Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 856
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Там някъде
Добро утро!!! Sweetpie роклята е уникалнааааа и ти стои страхотно  Heart Eyes !!!!
Аз снощи почти не можах да спя като хората - голямо въртене, голямо обръщане и болки в пубисната кост..... На предната ЖК док каза, че това е нормално, разширявам се. Пробвах с възглавница между краката и временно има облекчение, но само временно.... Ама какво пък - още малко остана ще стискам зъби!
Тези дни ще поръчаме кошарата и един по-малък скрин. Не е точно това, което исках (за скрина), но като не разполагаме с повече място в спалнята и това ще свърши работа! Хубав ден, момичета!

# 316
Добро утро!
Много сте изписали, не мога да ви изчета. Ние отсъствахме по празниците - докато обиколим роднините, от софра на софра.....Вчера изпратих мъжо и детето сутринта и като легнах - до 15,30 сън. Много се скапах от пътуване и гостуване. Мислех и днес да мързелувам, но ще идват майстори, да ми поставят комарници на вратите. Затова ви оставям, малко да пооправя и после ще ви нагледам пак.

# 317
  • Варна
Добро утро!
като сме започнали с оплакванията, мен от няколко дни ме боли глава и нещо кръвното ми все по-ниско става. От нищо не се вдига. Напоследък и често имам подобни на менструални болки, но не точно.

За мястото, и ние нямаме почти никакво място в стаята. Затова мисля да купя кошарата на Дизайн Бейби с 4 чекмеджета отдолу. Иначе си поръчах ето този скрин от Виденов, макар че знам, че не са им особено качествени нещата. Той ще стои в коридора. Само там има място.

http://videnov.bg/%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B8

Повивалник ще реша дали да взема след като видя кошарата. В бебешката ми книга пише, че трябва да не е по-високо от нивото на гърдите, а аз съм ниска и предполагам, че с 2 реда чекмеджета кошарата ще е по-висока.

# 318
  • Ямбол
Добро утро и от нас Simple Smile
Mar_bella и аз имах едни такива наподобяващи като менструални болки,но по-леки и мисля да звъня на доки да я питам,че и влагалището нещо ме прищипваше/ прерязваше. Ох,за място в спалнята и ние сме така,през празниците хората празнуваха,а ние местихме всички мебели,за да има място за кошарата и сега ни е терсине с новото разположение на спалнята,но ще свикваме.
Скрина е срахотен и ние трябва да вземем,но къде ще го сагаме  newsm78. Купихме сгъваема кошара на cangaroo- Relaxs ,че е с повивалник и допълнителна приставка с джобове и комарник.

# 319
Добро утро Simple Smile
Аз се връщам от инцидентен преглед. Малката госпожица е добре не спря да се прозява. Шийката на матката се е запазила 3,3см за един месец, околоплодните води са в норма, плацентата и пъпната връв са си ОК и продължаваме да вървим с месец напред

# 320
  • Пловдив
 alek_stz, браво за хубавите новини. Ама месец напред!

# 321
поправка седмица напред  Embarassed така ми олекна като ми казаха, че всичко е ОК, че съм писала и глупости

# 322
  • Бургас
Здравейте момичета,
  Пожелавам на мамите с болежки и оплаквания бързо да се оправяте. То и аз тази седмица се присъединявам към тази групичка  Sad , както си карах спокойна и безпроблемна бременност и на ЖК миналата седмица всичко беше Ок, тази седмица всеки ден съм с кръвно 140/80(70). Сутрин съм добре, но към обед започва да ми се вие свят и да ми причернява. Доктора каза повече почивки, да си меря кръвното сутрин и вечер и в петък да отида при него.  Вече така се наплаших, че вчера взех, че си приготвих багажа за родилното. Дано не се наложи да влизам преди определеното време.
  Пазете се момичета!!!

# 323
  • София
alek_stz поздравления за хубавите новини и от мен, само така   bouquet
Mar_bella скринът е наистина много хубав, изчистен, със здраве да си го ползвате. Peace
за шкафовете и местенето - уфф и нас това ни чака, но малко все отлагам... само спалнята остана, а се моткаме, ама.. и шкаф за бебе тр да купя обаче къде ще намеря и какъв кой знае, че не ми е много мястото и се чудя каква магария да измисля, че да спечеля място ooooh!
diyana_mihova мери кръвното, че не е хубаво да е високо.
аз за болежки по-скоро нямам, обаче имам някакво супер странно усещане на моменти за тежест на сърцето, след което като силно сърцебиене и сякаш да пропуска по такт, много е странно, не е болка. това ще трябва да го коментирам с доктора, че досега не съм имала оплакване и не знам дали има нужда от по=специално отношение Rolling Eyes

