КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 327
  • 732
  •   1
Отговори
# 120

Sneji_223, зачеркни цялата фирма от списъка си с производители, на които да бъдеш клиент - това е съвсем приятелски съвет. Моя близка приятелка беше техен служител и имам информация от първа ръка за начина на работа там. Не се занимавай, само това ще ти кажа! Hug

Благодаря, Windy, аз се отказах, къде ти нерви и за това, но реших да предупредя, поне и други хора да не се набутват излишно...

Ако пазиш касовите бележки, би могла да се обърнеш към КЗП. Не знам дали ще помогнат, но може да опиташ!

# 121
Включвам се отново с едни Белени домати с магданоз на "Мисота" - бяха толкова обелени, колкото пресните, които се продават на пазара... Тотална гнусотия! Играх си доста, за да ги обеля наистина, преди да ги ползвам. Никога повече няма да взема нещо на тази марка!

Ето такива бяха:

# 122
Реших да си купя боза със захар от Лидъл, че и два пъти. Първият път си помислих, че е случайност киселия вкус (излях я в канала), но втория път тя си беше бомба, а срока но годност изтичаше след 3 дни.
Е, няма да си купя вече такова нещо дори и от друг магазин.

От другите продукти на Лидл съм доволна, редовно си купувам кисело мляко  4,5%масленост и краве масло.

# 123
Никога повече нещо с марката Keenwell !
Имам антицелулитен гел и ексфолиант от една серия,и са просто ОТВРАТИТЕЛНИ!
Скъпи са,а не знам защо,няма ефект от употребата,миризмата е УЖАСНА  #Cussing out
Скрит текст:
Скрит текст:

# 124
Здравейте,
закупих спален комплект от този сайт:
http://luxbelio.alle.bg/

В момента се рекламират доста активно във фейсбук, затова искам да ви предупредя, че продукта е изключително ниско качество и не отговаря на описанието. Размерите са с по 20-30см орязани от описаните. Също така има и дефекти.

Наистина за сатенени чаршафи, и то маркови, цената изглежда много добра и се подлъгах. Моето предположение е, че това са бракувани стоки.

# 125
  • Sunshine state
Няма да купя повече стик на Rexona Crystal clear pure-пише,че не оставя бели следи,има и надпис "invisible",но оставя и то доста.  Rolling Eyes
Ето го и него:

# 126
  • София
Досега не съм попаднала на дезодорант invisible, който да не оставя петна. Не знам как го постигат, но винаги имам следи като от талк по дрехите.

# 127
  • София
Досега не съм попаднала на дезодорант invisible, който да не оставя петна. Не знам как го постигат, но винаги имам следи като от талк по дрехите.

Скрит текст:
Dove и Sanex не оставят /поне при мен/.

# 128
  • Пловдив
+1
Dove също ми оставя бели следи по дрехите.

# 129
  • оттам, откъдето започва България
Няма да купя повече стик на Rexona Crystal clear pure-пише,че не оставя бели следи,има и надпис "invisible",но оставя и то доста.  Rolling Eyes
Ето го и него:

Аз също го ползвам, но за да не стават такива грешки си го слагам поне половин час преди да се облека и не ми остава по дрехата, с която ще излизам.

# 130
  • Sunshine state
Освен първата ми работа след като изляза от баня е да си сложа стика.. Друг начин не виждам. Благодаря за съвета.   bouquet

# 131
+1
Dove също ми оставя бели следи по дрехите.

Да, и на мен и рексоната и дав ми оставян петна.

# 132
Аз нямам такъв проблем. Или слагате много, или точно преди да си облечете дрехата. Моите мъже също прекаляват и тъмните им тениски побеляват под мищниците, а белите пожълтяват. Не можах да ги науча.  no

# 133
  • Sunshine state
Виждам,че по някои теми се хвалят,но не бих купила отново луканковите кренвирши на 'Кен'-много мазни и с един изкуствен пушен вкус.  Rolling Eyes Стана ми ужасно тежко от половин такъв и после цяла нощ не можах да спя от тежест в стомаха. Мъжът ми си изяде неговите 2бр,но и той не иска да купувам повече от тях.

# 134
Аз ги хвалех, но от 2-3 пъти им се наситих.  no

Общи условия

Активация на акаунт