КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 320
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Mediterraneo
Да, изобщо Как ви хрумва да си купувате плодови бири, радлер ариани, с вкус на вишни и лайна, с извиненения? Не менделеевата таблица, нещо много по-лошо има вътре; пък на всичкото отгоре – и по0-скъпа от обикновената, също достатъчно натъпкана с консерванти бира. А е такива, дето хем искат да пият бира, хем не им стиска, че им горчало, позволят производителите да правя подобни помии, с извинение
Вкъщи не пием бира (обикновена). Не обичаме и двамата.
Мъжът ми понякога си взима плодова и я ползва за безалкохолно (1-2 пъти в месеца с компания)  Simple Smile

Ей така пък ни хрумва Simple Smile

И на нас така ни хрумва. Изключително рядко пием бира изобщо, но ето снощи изпихме литър плодова. За кеф на калинките.

# 106
  • Пловдив

на мен пък ми хареса  Laughing

# 107
Ау, специално тази е отврат  Sick

# 108
Новият Нести -череша ! Има вкус по-скоро на някакво изветряло степче , отколкото на череша .  Tired

Защото не е точно череша, а цвят на череша  Simple Smile.

# 109
  • Пловдив
Кайма от Лидъл.Купувала съм многократно от тяхната, в пластмасовата тарелка, не беше лоша.Но последния път каймата беше пълна с жили, горчеше на вкус и имаше дъх на дроб.Отврат.А според печата беше с максимално дълъг срок на годност, т.е. предполага се, че трябва да е прясна.Все повече се разочаровам от тази верига.

# 110
Киселото мляко също е отврат. Само вода е.

# 111
Кисело мляко си купувам само от Лидл и съм доволна. Зависи от кое си купила, Чуден не харесвам.
Кайма съм вземала хубава.Може да е до пратида. Скоро си купих свинско месо за готвене и е си беше прекрасно.

# 112
  • София
Вече не купувам никакви салати тип Снежанка,а използвам само цедено кисело мляко.Определено по-добър вариант и вкус.
Не купувам вече и крилца от витрината в Кауфланд,Овча купел.Последният път ми миришеха на белина и бяха много странни на пипане.Незнайно с какво са ги обработвали,на външен вид си бяха повече  от добри  Sick

# 113
Ноември месец кпихме на малкия надуваем батут от Метро. На него пише Jump-o-lene. На втория ден се скъса (на място, където страните са хванати за основата). Върнахме го, взеха го, предложиха да ни върнат парите, или да вземем нов. Взехме нов, защото на малкия много му хареса. Нямаше и 2 седмици и се скъса на същото място  newsm61 . Татко му реши да го прави и да не ходим пак да се обясняваме и да правим рекламации. Да, ама се оказа доста трудно, мястото не позволява лепене, правихме 1000 опита. Няколко месеца го закрепвахме за няколко часа, после надуваме наново и така. Сега пак е скъсан - по същия начин, само че на друго място. Е, нямам нерви! Какви са тези боклуци, струваше 80 лв на промоция! За информация - синът ми е 10 кг и само той влиза вътре! Няма данни за производител на кутията, само пише "Произведено за Метро". Даваш сума пари за нещо, чието предназначение е да се скача и да издържа, а то не сме го ползвали и 2 седмици в здрав вид. Няма и какво да направиш! Така че - не купувайте от Метро, не за първи път оставам разочарована от качеството на продуктите там  Sad

# 114
Не е до Метро, а до самия батут Simple Smile
Ние имахме такъв, когато синът ми беше малък. Е по същия начин се сцепи на 2рата седмица. Как ли не пробвахме да го лепим - не става.
Та такива обемни надувки вече не купувам Simple Smile

# 115
Не знам, някак си не мога да се примиря, че купуваш нещо, колкото и да струва, ползваш го по предназначение и то не става за това, за което е създадено. И няма какво да направиш, продават си боклуците хората и изобщо не им пука, че продуктът им не става. Нали има хора да купуват! Просто нямам думи, а как се вадят сертификати за подобни продукти... сами да си направим сметката  Simple Smile

# 116
Не знам, някак си не мога да се примиря, че купуваш нещо, колкото и да струва, ползваш го по предназначение и то не става за това, за което е създадено. И няма какво да направиш, продават си боклуците хората и изобщо не им пука, че продуктът им не става. Нали има хора да купуват! Просто нямам думи, а как се вадят сертификати за подобни продукти... сами да си направим сметката  Simple Smile
До това води прекомерното предлагане  Wink Прекомерно голямо количество боклуци  Outta Joint

# 117
Здравейте,

Да споделя, че сглупих да си купя чаршафи от магазини Цезар и Клеопатра! Пълен боклук, уж от  100% памук, ама друг път! И след две пранета, продължаваше да тече боя от тях, още не мога да си измия пералнята, камо ли да спя в такова нещо  #Crazy При рекламация, отказаха да ми върнат парите, защото чаршафите били разопаковани и изпрани ...?!?! Интересно, ако се бях обринала, дали нямаше да ме питат защо не съм ги изпрала преди това. Цялата им стока е видимо боклук, така че, аз и познатите ми зачеркваме тези магазини.

# 118
Здравейте,

Да споделя, че сглупих да си купя чаршафи от магазини Цезар и Клеопатра! Пълен боклук, уж от  100% памук, ама друг път! И след две пранета, продължаваше да тече боя от тях, още не мога да си измия пералнята, камо ли да спя в такова нещо  #Crazy При рекламация, отказаха да ми върнат парите, защото чаршафите били разопаковани и изпрани ...?!?! Интересно, ако се бях обринала, дали нямаше да ме питат защо не съм ги изпрала преди това. Цялата им стока е видимо боклук, така че, аз и познатите ми зачеркваме тези магазини.

Sneji_223, зачеркни цялата фирма от списъка си с производители, на които да бъдеш клиент - това е съвсем приятелски съвет. Моя близка приятелка беше техен служител и имам информация от първа ръка за начина на работа там. Не се занимавай, само това ще ти кажа! Hug

# 119

Sneji_223, зачеркни цялата фирма от списъка си с производители, на които да бъдеш клиент - това е съвсем приятелски съвет. Моя близка приятелка беше техен служител и имам информация от първа ръка за начина на работа там. Не се занимавай, само това ще ти кажа! Hug

Благодаря, Windy, аз се отказах, къде ти нерви и за това, но реших да предупредя, поне и други хора да не се набутват излишно...

Общи условия

Активация на акаунт