моите мъже също прекаляват и тъмните им тениски побеляват под мищниците, а белите пожълтяват. Не можах да ги науча.  no
Не слагам много, но винаги го слагам преди да се облека. Ама като пише, ме е invisible, очаквам да е такъв по всяко време. Mr. Green Никъде не пише, че трябва да се слага в определено време, за да действа.
Щом има талк, няма как да не оставя следи, според мен, колкото и "невидим" да е. Аз съм впечатлена от ролон-а на GOSH. Споделям, защото съм имала идентичен с твоя проблем, но откакто го открих този продукт, съм много доволна - никакви следи. И то, без да е необходимо изчакване преди да се облека. Wink

# 140
Никога повече няма да взема Кашкавал Елена  Sick не съм яла по-гадно нещо от това.Освен че е супер мек и след 2 дена в хладилника си сменя вкуса и става кисело горчив ... пълен ужас.Преди години беше много хубав,но са го развалили #Cussing out

# 141
Никога повече няма да купя сашета DYLON Color Catcher and Oxy Stain Remover! Няма такъв боклук просто! Представляват хартиени торбички с някакво прахообразно съдържание. За нещастие, въпросните торбички не издържат на пране, ами се разпадат на парчета, а съдържанието им "плъзва" между дрехите. Резултатът е все едно сте изпрали пакет салфетки и шепа пясък заедно с дрехите си. Торбичката е станала на парчета и те са полепнали по прането ви, а прахът в нея се сипе при всяка извадена дреха. Някакъв кошмар е!

Няма да купя и цветоулавящи кърпички за цветно пране на същата марка. Причината е, че нищо не улавят. Просто един допълнителен парцал в пералнята, който върши по-малко работа от коя да е бяла дреха от чист памук.

Въобще, повече нищо на тази марка не бих купила! Stop

# 142
 ... Нещото, наречено "Шипков мармалад" на фирма ЦИМА '99.
Желе някакво може и да е, но да го лансират като шипков МАРМАЛАД ...  Outta Joint   Close  Close

Та някой ако може да препоръча хубав мармалад, като едновремешния, моля ...

# 143
Сирене от витрините на Вършец - и от 8,50 лв. и от 6,50 лв. - имат отвратителен дъх...Но така е като си правя експерименти и реших да опитам нещо различно, от това което консумирам и съм доволна от години.
Скрит текст:
Освен това нямат никаква информация за хранителни стойности на 100 гр. продукт, а и собственикът се покри като плъх, след като му я поисках.... ooooh!

# 144
Кисело мляко на Clever 3.6 % ,разбира се от Била.Толкова отвратително нещо няма.То е нещо като пихтия без вкус.Забравям изобщо за цялата марка Clever.

# 145
  • Sunshine state
Киселото им мляко наистина е пълен боклук,но имат много хубави продукти с тяхната марка.  Peace

# 146
Купих сирене крема на Clever да правя чийзкейк! За първи път си позволявам, а сега с това мляко малко се притесних. Да не си прохабя продуктите, да ходя ли за друго докато не съм го почнала? Simple Smile

Та някой ако може да препоръча хубав мармалад, като едновремешния, моля ...

Хармоника имат шипков мармалад , може да опиташ. По принцип вече няма като едновремешния, но се надявам този на Хармоника да е такъв.

# 147
  • Sunshine state
На мен крема сиренето им ми харесваше/поне преди,че не съм пазарувала в Билла отдавна/.
Аз няма да купя повече стик п-в изпотяване на Нивея Стрес Протект-не предпазва изобщо,а аз не съм от много потящите се.  Rolling Eyes

# 148
  • София
на хармоника шипковия мармалад е ужасен.

# 149
  • Пловдив
На мен крема сиренето им ми харесваше/поне преди,че не съм пазарувала в Билла отдавна/.
Аз няма да купя повече стик п-в изпотяване на Нивея Стрес Протект-не предпазва изобщо,а аз не съм от много потящите се.  Rolling Eyes

Аз използвам този стик сега, използвала съм и течността - в едно стъклено шише с пулверизатор.Според мен идеята не е да спрете да се потите, защото това няма как да стане, а да не мирише лошо."Нервната" пот, както аз я наричам понякога е с доста силна и неприятна миризма и според мен затова са тези "стрес-протект".Доволна съм, дори и след 10 часов работен ден миризмата е на чисто и свежо под мишниците.

Общи условия

Активация на акаунт