КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 175
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Много се разочаровах от шоколадовите бисквитки Руми (на Победа), бяха ми любимите шоколадови бисквити, а сега са променени. Изобщо вкуса им не е същи, да не говоря че ми миришат на Нескуик, имат много по блудкав цвят и шоколадовата глазура е по на тъничко  Mr. Green  При всички положения най разочарована съм от вкуса и спирам да ги купувам, ще си търся други хубави шоколадови бисквити  Rolling Eyes

# 31
И на мен ми харесва млякото Пилос. Peace

За млякото - не знам, но маслото пилос повече няма да го пипна. Последното, което от купих от лидъл беше мухлясало, зелено и миризливо. Опитах са махна горния слой тъй като ми трябваше спешно, но и отдолу беше същото. Доволен съм от верея.

# 32
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Прясно мляко на Чех в найлонови пликчета. Трайност до 29,04 . Воднисто и горчиво.

# 33
Прясно мляко на Чех в найлонови пликчета. Трайност до 29,04 . Воднисто и горчиво.

"Чех" отдавна са ми в черния списък. Нищо тяхно не купувам. Боклучки са! Sick

# 34
  • Ямбол
.... маслото пилос повече няма да го пипна. Последното, което от купих от лидъл беше мухлясало, зелено и миризливо. Опитах са махна горния слой тъй като ми трябваше спешно, но и отдолу беше същото. Доволен съм от верея.
Само такова масло купувам вече. Супер си е. Никога не е било мухлясало. Не съм ползвала това верея, обаче в българските масла има много вода, сол и маргарин.

Много подозрителна регистрация, само с едно мнение и само за маслото.

# 35
  • софия
Хляб от Уни пек. На 4тия ден беше мухлясал. (Не се разпростирайте в съвети как хлябът, ако се държи в хладилника ще изкара поне месец. Има и нормален хляб, който изсъхва, а не мухлясва.  Peace)

# 36
Вчера си взех от ДМ крем за лице с автобронзант, мацнах си даже на ръката, всичко супер, после като излязох от магазина си помирисах ръката и миришеше леко гадно, но както и да е, реших че си въобразявам. И вече днес беше голямото фиаско с този крем. Намазах се, готова да се превърна в бронзова богиня, нооо вместо това аз се превърнах в рак, докарах изгорял ефект и то за минути и за капак миризмата се оказа още по-ужасна. Два пъти си мих лицето и провертрявам стаята, защото миризмата е повече от отвратителна.
  И ето го великият крем, който не пропоръчвам на абсолютно никого!!!!

# 37
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Вчера си взех от ДМ крем за лице с автобронзант, мацнах си даже на ръката, всичко супер, после като излязох от магазина си помирисах ръката и миришеше леко гадно, но както и да е, реших че си въобразявам. И вече днес беше голямото фиаско с този крем. Намазах се, готова да се превърна в бронзова богиня, нооо вместо това аз се превърнах в рак, докарах изгорял ефект и то за минути и за капак миризмата се оказа още по-ужасна. Два пъти си мих лицето и провертрявам стаята, защото миризмата е повече от отвратителна.
  И ето го великият крем, който не пропоръчвам на абсолютно никого!!!!

По-напред писах точно за "събратчето" му за тяло със същата адска миризма   ooooh!

# 38
Шоколадите на Своге и по специално този с лешници.Бях в чужбина преди време в командировка,6 месеца го "сънувах"  Mr. Green,и прибирайки се-нова опаковка и нов вкус-ОТВРАТ  Sick

# 39
Шоколадите на Своге и по специално този с лешници.Бях в чужбина преди време в командировка,6 месеца го "сънувах"  Mr. Green,и прибирайки се-нова опаковка и нов вкус-ОТВРАТ  Sick

Олеле, добре, че каза! Днес го гледах и му се чудех. Хубаво, че не взех. Оставам фен на "Lindt"! Peace

# 40
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък не харесвам маслото на Верея - винаги е едно меко и гадно. Истинското масло не трябва да е с консистенцията на маргарин и да мирише на вкиснато. Маслото Пилос мирише винаги свежо и е много вкусно. Последно го ползвах за Великденските козунаци, ухаеха страхотно на масло. За водата няма да коментирам, че ми се е случвало масло така да пука при топене на котлона, че все едно вулкан изригва - представете си колко вода има в него. Обаче не помня марка, беше някакво българско от тези в сивите станиолени опаковки, приличащи на тези, в които опаковаха едновремешното масло.

# 41
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Краве масло Елена. Твърдо е , но лично на мен не ми мирише на хубаво усеща се дъх на гранливо.

Знам, че при кравето масло трябва да се гледа съотношението % на масленност и вода.
Това за топенето на котлона ми е до болка  познато. Имах два месеца белези от изгоряло по ръцете.
 Точно това сивото станиолено като едно време е два вида. Миналата година в Кауфланд се чудех, защо едното е доста по-скъпо от другото.

Връщам се назад в темата да прочета от къде го вземате това Пилос, че и аз да си купя.
Не съм била в България цяла година, та сега тръгвам отново по мъките и проблемите с пазаруването.

Няма да купя растителен кашкавал за пица голям правоъгълен калъп.

# 42
  • до най-прекрасния мъж
Краве масло Елена. Твърдо е , но лично на мен не ми мирише на хубаво усеща се дъх на гранливо.

Знам, че при кравето масло трябва да се гледа съотношението % на масленност и вода.
Това за топенето на котлона ми е до болка  познато. Имах два месеца белези от изгоряло по ръцете.
 Точно това сивото станиолено като едно време е два вида. Миналата година в Кауфланд се чудех, защо едното е доста по-скъпо от другото.

Връщам се назад в темата да прочета от къде го вземате това Пилос, че и аз да си купя.
Не съм била в България цяла година, та сега тръгвам отново по мъките и проблемите с пазаруването.

Няма да купя растителен кашкавал за пица голям правоъгълен калъп.
Маслото Пилос го купувам от Лидл, то само там го има така или иначе, защото е марка, която произвеждат за тях.

# 43
Растителният кашкавал от всякакъв вид и разфасовка са отвратителни. Sick
Включително и един немски, купен наскоро-нарязан за сандвичи.

# 44
  • Mediterraneo

Май производителят е нов. Спрях да ги купувам и аз, а бяха любимите ни шоколади на приемлива цена. Сега цената е друга, грамажът е намален, вкусът е нищо общо с предишния. Да си го ядат!

Общи условия

Активация на акаунт