# 324
Добро утро.
Mar_bella.Орита ли с айран със сол,много помага при ниско кръвно.

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 10:26 от Rali4etooo

# 325
  • Пловдив
Добро утро и от мен Simple Smile
на всички честито за хубавите новини   bouquet
мини-мони скоро не е писала и я мисля всеки ден дано всичко е наред   Praynig
охх и аз имам проблем с мястото в спалнята трябва да купувам скрин отделно и не знам къде ще го сложа ама какво да се прави ще му намеря място.Аз първо да се нанеса другия месец пък всичко ще се нареди Simple Smile
пожелавам на всички лек и спокоен ден  Hug

# 326
  • Телиш/Плевен
Добро утро и от мен! Hug Макар че аз май пак ще си легна, че нещо не ми се получи сънят тази нощ и сега ми е едно замаяно... Tired А ме чака newsm79 и   food002 така че трябва да съм във форма.

alek_stz, браво за хубавите новини! Hug

Мамите с неразположения да се оправят бързо! Hug Hug Hug

# 327
вери ми супер е, че нещата са наред и няма скоро да тръгне раждането, но пък с другото притеснение  Praynig дано всичко е ок. Ти само не се притеснявай сега, ясно е, че няма да ти излезе от главата, но гледай да не го мислиш много много и да се притесняваш  Hug То е ясно, че пълно щастие няма, все трябва да има дори и малко проблемче  Cry
diyana_mihova това с кръвното хич не е добре, още повече че вече седмица си така. Извинявай за въпроса, но не си спомням - ти имаш/ла ли си отоци по тялото - ръце, крака? Ако и това имаш тичай на док, че може да стане на прееклампсия. Не искам да те плаша, но тя не е добре. Аз точно затова пих до скоро аспирин протект и си държа кръвното 110/70. Може да е ниско, но по-добре така, отколкото високо. Peace
Високото кръвно освен, че не е добре за нас, не е добре и за бебето - защото му спира притока на кислород. При нас доколкото знам, е че пък сърцето ни се затормозява доста - мен ме срязаха миналия път заради такова кръвно 140/100.
За болежките на мен пък нощно време (нали спя ту наляво, ту надясно) много започват да ме болят ябълките на краката. Просто си изтръпват и си болят, та често сменям посоката на спане. Другото е, че ако седя примерно права по-дълго време умирам от болка в кръста дори и в легнало положение. И най-гадното е задух - все едно някои слон ми е седнал на гърдите и въздух не мога да си поема - тези не са ми правили впечатление с предишната бременност. newsm78
За пренареждането аз мисля да използвам гаредероба на баткото като го разширя. Имаме гардеробчето на дибо от Колекция Марго, но разстоянието между рафчетата е доста голямо. Та обмислям да сложа 2-3 допълнителни и на първо време там ще са нещата и на бебо. Останалата част от нещата ще са в чекмеджетата на креватчето, а то е такова

# 328
  • Бургас
diyana_mihova това с кръвното хич не е добре, още повече че вече седмица си така. Извинявай за въпроса, но не си спомням - ти имаш/ла ли си отоци по тялото - ръце, крака? Ако и това имаш тичай на док, че може да стане на прееклампсия. Не искам да те плаша, но тя не е добре. Аз точно затова пих до скоро аспирин протект и си държа кръвното 110/70. Може да е ниско, но по-добре така, отколкото високо. Peace
Високото кръвно освен, че не е добре за нас, не е добре и за бебето - защото му спира притока на кислород. При нас доколкото знам, е че пък сърцето ни се затормозява доста - мен ме срязаха миналия път заради такова кръвно 140/100.

dona_78   - Не съм имала досега сериозни оплаквания, освен нормалните за бременността. Сутрин и вечер ми е нормално кръвното, но през деня е висока горната граница. Аз имам и проблеми със зрението и е възможно да ми се е покачило очното налягане, затова доктора иска седмица редовно да го измервам и в петък да прецени какво да прави. Успокоява ме, това, че въпреки моето неразположение бебка си е доста активна и по цял ден си ме поритва, дано да си е такава до края и финала е благополучен

# 329
 diyana_mihova щом сутрин преди ставане от леглото кръвното е добре, значи няма проблем  Peace Въпроса е да не се задържа твърде дълго високо. Иначе е супер, че бебка е добре, а и стискам палци кръвното да остане така, както е сутрин и вечер Praynig Hug
Аз не исках да те плаша, но аз самата съм доста наплашена от миналата бременност и затова споделям моите опасения, дано никого не го достига  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт