Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за маслото от Ведро на Пенни?
Какви са мненията за киселото мляко Pilos от Lidl?
Какви са мненията за маските за коса с мед и мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за маслото от Ведро на Пенни?
-
Какви са мненията за киселото мляко Pilos от Lidl?
-
Какви са мненията за маските за коса с мед и мляко?
Мненията за маски за коса с мед и мляко са смесени. Някои потребители съобщават, че ефектите им са по-малко впечатляващи, отколкото се надяват, докато други се радват на резултатите. Важно е да запомните, че реакцията на косата може да варира в зависимост от нейния тип и индивидуалните предпочитания.
-
Какви са отзивите за киселото мляко Olympus с 2% масленост?
-
Какви са мненията за шоколадите на марката Svoge?

. Татко му реши да го прави и да не ходим пак да се обясняваме и да правим рекламации. Да, ама се оказа доста трудно, мястото не позволява лепене, правихме 1000 опита. Няколко месеца го закрепвахме за няколко часа, после надуваме наново и така. Сега пак е скъсан - по същия начин, само че на друго място. Е, нямам нерви! Какви са тези боклуци, струваше 80 лв на промоция! За информация - синът ми е 10 кг и само той влиза вътре! Няма данни за производител на кутията, само пише "Произведено за Метро". Даваш сума пари за нещо, чието предназначение е да се скача и да издържа, а то не сме го ползвали и 2 седмици в здрав вид. Няма и какво да направиш! Така че - не купувайте от Метро, не за първи път оставам разочарована от качеството на продуктите там
Прекомерно голямо количество боклуци
При рекламация, отказаха да ми върнат парите, защото чаршафите били разопаковани и изпрани ...?!?! Интересно, ако се бях обринала, дали нямаше да ме питат защо не съм ги изпрала преди това. Цялата им стока е видимо боклук, така че, аз и познатите ми зачеркваме тези магазини.