Април ухае на пролетни цветя, все по-близо сме до нашата юлска мечта - Тема 16

• 36 793
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Аз ползвам епилатор и никакво намерение нямам да го спирам. Не виждам и защо. С предната бременност си ползвах също, даже отидох да сефте в 8 месец на кола маска на триъгълник. Но не издържах докрай и не повторих.  Mr. Green

Аз съм оборудвана вече с 3 ежедневни дълги рокли за лятото. Махнах и ластика на дънките за бременна и смятам и с тях да карам заедно с дълги потници.  Peace

# 526
  • Пловдив
Аз по принцип бира не пия, но напоследък много ми се пие и удрям по някой кен от време на време. beer Даже тази вечер ще хапвам пържени картофки с бира, отдавна не съм яла такива, сигурно има няма половин година.

Густооооо! Утре имам за цел да накарам моя да ме води на картофи и бира, като го знам много лесно ще се навие  Mr. Green
Аз тази вечер бях с ММ на цаца с бира много добре ми се отрази  Simple Smile

# 527
Аз съм се нагласила да ходя с къси гащи (ще ми се) ама то в тея жеги как иначе. Мисля си за туники и къси клинове то и миналото лято така си ходех. Рокли ала бала Simple Smile Моите рокли повечето са висока талия ама май не са достатъчно широки пък имам само една за която съм сигурна, че ще става.

Днес купих това за бебока от H&M, бях харесала и едно друго, но го нямаше и реших да го поръчам от английския, но и там беше изчерпано

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 21:50 от Avencis

# 528
Аз по принцип бира не пия, но напоследък много ми се пие и удрям по някой кен от време на време. beer Даже тази вечер ще хапвам пържени картофки с бира, отдавна не съм яла такива, сигурно има няма половин година.

Густооооо! Утре имам за цел да накарам моя да ме води на картофи и бира, като го знам много лесно ще се навие  Mr. Green
Аз тази вечер бях с ММ на цаца с бира много добре ми се отрази  Simple Smile

О как добре ме подсети да си взема утре цацка и да си изпържа с картофки и една бирка ох леле майко кеф:-)

# 529
Аз си мисля с рокли и туника и клин да ходя... Много се притеснявам от подуването в топлото време. То сега се понадувам, пък в жегата как ще е, не знам просто
На въпроса за съжителстване на новородено с куче, смятам че много зависи от кучето. Моето да речем е кокер и не е ревниво, злобливо или нещо подобно и когато се роди сина ми така се случи че съжителствахме 4-мата, аз, ММ, бебето и кучето в едно помещение от около 25 квадрата в продължение на 3 месеца и никакви проблеми не е имало. Обезпаразитено и ваксинирано кучето си е член на семейството. За мен е излишно едно спокойно и кротко животно да бъде изолирано от бебето, защото така само ще се подхрани недоверчивостта му към него. Вече като пролази хлапето трябва малко повече бдителност че инциденти винаги стават.

На нас също също никой не ни предлага нещо да купи или да помогне, така че самички. Викам на майка ми че съм си хареса супер много еди какво си, но ценичката му е солена (ставаше дума за едно супер сгъваемо корито за баня за 50 лв) и отговорът беше "до юли има време, ще си го купите" Joy Пък свеки от Францията я боли някъде си, ама майната му. От никого нищо не искаме, ама ей така , би ми било кеф някой да ми предложи или да попита с какво може да е полезен Crossing Arms
Пък за свеки, да е жива и здрава и там да си стои Laughing. Хубавото е че няма влияние над ММ, за хлапето не може да прави много изказвания защото нито и е пред очите, нито нищо. Така че общо взето се разбираме. Има търкания като се виждаме, което не е по-често от 1/2 пъти годишно
Моник@, аз съм общо взето доволна от нашата лична. Тя е педиатър по принцип и бебето също ще е при нея, намира се в Полимед с/у МОЛ Стамболийски, ако искаш, пиши за координати.
И да ви се похваля, сММ от почти месец се борим за нова кола и днес си подписахме документите за лизинга, тъй че към 15.05 май май с нова кола ще сме Praynig

# 530
  • Ямбол
Аз си мисля с рокли и туника и клин да ходя... Много се притеснявам от подуването в топлото време. То сега се понадувам, пък в жегата как ще е, не знам просто
На въпроса за съжителстване на новородено с куче, смятам че много зависи от кучето. Моето да речем е кокер и не е ревниво, злобливо или нещо подобно и когато се роди сина ми така се случи че съжителствахме 4-мата, аз, ММ, бебето и кучето в едно помещение от около 25 квадрата в продължение на 3 месеца и никакви проблеми не е имало. Обезпаразитено и ваксинирано кучето си е член на семейството. За мен е излишно едно спокойно и кротко животно да бъде изолирано от бебето, защото така само ще се подхрани недоверчивостта му към него.

Peace
Момичета да ви попитам някой ползвал ли е колан за браменни,удобни ли са и струват ли си инвестицията,че аз съм с корем ниско долу,а и бебо върви 2 сед.напред  ( не съм наясно какво ще рече ) и много ме опъва кръста?
Avencis страхотно е хипопотамчето  Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 22:11 от salji4ka

# 531
На въпроса за съжителстване на новородено с куче, смятам че много зависи от кучето. Моето да речем е кокер и не е ревниво, злобливо или нещо подобно и когато се роди сина ми така се случи че съжителствахме 4-мата, аз, ММ, бебето и кучето в едно помещение от около 25 квадрата в продължение на 3 месеца и никакви проблеми не е имало. Обезпаразитено и ваксинирано кучето си е член на семейството. За мен е излишно едно спокойно и кротко животно да бъде изолирано от бебето, защото така само ще се подхрани недоверчивостта му към него.

Peace
Момичета да ви попитам някой ползвал ли е колан за браменни,удобни ли са и струват ли си инвестицията,че аз съм с корем ниско долу,а и бебо върви 2 сед.напред  ( не съм наясно какво ще рече ) и много ме опъва кръста?
Avencis страхотно е хипопотамчето  Simple Smile
моя приятелка ползваше и каза че супер много е облекчавал болките в кръста... И мен ме боли жестоко, ама не знам защо не ме влече да си купя колан newsm78

# 532
  • Телиш/Плевен
От толкова постове за бира и цаца ми потекоха лигите, та утре ще взема и аз да си опържа мъничко цаца и картофки. Mr. Green newsm22 Бирата вкъщи винаги е налице, че ММ е голям почитател. Аз досега да съм пила два или три пъти по една малка биричка и това ми е било. Crazy

За топлото време и облеклото - и аз ще съм с рокли или клинове с туники. preggo

Avencis, страхотно е комплектчето!!! Two Hearts

bebe2, честито за новата придобивка! Hug

# 533
От толкова постове за бира и цаца ми потекоха лигите, та утре ще взема и аз да си опържа мъничко цаца и картофки. Mr. Green newsm22 Бирата вкъщи винаги е налице, че ММ е голям почитател. Аз досега да съм пила два или три пъти по една малка биричка и това ми е било. Crazy

bebe2, честито за новата придобивка! Hug

Лаленце, мерси предварително Hug.
За пийването, аз по-скоро на винце ще сдам гарда, но рядко и по 2-3 пръста в чашката. А пърженото ми стига да си го представя, за да ме почнат киселините Sick

# 534
За биричката- и аз не пия по принцип, но напоследък много ми се припива. А картофките не бих ги отказала изобщо.

За облеклото през топлото време мисля да наблегна на туники и клинове. Не съм свикнала да ходя с рокли, ама ще видим.
Краката ми са се подули страшно много, а днес дори не съм излизала, не знам как ще е занапред.

За куче и новородено- и аз съм с кокер, единственото ми притеснение е, че е страшно ревнива и ме пази от всичко. Не знам как ще приеме малкото човече, което ще ми взима вниманието.

А относно колана- на мен ми казаха, че кръста привиква и впоследствие отслабва доста. Иначе и мен ме мъчат болки.

# 535
Пайчето как ни подхлъзна с тея бири и картофи и цаци  Mr. Green

# 536
По темата за дрехите през жегата смятам не само клин с туника да нося, и рокли с висока талия. Предлагам ви, ако имате дълги свжбждни поли с широк ластик да си ги вдигате над гърдите и така стават супер свободни рокли, може и връзките им да ползвате за връзване на тила  1ironingили с едно ефирно или ефектно тънко шалче да закриете евентуално наедрелите рамене, ръце и пр.

С обувките поне ще е лесно, може просто по джапанки или чехли...

# 537
Аз имам и ползвам колан и освен че намалява болките в кръста, намалява и контракциите и намалява и риска от преждевременно раждане. Тук от три дни откакто се стреснахме във вторник съм нон стоп с него и определено има разлика. Моята гинеколожка ми каза същото което изтъкнах по-горе.

За дрешките - аз съм заложила на два гащеризона тип къси панталонки за бременни, едни къси панталонки с платка и дънки 7/8 и 3/4. Широки блузки с висока талия. Рокли няма да нося че се чувствам и без това като хипопотам, а като си облека и съвсем ми се струва зле. Направо не се понасям вече и тоя целулит все мисля че по-зле няма накъде и той ме опровергава- за човек без целулит досега ми се плаче - ужасссссссссссссс. Ама каквото такова Sad

Ох а цацата тая нощ ще я сънувам - аз я свързвам с морето и както го бленувам - ох леле майко.
Той и малкия все пита кога ще стане лято да ходим на морето да плува - душица.

Авенсис супер е комплекта Simple Smile

Лека нощ момичета и сладки сънища  bouquet Hug

# 538
За епилатора - аз също си ползвам. Противно на очакването ми май ме боли по-малко, отколкото преди да забременея. Което ми е странно, очаквах кожата ми да е по-чувствителна.

За покупките - аз нищо, ама нищичко не съм взела още. Само гледам, набелязвам, но не се решавам. Скоро обаче трябва да започна и ще се похваля.  Blush

Най-голямото ми чудене е за количката. Вече толкова месеци търся, гледам, разглеждам, набелязвам, решавам, отказвам се... и така един затворен цикъл. Хем си казвам "количка, какво толкова, да не купувам апартамент". От друга стана си представям как бутам 2 години примерно нещо, което не ми харесва. Щурава работа... Както и да е. Във връзка с количките да ви питам - колко от вас са взели с кош за новородено и колко ще разчитат на лятна с легнало положение?

И аз пак имам питане за болничните. До 01,05,14 ми е болничният. На 25,05 трябва да ми се издаде този за 45 дена преди термина. Аз си мислих, че доки ще ми пусне за 23 дена (толкова май се падат), а тук чета някакви неща, че май от личния ще трябва да си взимам. който е наясно би ли ми разяснил?

# 539
За да не засегнем децата ни:
http://www.bebe-dete.com/Pages/obidni_dumi.aspx

Общи условия

Активация на акаунт