КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 125 642
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Този от Любек не съм го опитвала, гледах някакво предаване само. Имам предвид нашият, родният, едновремешният.

# 571
Там имат музей на марципана. Това си е тяхно кулинарно изобретение. Опитах го, няма нищо общо с познатия ни стар марципан, но си предпочитам шоколада.

Излязохме от темата ooooh!

# 572
  • София
Ooo, марципанът в Любек е несравним.  Heart Eyes

Скрит текст:
Обикновено от шоколадите хапваме Линд или Heidi, но съм пристрастена към Niederegger.  Crazy

С две думи "Своге" не струват. Naughty
Явно вкусове различни. Колежката ми много го харесва и го хвали. Изнасяли в чужбина и т.н., но явно не са постигнали вкус.  Sick

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 23:55 от missence

# 573
  • Пловдив
Е да де, изнасят ама в чужбина цената му е 0.40$ дори наскоро това някъде се коментираше...

# 574
Може шоколада произвеждан за износ да е с друг стандарт и този за нашият пазар  различен. 
 По време на соц.-а беше така - за износ се правеха по -качествени неща.
 Например бракувани партиди с лъскави етикети и опаковки са пускани и тук Grinning
 Шоколад "Своге " не съм купувала поне от 10 годни - откакто стана със "швейцарско качество "Grinning

# 575
Aspasia Fantasy Kiwi orange повече няма да купя !

# 576
Ловджийска наденица и наденица с чубрица на Маджаров -   Naughty  - никога повече. Имах неблагоразумието да затопля ловджийската във фурната, такава воня се вдигна .......аз даже не я опитах, но ММ / който по принцип е добро "прасенце"/ се произнесе категорично да не купувам повече от това недоразумение. Наденицата с чубрица не посмях да е сложа в боба който готвех, а я нарязах отделно - ядеш и в устата ти след преглъщане   все едно че имаш лой полепнала по зъбите и от вътрешната страна на бузите.

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 12:46 от Glamur

# 577
Aspasia Fantasy Kiwi orange повече няма да купя !

А това какво е ?  Thinking.

# 578
# 579
  • The Vampire City
Аз като цяло нищо повече Aspasia няма да купя. След първата чаша, цялото шише замина на боклука. Ужасно беше.  Sick

# 580
Аз като цяло нищо повече Aspasia няма да купя. След първата чаша, цялото шише замина на боклука. Ужасно беше.  Sick
Peace и от мен един голям минус

# 581
  • Варна

Ами то в заглавието е закодирано, че е с аспартам...няма как да е хубаво. И аз съм ги пила, кофти са.

# 582
Ух, явно е много кофти.... Толкова категорични негативи за един продукт скоро не сме събирали. Благодаря за снимката   :bouquet.

# 583
Доколкото видях пише стевия на него и ако е подсладен с такава каквато аз взех за подсладител определено ще е гадно .
Скрит текст:
това чудо го купих и пробвах с един чай ,ама нали и чая беше нов и обвиних първо чая . После и в кафе сложих ,ами отврат е .
Може други подсладители със стевия да не са такива -ама този ме отказа вовеки веков  Joy

# 584
Стевия и на мен не ми се понрави. Само веднъж опитах и беше в някакви малки дълги пакетчета, като захарчетата за кафе.
Добре е, че е показан продуктът, та и част от съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт