КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 248
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
Реших да заложа на българското. Купих си тоалетна хартия Белана, уж с мирис на череша. Е, повече няма да си купя. Прекалено е тънка, а за тази цена може да се купи много по-добра.

# 91
Никога повече няма да си купя сух шампоан на Shauma, отвратителен...След като се напръска от косата ти започват да падат бели отломки и нямат махане, стоят като пърхут, ужас...Този път нямах ДМ наблизо, защото си купувах от този на Балеа там, та влязох в Лили и взех този боклук на Шаума, но никога повече!

# 92
Аз никакъв шампоан на Шаума не купувам  Naughty

# 93
Чай "Утро" на Биопрограма. В детската градина си спомням, че ни правеха такъв за закуска. Да, но вече няма нищо общо с предишния вкус.

# 94
  • София
Паста за зъби max white one. Този син цвят няма измиване от мивката.  ooooh! Направо е като боя.  Rolling Eyes Ужасна работа! Всеки ден търкам като замаяна.  Crazy

Скрит текст:

# 95
  • София
Никога повече няма да купя памук от Кауфланд: Blanchette B. Пише, че е 100% памук, ама не е!  Sad

Ако е 100% памук, то тогава има и някакви добавки.......не ми харесва!

# 96
  • Пловдив
Ужасен вкус  Sick

# 97
  • Sunshine state
Аз винаги се чудя на тези,които пият и харесват плодовите бири,но има хора с всякакъв вкус.

# 98
  • in Wonderland
Новият Нести -череша ! Има вкус по-скоро на някакво изветряло степче , отколкото на череша .  Tired

# 99
  • София
Аз винаги се чудя на тези,които пият и харесват плодовите бири,но има хора с всякакъв вкус.
На мен нормалната бира ми е горчива и не я харесвам. За сметка на това с удоволствие си пийвам лимонова. Grinning

# 100
  • Пловдив
Като любител на бирата да си кажа и аз - с вкус на грейпфрут много ми харесва, но ако сравните етикетите отзад на нормална и плодова бира - на плодовата е изредена Менделеевата таблица.Затова спрях да купувам въобще.

# 101
И аз като вас-шампоани ШАУМА никога,каквито и да са,пърхот страшен  #2gunfire

# 102
  • София
Извинявай,ама за цените,на които продават абсолютните си боклуци,можеш сигурно и ти салам от чисто месо да си направиш.Дерат кожи за малко оцветен соев протеин с подправки,който им излиза сигурно почти без пари. Абе съвсем ни направиха вече на балами. Трябва да ги забранят всички фирми и фирмички за млени продукти и колбаси и да оставят само по 1-ама да е яко контрол. Железни мерки трябват с тия боклуци канцерогенни.  Sick Напоследък само се нервя и ядосвам и ще обявя бойкот на всичко-само боб,леща и картофи ще ядем.  Crazy  Laughing
Хехе, привет. Не мога да се сдържа: Искахме Пазарна Икономика: Еееееееето пазрната икономика.
Забрави да "забраняват фирми" Simple Smile

Да, изобщо Как ви хрумва да си купувате плодови бири, радлер ариани, с вкус на вишни и лайна, с извиненения? Не менделеевата таблица, нещо много по-лошо има вътре; пък на всичкото отгоре – и по0-скъпа от обикновената, също достатъчно натъпкана с консерванти бира. А е такива, дето хем искат да пият бира, хем не им стиска, че им горчало, позволят производителите да правя подобни помии, с извинение

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 17:19 от AnMary

# 103
Да, изобщо Как ви хрумва да си купувате плодови бири, радлер ариани, с вкус на вишни и лайна, с извиненения? Не менделеевата таблица, нещо много по-лошо има вътре; пък на всичкото отгоре – и по0-скъпа от обикновената, също достатъчно натъпкана с консерванти бира. А е такива, дето хем искат да пият бира, хем не им стиска, че им горчало, позволят производителите да правя подобни помии, с извинение
Вкъщи не пием бира (обикновена). Не обичаме и двамата.
Мъжът ми понякога си взима плодова и я ползва за безалкохолно (1-2 пъти в месеца с компания)  Simple Smile

Ей така пък ни хрумва Simple Smile

# 104
  • Пловдив
Имаше навремето една лимонена Туборг Heart Eyes Ми страхотна си беше...
Когато и БГ производителите пуснаха на пазара плодова бира много се зарадвах... Е да, ама не - то това бетер безалкохолно...
Затова сега си пия Туборг и в чашата си изстисквам лимонче Mr. Green Хем вълка сът, хем агнето цяло hahaha

Общи условия

Активация на акаунт