КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 628
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Вакумирано сирене Била-разпада се,кисело е....това изобщо не е сирене
Ориз Clever пак от Била-защо изобщо пише , че това е ориз,това са някакви отпадъци и стърготини
Сушени сини сливи от Лидъл-дори са опасни според мен,целите лъщят и са меки,от близък,който се занимава със сушени плодове знам,че хубавите сушени сливи трябва да не са кисели и да не блестят,това значи ,че са страшно много обработвани и независимо от вкуса са дори опасни за здравето
По тези и други поводи се чудя какви боклуци допускат и ние самите допускаме да ядем Cry,няма никакъв контрол в тази държава #2gunfire #Cussing out

# 301
  • оттам, откъдето започва България
Е, за другото не знам, ама сушените сливи от Лидл са ми любими. Няма друг такъв вкус.  newsm26 То в днешно време кое ли не е обработено.

# 302
Повече не бих купила вафли Марица,независимо какъв вкус.Излъгах се да купя от Триумф Вафли Марица лешник,изобщо не са сладки,оставят гадно чувство в устата

# 303

shokoladena_bg  , имам домашно приготвени сини сливи и да лъщят си ... не съм им слагала нищо само са напръскани със захарен сироп . /Сама съм ги сушила и сливите са домашни от нашата градина ,освен във водата и захарта другаде химикали не знам да може да има./
  Тези от Лидъл не съм пробвала и не мога нищо да твърдя -имат си опаковка и там винаги е описано съдържание. При промишлено произведени продукти има разни Е-та .

# 304
Сирене " Бор-Чвор"- отвратително солено и освен това има някакъв странен, химически вкус.......

# 305
Сирене " Бор-Чвор"- отвратително солено и освен това има някакъв странен, химически вкус.......
И мляко-прясно и кисело - пълна отврат!
 Sick

# 306
  • София
Бях взимала преди доста време кисело мляко от тях и си беше нормално, не забелязах нито да е страхотно, нито гадно. Но преди месец бяхме на село, в магазина само тяхно кисело мляко. Беше желирано, чак се тресеше. Такова нещо не бях виждала досега, изсипах го в една купа и то си се люлееше като желе.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 23:32 от Ирайн

# 307
  • Sofia, Bulgaria
Студените чайове Нести. Преди ги харесвах, но откакто ги направиха уж по-полезни са ми супер блудкави и безвкусни. Все едно пия разтворимо сокче.
Нищо от марката "Народен" не купувам също, а не е като да не съм и давала шанс. Каквото и да съм си взимала не е струвало.

# 308
  • Пловдив
Абсолютно подкрепям мненията за продуктите на Борчвор, отвратителни са и цедено мляко се излъгах напред да купя, имаше много странен мирис на хапче  Sick

# 309
да и аз забелязах че на Бор-Чвор им развалиха още повече млеката  Confused за марката Народен и саламите са развалили и колбасите,каймите  Sick

# 310
  • София
Че кога каймата на марката Народен е била читава? При цената, на която се продава, не виждам как може да има изобщо някакво месо в нея. Колбасите и те ми се струват същата стока.

# 311
  • София
У дома нищо не купуваме с марката Народен.

# 312
  • област Софийска
Краве сирене на Маджаров в кутия от 900 гр. По принцип никога не съм имала оплаквания, обожавам сиренето им и за пръв път попадам на такава гадост. Това беше с отвратителен мирис и направо горчеше. Директно го изхвърлихме. Имайки предвид цената, яко се набутахме. Определено отпада от списъка на любимите ми храни, повече няма да купя, а беше любимото ми сирене.

# 313
  • Пловдив
Детска лютеница Дерони - този път яко си люти.Поне ще влезе в употреба и таткото ще я изконсумира.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт