КАКВО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА КУПЯ - тема 6

• 124 855
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Имам АД и нямам проблем ,явно си е индивидуално.

# 691
  • София
Имам АД и нямам проблем ,явно си е индивидуално.

Да, вероятно си права, но аз лично не бих повторила покупката.

# 692
  • Sunshine state
В тази връзка да кажа -повече никога шампоани Сайъс за обем и Хед енд Шолдърс Класик няма да купя. Косата сякаш не си я мил,а я мия всеки ден от години. Омазняват ужасно.  Rolling Eyes

# 693
Аз пък само Сайъс ползвам- редувам ги и съм пробвала всички. Много съм си доволна, ММ също ползва, но мъжките. Виж за хед енд шолдърс съм съгласна и на мен не ми харесва, на електризирва ми се косата от него.

# 694
В тази връзка да кажа -повече никога шампоани Сайъс за обем и Хед енд Шолдърс Класик няма да купя. Косата сякаш не си я мил,а я мия всеки ден от години. Омазняват ужасно.  Rolling Eyes

Аз търся шампоан, който омазнява косата. Моята сигурно и един месец да не я измия, няма да и личи. Суха и гадна до безобразие и няма оформяне нито с кристали, нито с нищо..вечно стърчи накъдето си иска ooooh! Та ако тези омазняват, ще ги купя, въпреки че темата е, какво не бихме купили  Laughing

По темата -  козметика на Хималая никога няма да си купя вече. И кашкавал Мина(от Кауфланд е купен, няма да повторя тази грешка)  Sick

# 695
аз пък харесвам на Сайъс за боядисана коса.страхотно ми седи косата,но за обем много ми я омазняваше  Crossing Arms а пък Хенд енд Шаудърс ми правеше хубава косата,само дето беше наелектризирана и ме сърбеше цялата глава и ми излезе пърхут,както на мен така и на ММ  ooooh! ooooh!

# 696
Скрит текст:
В тази връзка да кажа -повече никога шампоани Сайъс за обем и Хед енд Шолдърс Класик няма да купя. Косата сякаш не си я мил,а я мия всеки ден от години. Омазняват ужасно.  Rolling Eyes

Аз търся шампоан, който омазнява косата. Моята сигурно и един месец да не я измия, няма да и личи. Суха и гадна до безобразие и няма оформяне нито с кристали, нито с нищо..вечно стърчи накъдето си иска ooooh! Та ако тези омазняват, ще ги купя, въпреки че темата е, какво не бихме купили  Laughing

По темата -  козметика на Хималая никога няма да си купя вече. И кашкавал Мина(от Кауфланд е купен, няма да повторя тази грешка)  Sick
Само със шампоан няма да стане, вземи си и някоя маска за изтощена коса, те са доста мазни. На Балеа има един много хубав шампоан с масла, на Дав също, заедно с маска.  Peace

# 697
  • Sunshine state
Моята коса също е суха в краищата и по дължината, понеже се изскветлявам, но шампоанът не я подхранва,а я степва и става гадно омазнена. В тази връзка съм доволна от балсама на Дав интензив кеър - идеално ми подхранва косата.  Peace

# 698
Аз се отказах от Уош енд го, защото също получих сърбеж по скалпа и някак не измива като преди. Като цяло се насочих към шампоани паралелен внос от немасовите марки. Сега съм с един френски и е много добър. Относно флуидите за коса - фризьорката ми предложи този и съм  много доволна. Прави страхотни къдрици - дори не го фиксирам с дифузер. Косата ми е чуплива и с него става супер ефект.
http://malena-shop.bg/kosa/una-sculpting-glaze-f6-hold-skulpting-glaz.html

# 699
Докато сме на темата с шампоаните, повече няма да купя Shauma fresh it up! Зеления за обем ми беше харесал и реших да взема този понеже е за мазни корени и сухи краища/по-принцип за моя тип коса/, но повече няма да повторя, защото наистина е ЗА, а не СРЕЩУ.  Close

# 700
Продуктите на Мина са пълен боклук.Веднъж се излъгах и купих от топеното им сирене на черво,ужас Sick.Дори нямаше никакъв вкус..и замина в кофата.Кой знае с колко сухо мляко и други подобни гадости е натъпкано.

# 701
Този Шаума фреш ит ъп не съм го ползвала.иначе съм доволна от всичките им шампоани без черният с зелената капачка много ми омазняваше косата.бях купила на Балнеа не помня за каква коса с кайсията дето е и се изчесах от него.и аз не харесвам Уош енд Го не ми се измиваше хубаво косата и седеше сплескане все едно не съм я мила  #Crazy

# 702
Syoss Балсам KERATIN HAIR PERFECTION - косата ми е суха - мия я веднъж на седмица. Но ефектът на този балсам е такъв, че ми се иска да я измия отново веднага - стои мръсна, на клечки, все едно не съм изплакнала балсама от косата ми   Confused

Скрит текст:

# 703
  • волно калдъръмче
Кашкавал Бор Чвор

Продуктите на Мина са пълен боклук.Веднъж се излъгах и купих от топеното им сирене на черво,ужас Sick.Дори нямаше никакъв вкус..и замина в кофата.Кой знае с колко сухо мляко и други подобни гадости е натъпкано.
Ако въобще има мляко.

# 704
Като сме на тема шампоани да спомена, че аз не съм доволна от шампоан Денис с плацента - прави ми косата сплъстена, все едно не е мита.

Общи условия

Активация на акаунт